Προς το περιεχόμενο

Realme 7 pro και poco f3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Annasp είπε

Όντως αυτό με τα widgets είναι πολύ σπαστικό απορώ γτ το κάναν.

Το διάβασα και αλλού . Δεν βλέπω άλλη λύση από άλλο launcher αλλά δεν θέλω να το κάνω . Προτιμώ το official. Ελπίζω να υπάρξει κάποιο update.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Το διάβασα και αλλού . Δεν βλέπω άλλη λύση από άλλο launcher αλλά δεν θέλω να το κάνω . Προτιμώ το official. Ελπίζω να υπάρξει κάποιο update.

Ναι δυστυχώς μόνο αν δώσουν την δυνατότητα σε κάποιο update. Επίσης δεν έχει theme store που για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Όταν έβλεπα reviews είχε αλλά ήταν η κινεζική έκδοση. Κατάφερα να κατεβάσω το theme store στα ελληνικά κιόλας αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γτ θέλει account που δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη γτ οι servers είναι στην Κίνα και κάτι έχει να κάνει με την ιδιωτικότητα και τέτοια οπότε δεν έχει πολλά customisation features.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Annasp είπε

Ναι δυστυχώς μόνο αν δώσουν την δυνατότητα σε κάποιο update. Επίσης δεν έχει theme store που για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Όταν έβλεπα reviews είχε αλλά ήταν η κινεζική έκδοση. Κατάφερα να κατεβάσω το theme store στα ελληνικά κιόλας αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γτ θέλει account που δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη γτ οι servers είναι στην Κίνα και κάτι έχει να κάνει με την ιδιωτικότητα και τέτοια οπότε δεν έχει πολλά customisation features.

Κάποια πράγματα ακόμα που με ενοχλούν (ελπίζω να έχεις κάποιο trick)

Όταν πατάς το "μην ενοχλείτε" κάνει ήχο ενεργοποίησης της λειτουργίας ( ενώ θα έπρεπε να κάνει στην αντίθετη περίπτωση).

Επίσης το proximity sensor δεν δουλεύει καλά οπότε δεν κλείνει πάντα η οθόνη όταν το φέρνεις στο αυτί. Έχω πατήσει πολλές φορές το mute με το μάγουλο μου.

Όταν βάζω το handsfree (ακουστικά με καρφί), δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το εξωτερικό μεγάφωνο οπότε τις χάνω. Περνάει μόνο το κουδούνισμα στις κλήσεις.

Τέλος για κάποιον λόγο δεν έχει εφαρμογή για ημερολόγιο. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια πατάτα ή έτσι είναι αυτό.

Όλα αυτά δεν υπήρχαν σαν προβλήματα στο redmi που είχα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όταν πατάς το "μην ενοχλείτε" κάνει ήχο ενεργοποίησης της λειτουργίας ( ενώ θα έπρεπε να κάνει στην αντίθετη περίπτωση).

Επίσης το proximity sensor δεν δουλεύει καλά οπότε δεν κλείνει πάντα η οθόνη όταν το φέρνεις στο αυτί. Έχω πατήσει πολλές φορές το mute με το μάγουλο μου.

Όταν βάζω το handsfree (ακουστικά με καρφί), δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το εξωτερικό μεγάφωνο οπότε τις χάνω. Περνάει μόνο το κουδούνισμα στις κλήσεις.

Τέλος για κάποιον λόγο δεν έχει εφαρμογή για ημερολόγιο. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια πατάτα ή έτσι είναι αυτό.

Ξέρω μόνο ότι υπάρχει ημερολόγιο είναι αυτό της google τώρα το μην ενοχλείτε δεν το χρησιμοποιώ ούτε ακουστικά χρησιμοποιώ. Όσο για το proximity sensor δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα αν και συνήθως απλά κλείνω την οθόνη ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν πατάω κάτι καταλάθος .

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Annasp είπε

Εδώ όταν πατάω οτιδήποτε άλλο από τα default εικονίδια, κρασαρει και με γυρνάει στην αρχική οθόνη χωρίς καμία αλλαγή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Εδώ όταν πατάω οτιδήποτε άλλο από τα default εικονίδια, κρασαρει και με γυρνάει στην αρχική οθόνη χωρίς καμία αλλαγή.

Τι εννοείς; Τα έχεις αλλάξει και όταν τα πατάς δεν ανοίγουν την εφαρμογή;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Annasp είπε

Τι εννοείς; Τα έχεις αλλάξει και όταν τα πατάς δεν ανοίγουν την εφαρμογή;

΄Οχι, δεν δέχεται την αλλαγή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

΄Οχι, δεν δέχεται την αλλαγή.

Δοκίμασε να το κάνεις από την οθόνη δηλαδή πατα παρατεταμένα στην οθόνη και πάτα από εκεί εικονίδια και προσάρμοσε τα. Εγω το έχω κάνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Annasp είπε

Δοκίμασε να το κάνεις από την οθόνη δηλαδή πατα παρατεταμένα στην οθόνη και πάτα από εκεί εικονίδια και προσάρμοσε τα. Εγω το έχω κάνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Ωραία, δουλεύει έτσι, δεν το ήξερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, liakjim είπε

1)Όταν πατάς το "μην ενοχλείτε" κάνει ήχο ενεργοποίησης της λειτουργίας ( ενώ θα έπρεπε να κάνει στην αντίθετη περίπτωση).

2)Επίσης το proximity sensor δεν δουλεύει καλά οπότε δεν κλείνει πάντα η οθόνη όταν το φέρνεις στο αυτί. Έχω πατήσει πολλές φορές το mute με το μάγουλο μου.

3)Όταν βάζω το handsfree (ακουστικά με καρφί), δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το εξωτερικό μεγάφωνο οπότε τις χάνω. Περνάει μόνο το κουδούνισμα στις κλήσεις.

4)Τέλος για κάποιον λόγο δεν έχει εφαρμογή για ημερολόγιο. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια πατάτα ή έτσι είναι αυτό.

Το 1 εντάξει, είναι στιγμιαίο, τα 2 και 3 είναι πρόβλημα, για το 4 απλά κατεβάζεις το ημερολόγιο της Google.

Πιστεύω πως αν γνώριζες αυτά τα bugs, θα του έριχνες άκυρο.

Ούτε εγώ τα γνώριζα, τώρα τα διαβάζω.

Αυτά τα προβλήματα πχ σε Samsung δεν υπήρχαν ούτε στα παλιά μοντέλα, μόνο σε Xiaomi αν υπάρξει bug μετά απο update.

Με βλέπω να παίρνω κανά A52 4G αργότερα, τα Samsung είναι 1-2 επίπεδα καλύτερα σε ποιότητα.Θα το σκεφτώ για Xiaomi, πχ Mi11 lite, το Poco X3 είναι γκουμούτσα.Σκεφτόμουν για κάτι καλύτερο απο τον Snapdragon 720, πχ 732 η 750 η 765.Δηλαδή μην έχω χειρότερες αποδόσεις απο τον 835.

Με το XZ1 δεν είχα ούτε έχω software bug η πρόβλημα hardware και το IP68 με έσωσε 1 φορά.Κλείνει 3 χρόνια τέλη Νοεμβρίου.Για 230€ τα έχει βγάλει τα λεφτά του, θα το κρατήσω για 2ο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το 1 εντάξει, είναι στιγμιαίο, τα 2 και 3 είναι πρόβλημα, για το 4 απλά κατεβάζεις το ημερολόγιο της Google.

Πιστεύω πως αν γνώριζες αυτά τα bugs, θα του έριχνες άκυρο.

Ούτε εγώ τα γνώριζα, τώρα τα διαβάζω.

Αυτά τα προβλήματα πχ σε Samsung δεν υπήρχαν ούτε στα παλιά μοντέλα, μόνο σε Xiaomi αν υπάρξει bug μετά απο update.

Με βλέπω να παίρνω κανά A52 4G αργότερα, τα Samsung είναι 1-2 επίπεδα καλύτερα σε ποιότητα.Θα το σκεφτώ για Xiaomi, πχ Mi11 lite, το Poco X3 είναι γκουμούτσα.Σκεφτόμουν για κάτι καλύτερο απο τον Snapdragon 720, πχ 732 η 750 η 765.Δηλαδή μην έχω χειρότερες αποδόσεις απο τον 835.

Με το XZ1 δεν είχα ούτε έχω software bug η πρόβλημα hardware και το IP68 με έσωσε 1 φορά.Κλείνει 3 χρόνια τέλη Νοεμβρίου.Για 230€ τα έχει βγάλει τα λεφτά του, θα το κρατήσω για 2ο.

Επίσης δεν έχει δυνατό ηχείο. Όταν με καλούν και θέλω να μιλήσω ανοιχτή ακρόαση , δεν ακούγονται καλά.

Αλλά γενικά είναι ελαφρύ, καλοφτιαγμένο και με πολύ καλή απόκριση. Σίγουρα πιο γρήγορο από το xiaomi redmi note 10 που έχω πάρει στη σύζυγο. Μπροστά του όμως βγάζει πολύ χειρότερες φωτογραφίες, ειδικά τη νύχτα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, liakjim είπε

Επίσης δεν έχει δυνατό ηχείο. Όταν με καλούν και θέλω να μιλήσω ανοιχτή ακρόαση , δεν ακούγονται καλά.

Αλλά γενικά είναι ελαφρύ, καλοφτιαγμένο και με πολύ καλή απόκριση. Σίγουρα πιο γρήγορο από το xiaomi redmi note 10 που έχω πάρει στη σύζυγο. Μπροστά του όμως βγάζει πολύ χειρότερες φωτογραφίες, ειδικά τη νύχτα.

Όντως; Εμένα είναι πολύ δυνατό δηλαδή θα ήθελα να χαμηλώνει κιαλο ... Από πού το πήρες; Από αλυσίδα ή skroutz;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Annasp είπε

Όντως; Εμένα είναι πολύ δυνατό δηλαδή θα ήθελα να χαμηλώνει κιαλο ... Από πού το πήρες; Από αλυσίδα ή skroutz;

Γερμανό.

Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 7:37 ΠΜ, liakjim είπε

Γερμανό.

Μόλις έδωσαν νέα αναβάθμιση για δοκίμασε να δεις μήπως διορθώθηκαν 

Δημοσ.

Ένα θέμα που συνάντησα με το realme, είναι ότι όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, ξεκινάει το ringtone, και δεν εμφανίζονται οι επιλογές κλήσεις (απάντηση, απόρριψη) για αρκετή ώρα. Μετά από 5 δευτερόλεπτα το λιγότερο οι επιλογές αυτές είναι ορατές. Ξέρετε αν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί με κάποιο τρόπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...