sentenced13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα ομάδα, ετοιμαζομαι για αγορά αλλα το σκέφτομαι λόγω κυρτής οθόνης. Βλέπω δεν ειναι ευκολο να βρεις temperd glass. Το έχει κανείς ? ξερουμε ποιο glass ειναι καλο? Μήπως να παω 8t ???
GATE123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/25808626/T-Max-UV-Full-Face-Tempered-Glass-OnePlus-8.html Είναι ίδια με την whitestone αλλά πιο φτηνή. 1
sentenced13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Βλέπω έχει πολύ χάλια κριτικές. Υπάρχει θέμα με τις κυρτές οθόνες.
alan boy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρήγγειλα και εγώ αυτό το τηλέφωνο. Κοίτα να δεις τα t max είναι από τα καλύτερα τζαμάκια αρκεί να το περάσεις σωστά. Είχα huawei mate 20 pro και 2 φορές το είχα περάσει τέλεια. Είχα δει βίντεο στο YouTube για το πως να το περάσω και πήγαν όλα καλά Πιστεύω δεν είναι θέμα κυρτης οθόνης αλλά σωστού περάσματος. Όσο για άλλη συσκευή σκεφτόμουν το oneplus 9r από banggood 420ευρω αλλά θέλει υπομονή κάνα μήνα για να έρθει από εκει Και δεν ξέρω αν είναι συμβατό και με το 5g στην Ελλάδα Και 100 ευρώ ακριβότερο Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από alan boy 1
GATE123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 36 λεπτά πριν, sentenced13 είπε Βλέπω έχει πολύ χάλια κριτικές. Υπάρχει θέμα με τις κυρτές οθόνες. Είναι σε υγρή μορφή και παίρνει το σχήμα του τηλεφώνου. Έχω περάσει σε πολλά κινητά τέτοια και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Υπόψη αν την πάρεις ,το κατάστημα να έχει και την λάμπα γιατί χωρίς αυτήν δεν θα κάνεις δουλειά.
alan boy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Προχωρας στην αγορά του τηλεφώνου; ή του tmax;
sentenced13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δεν το εχω πάρει ακόμα, το βρίσκω φτγνα στο bestprice, γενικά ψάχνω και βιάζομαι γιατί παω ταξίδι και ειμαι με ενα Samsung s7 που η μπαταρία είναι χάλια.
alan boy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Στο best price από το μαγαζί kiniti.net το έκανα παραγγελία εγώ στις 20 Ιουλίου . Και σήμερα μου ήρθε σμσ ότι μου το στείλανε. Σε αυτά τα χρήματα νομίζω είναι πολύ καλη επιλογή
sentenced13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Άντε καλορίζικο. Είναι όντως καλη τιμή και με 4 χρόνια security updates.
alan boy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλά 4 χρόνια δεν παίζει να κρατήσω τηλέφωνο χα χα χα Ας Βγάλει ένα 6μηνο και βλέπουμε. Αλλά ναι κάτι είναι και αυτό με τα απ ντειτ. Όσο για το oneplus 8 T σίγουρα είναι λίγο Καλύτερο αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα 140 ευρώ παραπάνω (αγορά Από Ελλάδα) Εκεί που πονάνε αυτά τα oneplus 8 κ 8τ ειναι η κάμερες. Πάντως κάτι που με έκανε να το πάρω είναι ότι έχει 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι καταστήματος
GATE123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, alan boy είπε Πάντως κάτι που με έκανε να το πάρω είναι ότι έχει 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι καταστήματος Τα OnePlus 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας έχουν μόνο από το επίσημο Site της. Εδώ δεν υπάρχει αντιπροσωπεία. Και πίστεψέ με έχει το καλύτερο suport. Μέχρι και η μπαταρία 2 χρόνια έχει που οι άλλες εταιρείες έχουν 6 μήνες. Ρουταρησμενο να τους το πας στο φτιάχνουν. Από το σπίτι σου έρχονται και το παίρνουν με δικά τους έξοδα. Και άλλα πολλά...... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από GATE123 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα