Vidiot's Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Ειμαι στη Nova (forthnet σταθερη) και θελω να φυγω (λήγει το συμβόλαιό μου) επειδή μου κάνει τουλάχιστον 2 αποσυνδεσεις τη μερα με 24 άρα συνδεση. Μόλις είδαν την αίτηση, μου προτειναν να μου δωσουν vdsl 50άρα με 24,23€ .Επίσης εχω κανει αιτηση στην Wind (γι αυτό και με καλέσανε) που απ οτι ξέρω εχει οπτική ίνα. Τι ειναι καλύτερο τελικά το vdsl που μου δεινουν ή η οπτική ίνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Οπτικη ινα μεχρι το σπιτι σου ειναι το fiber to the home,εσυ σε τετοιο πακετο εκανες συμβολαιο...??Αν και για να πουλησουν καποιο πακετο σου το λενε ολοι για οπτικη ινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μονο πρόσεχε γιατι αλλα λενε και αλλα προσφέρουν, η οπτική ινα προϋποθέτει εγκατάσταση στο κτίριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vidiot's Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Απ οτι ρώτησα Η Wind παρέχει οπτική ίνα (της Cosmote) μέχρι το καφαο. Δεν υποστηρίζεται ακομα στην περιοχή μου το fiber to the home. H δε forthnet-vodafone - nova έχει ακομα vdsl, πράγμα υποδιαίστερο. Τελικά θα καταλήξω στην wind κι ας μου εκανε οικονμικοτερη αντιπρόταση η Nova... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από Vidiot's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 VDSL θα πάρεις πάλι και από την Wind. Οπτική μέχρι το ενεργό "καφάο" του ΟΤΕ και χαλκός από εκεί μέχρι εσένα. Συνεχίζει τις παπάτζες βλέπω η Wind... Από την στιγμή που η καμπίνα είναι του ΟΤΕ, λογικά και η 4net από εκεί πάνω θα σου έδινε το VDSL που σου πρότειναν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακριβώς το ίδιο πράγμα θα πάρεις από όλες τις εταιρείες και λέγεται VDSL, όσο κι αν χτυπάει τον κώλο της κάτω η Wind να προωθεί τις ψευτοΐνες της. Τουλάχιστον σου είπαν ότι φτάνει μέχρι την καμπίνα και ότι είναι της Cosmote, συνήθως λένε ότι αυτοί τις έβαλαν... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 On 20/07/2021 at 12:29, Vidiot's said: Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Απ οτι ρώτησα Η Wind παρέχει οπτική ίνα (της Cosmote) μέχρι το καφαο. Δεν υποστηρίζεται ακομα στην περιοχή μου το fiber to the home. H δε forthnet-vodafone - nova έχει ακομα vdsl, πράγμα υποδιαίστερο. Τελικά θα καταλήξω στην wind κι ας μου εκανε οικονμικοτερη αντιπρόταση η Nova... Η Wind κοιταει να κοροιδεψει κοσμο, θα το διαβασεις σε πολλα νηματα εδω στο insomnia και στο γειτονικο φορουμ adslgr. Με λιγα, οπως ειπαν και οι συμφορουμιτες: Αυτο που σου παρεχει η Wind ειναι ακριβως οτι θα σου παρεχει ο OTE/Vodafone, δηλαδη μια VDSL συνδεση. Τι εστι VDSL? Οτι σου ειπε η Wind, δηλαδη οπτικη ινα μεχρι το καφαο και μετα χαλκος απο το καφαο εως το διαμερισμα σου. Στη μονη περιπτωση που θα βρεις οπτικη ινα εως το διαμερισμα ειναι αν το πακετο λεγεται FTTH (Fiber To The Home) και το πιο πιθανο να το δεις αν ειναι διαθεσιμο τετοιο πακετο απο οποιαδηποτε εταιρια, μεσω της ιστοσελιδας sffb.gr που τρεχει απο την Ε.Ε που επιδοτει συνδεσεις υψηλων ταχυτητων μεσω οπτικων ινων. Θα σου προτεινα να δεις σε ποια εταιρια ανηκει το καφαο στο οποιο συνδεεσαι, δηλαδη αν ειναι του ΟΤΕ ή της Wind ή της Vodafone και να προτιμησεις να πας σε οποιον ανηκει. * * Κατα πασα πιθανοτητα θα ανηκει στον ΟΤΕ αλλα λογω τιμων μπορει να μην θελεις, επομενως να κοιταξεις καλα αν θα πας σε Wind ή οχι, ειδικα τωρα που ξερεις οτι παιζει με τις λεξεις απλα για να πουλησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα