Προς το περιεχόμενο

Realme 7 pro και poco f3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ολοκαινουργιο realme 7 pro 8/128.

Η συσκευη μ αρεσει και λειτουργει αριστα αλλα για καποιον λογο που εχει καρφωθει η ιδεα να δοκιμασω το poco f3.

Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο γρήγορο επεξεργαστή έχει σίγουρα το f3, εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα το εξαιρετικό realme για να μπλέξω με το σάπιο miui και τα προβλήματα με τον proximity sensor.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δε μου λειπει κατι απο το realme. Αντε να πω η περιεργεια για το 5g

15 λεπτά πριν, chios είπε

Πιο γρήγορο επεξεργαστή έχει σίγουρα το f3, εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα το εξαιρετικό realme για να μπλέξω με το σάπιο miui και τα προβλήματα με τον proximity sensor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@osfp1978 βγες απο το ακκαουντ του @chios 😂😂

Γενικα μην ακους τις μεγαλες διαφημιστικες φανφαρες, το F3 ειναι μια γενια καλυτερο σε επεξεργαστη απο X3 pro και ακριβοτερο καμμια κατοστη ευρω και το λενε για διαστημοπλοιο... Τα ακριβοτερα που φορουν 888 που λενε ολοι (και ειναι) τουμπανο, βγαζει θεματα. Οπως και αφου εχεις το 7 προ δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως λογος να κοιτας το 8 προ, που το εχουν βγαλει και αυτο υπερωκεανειο!

Το 7 pro ειναι ενα τιμιο τηλεφωνο και αφου το εχεις στα χερια σου κρατα το. Αν δεν το ειχες θα καναμε αλλη κουβεντα.

Επεξ/σία από eko13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μάλλον με χάκαρε ο @osfp1978 δεν αξήγητε αλλιώς. πέρα από την πλάκα το 7 προ είναι πολύ καλό τηλέφωνο απροβλημάτιστο με σωστό λογισμικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

το σάπιο miui

Σήμερα μεταπήδησα σε realme από redmi και ήδη μου φάνηκε ξενερουά η αδυναμία εμφάνισης πολλαπλών widgets από ένα app (το είχα στο redmi). Μεγάλη απώλεια γιατί είχα entities από το homeassistant σε tiles (8 σύνολο) και τώρα δεν μπορώ να έχω παρά μόνο ένα.

Δεν ξέρω τι άλλο θα δω, είναι νωρίς ακόμα.

Δημοσ.

Τι προβλήματα έχει βγάλει το poco f3 παιδια?

Είδα σε καλή τιμή το oneplus 8 5G κιόλας γύρω στα 300 με καλύτερο λογισμικό και από realme και από miui μιλια..!Και πολύ vfm και κρατάει τιμή για μεταπωλητικη αξία με καλή οθόνη και πολύ δυνατο επεξεργαστή

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papakostas37 είπε

Εχω ενα ολοκαινουργιο realme 7 pro 8/128.

Η συσκευη μ αρεσει και λειτουργει αριστα αλλα για καποιον λογο που εχει καρφωθει η ιδεα να δοκιμασω το poco f3.

Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο;

Απο μενού ρυθμίσεων-επιλογές έχει αρκετά πράγματα, πχ να ρυθμίσεις τα χρώματα της οθόνης.

Η έχει φτωχό menu σε στύλ stock android;

Δημοσ.

Το poco έχει πρόβλημα με τον paroxy sensor και όταν μιλάς πατάς κατά λάθος διαφορά κουμπιά στην οθόνη. Ίσως το διορθωσουν στο μέλλον. 

Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις με μαύρο φόντο η οθόνη κάνει κάποιες αχνες πρασινιλες

Όσο για  το oneplus 8 σήμερα το παρήγγειλα και εγώ. Νομίζω είναι πολύ καλη συσκευή σε αυτά τα χρήματα 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Απο μενού ρυθμίσεων-επιλογές έχει αρκετά πράγματα, πχ να ρυθμίσεις τα χρώματα της οθόνης.

Η έχει φτωχό menu σε στύλ stock android;

Εχει ρυθμιση για θερμοκρασια χρωματος με 3 επιλογες. Ψυχρο-προεπιλογη-θερμο.

Εχει αλλες 3 επιλογες για λειτουργια χρωματος.  

Φωτεινη-Ζωηρη-Απαλη

Γενικα δεν εχει τον χαμο των ρυθμισεων του miui. Για να ειμαι ειλικρινης το προτιμω. Ειναι αρκετα τακτοποιημενο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alan boy είπε

Το poco έχει πρόβλημα με τον paroxy sensor και όταν μιλάς πατάς κατά λάθος διαφορά κουμπιά στην οθόνη. Ίσως το διορθωσουν στο μέλλον. 

Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις με μαύρο φόντο η οθόνη κάνει κάποιες αχνες πρασινιλες

Όσο για  το oneplus 8 σήμερα το παρήγγειλα και εγώ. Νομίζω είναι πολύ καλη συσκευή σε αυτά τα χρήματα 

Proximity sensor (Αισθητήρας εγγύτητας).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Τι προβλήματα έχει βγάλει το poco f3 παιδια?

Είδα σε καλή τιμή το oneplus 8 5G κιόλας γύρω στα 300 με καλύτερο λογισμικό και από realme και από miui μιλια..!Και πολύ vfm και κρατάει τιμή για μεταπωλητικη αξία με καλή οθόνη και πολύ δυνατο επεξεργαστή

Απο που το πηρες 300 ευρω;

Δημοσ.

Στο best price 310 ευρώ παίζει. Σε 1-7μερες λέει παράδοση.

Εχτές το παρήγγειλα και εγω

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 20/7/2021 στις 10:33 ΜΜ, liakjim είπε

Σήμερα μεταπήδησα σε realme από redmi και ήδη μου φάνηκε ξενερουά η αδυναμία εμφάνισης πολλαπλών widgets από ένα app (το είχα στο redmi). Μεγάλη απώλεια γιατί είχα entities από το homeassistant σε tiles (8 σύνολο) και τώρα δεν μπορώ να έχω παρά μόνο ένα.

Δεν ξέρω τι άλλο θα δω, είναι νωρίς ακόμα.

Όντως αυτό με τα widgets είναι πολύ σπαστικό απορώ γτ το κάναν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...