sonikk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Παιδια γεια χαρα! Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει στο τι πρεπει να κανω για να μπλοκαρω καποιες κλησεις που μου γινονται στο κινητο μου το οποιο ειναι vintage θα ελεγα ενα μοντελο nokia 8210 και μου αρεσει,χωρια οτι ειναι μικρο το δουλευω με κλειστα ματια γιατι εχει πολυ πρακτικο και ευχρηστο μενου.Επειδη δεν ειναι smartphone δεν εχει επιλογη φραγης κλησεων,δηλαδη να μπλοκαρει συγκεκριμενα νουμερα που δεν θελει καποιος να τον καλουν.Οποτε υπαρχει καποια λυση? Σκεφτηκα να καλεσω τον παροχο κινητης που ειμαι πελατης μηπως μου βρουν καποια λυση αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα παροχου αλλα συσκευης κινητου. Μηπως γνωριζετε τι θα μπορουσα να κανω χωρις να αλλαξω αυτο το μικρουλι κινητο που με εχει βολεψει πολυ? Σας ευχαριστω.
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 όχι δε γίνεται κάτι σε τέτοιας τεχνολογίας τηλέφωνα. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποθηκεύεις τα νούμερα και να επιλέγεις αγνόηση-φραγή εισερχόμενου στα αποθηκευμένα που ξέρεις οτι ενοχλούν. αν αλλάζουν συνεχώς και νούμερα και σε καλούν από παρεμφερή είναι ανέφικτο. 1
papoys1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Και εγώ ψιλοάσχετος ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχω μπλοκάρει στο δικό μου καμιά 15αρια (είναι σαν τα χταπόδια) και τα έχω στο αρχείο. Αν σβήσω το ιστορικό για να αδειάσει το αρχείο κλήσεων πλέον σταματάει το μπλοκάρισμα και μπορούν να με καλούν εκ νέου ή συνεχίζουν να είναι μπλοκαρισμένα;;; Το καλό έχω ησυχάσει αρκετά από το πρήξιμο του παρελθόντας αλλά φοβάμαι να τα διαγράψω μήπως αρχίσουν πάλι.😁 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Και εγώ ψιλοάσχετος ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχω μπλοκάρει στο δικό μου καμιά 15αρια (είναι σαν τα χταπόδια) και τα έχω στο αρχείο. Αν σβήσω το ιστορικό για να αδειάσει το αρχείο κλήσεων πλέον σταματάει το μπλοκάρισμα και μπορούν να με καλούν εκ νέου ή συνεχίζουν να είναι μπλοκαρισμένα;;; Το καλό έχω ησυχάσει αρκετά από το πρήξιμο του παρελθόντας αλλά φοβάμαι να τα διαγράψω μήπως αρχίσουν πάλι.😁 Μολις το δοκιμασα. Εσβησα το ιστορικο ολων σχεδον των κλησεων για να δω αν υπαρχει διαφορα και δε σταματαει το μπλοκαρισμα, υπαρχουν ολα τα τηλεφωνα στη λιστα μπλοκαρισματος 2
_Biohazard_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Γιατί εγώ θυμάμαι να έχει φραγή κλήσεων το 8210 μου; Νομίζω είχε μια απλη επιλογή που έβαζες τα τηλέφωνα που ήθελες να σε καλούν και οτιδήποτε άλλο καλούσε, δεν χτυπούσε. 1
Jos3ph Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Αν ψάξεις το μενού , θα πάρεις μόνος σου την απάντηση 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, papoys1 είπε Και εγώ ψιλοάσχετος ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχω μπλοκάρει στο δικό μου καμιά 15αρια (είναι σαν τα χταπόδια) και τα έχω στο αρχείο. Αν σβήσω το ιστορικό για να αδειάσει το αρχείο κλήσεων πλέον σταματάει το μπλοκάρισμα και μπορούν να με καλούν εκ νέου ή συνεχίζουν να είναι μπλοκαρισμένα;;; Το καλό έχω ησυχάσει αρκετά από το πρήξιμο του παρελθόντας αλλά φοβάμαι να τα διαγράψω μήπως αρχίσουν πάλι.😁 Οχι βέβαια, αλλιώς θα το είχα σπάσει!!! 😂 Επαφές-Ρυθμίσεις-Φραγή κλήσεων.Είναι όλοι εκεί. Εγώ τώρα σκέφτηκα το άλλο: Οταν αλλάξουμε κινητό, παύουν να ισχύουν οι αριθμοί που έχουμε μπλοκάρει; Διότι οι επαφές συγχρονίζονται στο Google account, όμως οι αριθμοί μάλλον στο κινητό, υπάρχει και εφαρμογή στις ρυθμίσεις του συστήματος αν θυμάμαι σωστά για τους αριθμούς που έχουμε μπλοκάρει. Εκτός και αν συγχρονίζονται στο αντίγραφο ασφαλείας στο "ρυθμίσεις συσκευής". Δηλαδή εκεί που σε καθησύχασα, σε προβλημάτισα πάλι. 😁 2
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Οχι βέβαια, αλλιώς θα το είχα σπάσει!!! 😂 Επαφές-Ρυθμίσεις-Φραγή κλήσεων.Είναι όλοι εκεί. Εγώ τώρα σκέφτηκα το άλλο: Οταν αλλάξουμε κινητό, παύουν να ισχύουν οι αριθμοί που έχουμε μπλοκάρει; Διότι οι επαφές συγχρονίζονται στο Google account, όμως οι αριθμοί μάλλον στο κινητό, υπάρχει και εφαρμογή στις ρυθμίσεις του συστήματος αν θυμάμαι σωστά για τους αριθμούς που έχουμε μπλοκάρει. Εκτός και αν συγχρονίζονται στο αντίγραφο ασφαλείας στο "ρυθμίσεις συσκευής". Δηλαδή εκεί που σε καθησύχασα, σε προβλημάτισα πάλι. 😁 Μπα δε με προβλημάτισες. Το προηγούμενο κινητό απλό ΝΟΚΙΑ το είχα περί τα 15 χρόνια και ενδεχομένως να το είχα ακόμη εάν δεν μου έκαναν τα παιδιά δώρο το αιφον που έχω τώρα το οποίο βλέπω να το κρατάω άλλα τόσα πρώτα ο Θεός. 🤣 1
piiii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Επειδή και εγώ κυκλοφορώ με σχεδόν αντίστοιχης τεχνολογίας κινητό(sony erricson k810), η φραγή λειτουργεί αντίστροφα σε σχέση με τα σύγχρονα κινητά. Δηλαδή έχει μια λίστα περίπου 8-10 αριθμών όπου εκεί δηλώνεις τους αριθμούς απο τους οποίους θα δέχεσαι κλήση, και οι υπόλοιποι Los bulos αν ενεργοποιηθεί η φραγή. Μήπως έχει ίδια φιλοσοφία και το 8210; 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, piiii είπε Επειδή και εγώ κυκλοφορώ με σχεδόν αντίστοιχης τεχνολογίας κινητό(sony erricson k810), η φραγή λειτουργεί αντίστροφα σε σχέση με τα σύγχρονα κινητά. Δηλαδή έχει μια λίστα περίπου 8-10 αριθμών όπου εκεί δηλώνεις τους αριθμούς απο τους οποίους θα δέχεσαι κλήση, και οι υπόλοιποι Los bulos αν ενεργοποιηθεί η φραγή. Μήπως έχει ίδια φιλοσοφία και το 8210; Είναι τόσο πολύ περιορισμένες οι δυνατότητες 1 απλού κινητού, που δεν θα άντεχα ούτε 1 ημέρα, μόνο για 2ο κινητό για κλήσεις με άλλον αριθμό, δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι. Είσαι κατά της Google και φοβάσαι για τα προσωπικά σου δεδομένα; 1
piiii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Είναι τόσο πολύ περιορισμένες οι δυνατότητες 1 απλού κινητού, που δεν θα άντεχα ούτε 1 ημέρα, μόνο για 2ο κινητό για κλήσεις με άλλον αριθμό, δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι. Είσαι κατά της Google και φοβάσαι για τα προσωπικά σου δεδομένα; Δεν είναι θέμα προσωπικών δεδομένων. Απλά γουστάρω το παλιό.Θέλω να μπορώ να καλώ, να λαμβάνω κλήσεις και να στέλνω sms. Το κάνει. Για ποιό λόγο να το αλλάξω; Για τα υπόλοιπα έχω laptop... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα