Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει γνωρίζει κανείς καμία λύση για να έχω windows σε mac, αλλα όσο πιο native γίνεται. Τι εννοώ: στην δουλειά αγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιώ windows για μερικά προγράμματα που έχω, θα ήθελα να μπορώ μέσα απο το mac να ανοίγω windows, αλλα τα windows να παίζουν 100%. Δηλαδή να κουμπώνω ενα usb στο mac, να το εμφανίζει στα windows και να παίζει κανονικά, οι συνδέσεις δικτύου να παίζουν στα windows κανονικά κτ΄λ.

Έχεις κανείς εμπειρία απο κάτι τέτοιο;  Το parallers το κοιτάω σαν λύση, δεν έχουμε θέμα εαν είναι paid έκδοση.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Καλημέρα παιδιά,

θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει γνωρίζει κανείς καμία λύση για να έχω windows σε mac, αλλα όσο πιο native γίνεται. Τι εννοώ: στην δουλειά αγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιώ windows για μερικά προγράμματα που έχω, θα ήθελα να μπορώ μέσα απο το mac να ανοίγω windows, αλλα τα windows να παίζουν 100%. Δηλαδή να κουμπώνω ενα usb στο mac, να το εμφανίζει στα windows και να παίζει κανονικά, οι συνδέσεις δικτύου να παίζουν στα windows κανονικά κτ΄λ.

Έχεις κανείς εμπειρία απο κάτι τέτοιο;  Το parallers το κοιτάω σαν λύση, δεν έχουμε θέμα εαν είναι paid έκδοση.

100% να παίζουν τι εννοείς? Αυτό που περιγράφεις γίνεται με τα virtual machines αλλά εγώ θα έλεγα για τις δικές μου γνώσεις και απαιτήσεις οτι τα Windows τρέχουν στα 80% των δυνατοτήτων σε virtual machine, μιας και το hardware μοιράζεται με το Mac OS.

επίσης ένα Intel Mac μπορεί να τρέξει 100% Windows μέσο boot camp. Όποτε ξεκαθάρισε την ερώτηση ή βρες κάποιον να σου εξηγήσει 5 πράγματα σχετικά με τα virtual machines μιας και δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο για mac.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, atheatos είπε

100% να παίζουν τι εννοείς? Αυτό που περιγράφεις γίνεται με τα virtual machines αλλά εγώ θα έλεγα για τις δικές μου γνώσεις και απαιτήσεις οτι τα Windows τρέχουν στα 80% των δυνατοτήτων σε virtual machine, μιας και το hardware μοιράζεται με το Mac OS.

επίσης ένα Intel Mac μπορεί να τρέξει 100% Windows μέσο boot camp. Όποτε ξεκαθάρισε την ερώτηση ή βρες κάποιον να σου εξηγήσει 5 πράγματα σχετικά με τα virtual machines μιας και δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο για mac.

100% να παίζει εννοώ να κουμπώνεις ένα usb στο Mac και να το διαβάζει το windows μηχάνημα που έχεις σε VM. Να ανοίγεις το Windows VM και να διαβάζει τα network drives που υπάρχουν Τατόι πράματα!

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση για μένα ειναι το Parallels. Δες καποιο tutorial στο YT, θα σε βοηθησει.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η απάντηση χωρίς συμβιβασμούς σου δόθηκε πιο πάνω από τον atheatos. Εγκατάσταση Windows μέσω Boot Camp με όλο το πακέτο drivers για όλες τις συσκευές σου προεγκατεστημένα. Είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να αξιοποιήσεις στο 100% τον επεξεργαστή και την μνήμη του Mac.

15 χρόνια εμπειρίας ελπίζω να σε πείσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...