Kaikai9 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Διάβασα πως η σχολή μηχανολόγων αεροναυπηγων μηχανικών στην Πάτρα είναι φοβερή σχολή ,πολύ ανώτερης των Ηλεκτρολόγων μηχανικών στο πανεπιστήμιο Πατρών. Θεωρείτε πως κάτι τέτοιο ισχύει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Για να πει κάποιος ποια σχολή είναι καλύτερη, θα συγκρίνει μηχανολόγους με μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους με ηλεκτρολόγους. Δεν μπορείς να συγκρίνεις σχολές διαφορετικών επιστημών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaloger Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Οποία σχολή και αν διαλέξεις , σημασία έχει να είσαι ανώτερος από το μέσο όρο εσυ. Τελείωσα Μηχανολόγων το 1994, είχα πάντα δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και τώρα δουλεύω σε Περιφερεια. Έχω φίλους ηλεκτρολόγους από Πάτρα που είχαν εξίσου επιτυχημένη πορεία . Η σχολή είναι απλά ένα εφαλτήριο , δούλευα έργα ΔΕΗ και Φιλος μου Ηλεκτρολογος σε μεγάλο μηχανουργείο. Νομίζω έπιασες το νόημα τι θέλω να πω … διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και άσε ποια σχολή είναι «ανώτερη» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 "Διάβασα" "Μου είπαν" "Ακούγεται" Κλασικές φράσεις που λένε μπερδεμένοι 18χρονοι. Ποιοι σας τα λένε αυτά ρε παιδιά; Οι πουθενάδες οι καθηγητές στα φροντιστήρια που ούτε με το αμάξι δεν έχουν περάσει έξω απο το πολυτεχνείο; Να ναι καλά η τεχνολογία, πλέον μπορείς να βρεις τα πάντα για μια σχολή στο ίντερνετ. Πρόγραμμα σπουδών, τομείς, εργαστήρια, ερευνητικά πρότζεκτς, you name it. Βλέπεις ποιο απο τα δύο σε τραβάει παραπάνω και διαλέγεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα