buruburu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο Atos και ψάχνω για συνεργείο Hyundai. Όποιος ξέρει κάποιο καλό ας μου στείλει pm. Μένω στον Πειραιά. Ευχαριστώ! 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, buruburu είπε Αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο Atos και ψάχνω για συνεργείο Hyundai. Όποιος ξέρει κάποιο καλό ας μου στείλει pm. Μένω στον Πειραιά. Ευχαριστώ! 😊 Και δω καθαρα για Κορεα http://www.dimasautoservice.gr/ σ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από PLACEBO_89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δες και Παλαιοπανης στην Αργυρουπολη.. Χρονια εξειδικευμενο σε hyundai/kia συνεργειο και ακουω καλα λογια κατα καιρους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Hyundai Papadakis (δίπλα στην εθνική οδό). Να αναφέρω από πλευράς μου ότι είναι αξιόπιστο συνεργείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2021 στις 8:20 ΠΜ, cger είπε Hyundai Papadakis (δίπλα στην εθνική οδό). Να αναφέρω από πλευράς μου ότι είναι αξιόπιστο συνεργείο. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Πήγα χτες στη hyundai Παπαδάκης και είχα αψογη εξυπηρέτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα