focusopoulos2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Άραγε στο κουτί εκτός από καλώδια και φορτιστή θα έχει και πανάκι για τα τζάμια? Όπως οι τηλεοράσεις? 1
Marduk1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 κατι δυνατο ετοιμαζεται....σαφως και θα πεσει manual google service!!
giorgos4ever Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από giorgos4ever
hellghan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 όσο και να είμαι huawei fanboy καλά κάνουν και μας δουλεύουν με τις κάμερες
georgerapp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Τα ιδια ελεγα κ εγω μεχρι που επιασα ενα s21u φίλου . Εγω εχω κινητο με εναν κ μονο φακο κ κάμερα με σταθερο prime φακό . Η ευκολία που σου εδινε στα κάδρα που μπορούσες να βγάλεις λόγο φακων μα κ τα 108 ημέρα που σου δίνουν δυνατότητα crop χωρίς απώλεια λεπτομέρειας ειναι πολύ καλη περίπτωση . Μετα το μονο που θες να εχεις είναι ωραίες ιδέες κ δημιουργικό μυαλό από πλευράς φωτογραφίας . Αν θα δωσω 1000 φεύγα ; Οχι ποτε ! Αλλα θελω να πω οτι έχουν λογο ύπαρξης . Αλλος τα εκμεταλλεύεται αλλος οχι . Αλλα εχουν γίνει ελβετικός σουγιάς στην φωτογραφία οι ναυαρχίδες . 2
EmptyPromises Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1ον θελω να δω αν γελατε αν οντως παρει τα σωβρακα αλλων στην ποιτητα φωτογραφιας... 2ον οσοι κατακρινουν συνεχεια, εχουν προσπαθησει η ποσο μαλλον εχουν την ικανοτητα να φτιαξουν κατι καλητερο; εκει που θελω να καταλαληξω ειναι πως ολα τα περιμενουμε παντα απο τους αλλους.... 1
zananiro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δεν το έχει βάλει κάτω η huawei, κάνει υπερπροσπάθειες, αλλά δυστυχώς το ban της έβαλε φρένο και είναι κρίμα. Πολύ ποιοτικά τα κινητά της, θεωρώ θα συμβαίνει το ίδιο και με το p50, αλλά προσωπικά θα περιμένω να δω τη σειρά της Honor που θα έχει και Google services. Εκτός και αν το harmony εξελιχθεί σε πλήρως αυτόνομο λειτουργικό που να ενσωματώνει εναλλακτικές για όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Google services.
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Ούτε στην Κίνα που δεν έχει έτσι και αλλιώς google services δεν τους προτιμούν…. 13 ώρες πριν, fmarulezkd είπε Πωπω, παει κλείνει και αυτή; Που ζεις εσυ ? 51 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε 1ον θελω να δω αν γελατε αν οντως παρει τα σωβρακα αλλων στην ποιτητα φωτογραφιας... 2ον οσοι κατακρινουν συνεχεια, εχουν προσπαθησει η ποσο μαλλον εχουν την ικανοτητα να φτιαξουν κατι καλητερο; εκει που θελω να καταλαληξω ειναι πως ολα τα περιμενουμε παντα απο τους αλλους.... Και τι έγινε αν έχει λίγο καλύτερες φωτό ?
kariolikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, PeterMay είπε Κάτι μου θύμισε αυτή η μαουνα που έχει πίσω... Μα τον Όσιρι και μα τον Άμπι, τώρα σε βγάζω φωτογραφία ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ? ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ?? 😄😄 Α-ξε-χα-στο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από kariolikos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα