Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Θέλουμε με τον αδερφό μου να φτιάξουμε μια σελίδα στο Facebook, αλλά δεν ξέρουμε τον τρόπο.

Πρόκειται για ένα μικρό κατάστημα σε γειτονιά της Αθήνας. Θέλουμε να είναι κάτι απλό τώρα στην αρχή. Αργότερα και όταν αποκτήσει κάποια πελατεία και βγάζει τα έξοδα, μπορούμε να απευθυνθούμε σε έναν επαγγελματία, για κάτι πιο ολοκληρωμένο.

Υπάρχει τρόπος και πως γίνεται; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Γειά σας παιδιά! Θέλουμε με τον αδερφό μου να φτιάξουμε μια σελίδα στο Facebook, αλλά δεν ξέρουμε τον τρόπο.

Πρόκειται για ένα μικρό κατάστημα σε γειτονιά της Αθήνας. Θέλουμε να είναι κάτι απλό τώρα στην αρχή. Αργότερα και όταν αποκτήσει κάποια πελατεία και βγάζει τα έξοδα, μπορούμε να απευθυνθούμε σε έναν επαγγελματία, για κάτι πιο ολοκληρωμένο.

Υπάρχει τρόπος και πως γίνεται; Ευχαριστώ!

υπάρχουν άπειρες δωρεάν οδηγίες , με το πιο εύκολο από αυτά είναι να βρεις μία σελίδα που μοιάζει στο φεις και να κάνεις αντίγραφο, βάζοντας τις δικές σου φωτογραφίες. Η παρακολούθηση είναι το θέμα , αν δεν απαντάς άμεσα , δεν θα έχεις πελατεία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δημιουργία Σελίδας Facebook https://www.facebook.com/business/help/1968057156746246?id=939256796236247

13 ώρες πριν, Jos3ph είπε

Η παρακολούθηση είναι το θέμα , αν δεν απαντάς άμεσα , δεν θα έχεις πελατεία.

δεν είναι μόνο αυτό το θέμα.

Επισης, όταν αναφερόμαστε σε ιστοσελίδα, εννοούμε ένα site ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, που έχει δική του διεύθυνση του στυλ www.mydomainname.gr

Δεν έχει σχέση με Facebook, Instagram κτλ.

Για τα social media τα λέμε "Σελίδες" ή "Προφίλ" επιχείρησης.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Aν θελεις κατι παρα πολυ απλο, χρησιμοποιησε το https://business.google.com/ ειναι πολυ basic, αλλα ειναι οκ αν θελεις απλα μια ιντερνετικη παρουσια και οχι eshop. Στα θετικα του ειναι πως και παντελως ασχετος να εισαι, θα βγαλεις ακρη. Στα αρνητικα του, το ανυπαρκτο support αν θελεις να ρωτησεις κατι, επειδη το εχω χρησιμοποιησει, νομιζω πως εχουν bot να απαντανε, δεν μπορει να ειναι ολοι οσοι εχω πεσει τοσο ασχετοι (ειτε Ελληνικα είτε Αγγλικα) 😛

Απο κει και περα, αν θελεις κατι στο Facebook, δημιουργησε μια Σελιδα ή ενα Προφιλ, οπως σου ειπε ο συμφορουμιτης απο πανω :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

Θα τα δοκιμάσουμε και τα δύο, και αν έχουμε κάποια απορία θα επανέλθουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...