Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Έχω από το Δεκέμβρη του 2020 ένα realme c3, το οποίο μάλιστα στην πρώτη εβδομάδα άρχισε να μου κάνει περίεργα κολλήματα..το άδειασα όσο μπορούσα αφήνοντας μόνο τα "απαραίτητα". Τέλος πάντων, όσες φορές πάω να το "γεμίσω" με εφαρμογές και φωτογραφίες τρώει τ ρ α γ ι κ α κολλήματα. Την τελευταία φορά είχα 100 φωτογραφίες κάπου στις 15 εφαρμογές και ούτε 100 τραγούδια...όπως είπα όταν διαγράφω τα περισσότερα είναι όλα κομπλέ. Έχει κανείς καμία παρόμοια εμπειρία;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ο επεξεργαστής MTK Helio φταίει. Θα ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι εντελώς ανόητο, αλλά, μπορείς να αλλάξεις επεξεργαστή κινητού;..δε νομίζω να αξίζει κιόλας..
Fotia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 δοκιμασε γενικο ρεσετ του τηλεφωνου και βαλε τα βασικα μονο 1
chios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Το τηλέφωνο είναι για πολύ βασικά πράγματα μην βάζεις πολλές εφαρμογές, αν θες κάτι παραπάνω πάρε άλλη συσκευή. 2
GATE123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, skaskaskasousou είπε Θα ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι εντελώς ανόητο, αλλά, μπορείς να αλλάξεις επεξεργαστή κινητού;..δε νομίζω να αξίζει κιόλας.. Όχι δεν γίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, chios είπε Το τηλέφωνο είναι για πολύ βασικά πράγματα μην βάζεις πολλές εφαρμογές, αν θες κάτι παραπάνω πάρε άλλη συσκευή Δε περίμενα να πετάει κιόλας όταν το πήρα, αλλά δεν ήξερα ότι θα είναι τόσο χάλια.
GATE123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, skaskaskasousou είπε Δε περίμενα να πετάει κιόλας όταν το πήρα, αλλά δεν ήξερα ότι θα είναι τόσο χάλια. Κοίτα δεν του δίνουν και καλά στατιστικά. Τουλάχιστον με ένα Snap και 4gb ram παίζουν τώρα τα πράγματα για να πεις ότι είσαι στο όριο. Τώρα με Helio και 3gb(πιστεύω) δεν........ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Κοίτα δεν του δίνουν και καλά στατιστικά. Τουλάχιστον με ένα Snap και 4gb ram παίζουν τώρα τα πράγματα για να πεις ότι είσαι στο όριο. Τώρα με Helio και 3gb(πιστεύω) δεν........ Δίκιο έχεις.
koutsis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Εντάξει, η προφανής απάντηση είναι οτι είτε το χρησιμοποιείς μόνο για τα πολύ βασικά είτε το πετας στη θάλασσα και παίρνεις άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Εντάξει, η προφανής απάντηση είναι οτι είτε το χρησιμοποιείς μόνο για τα πολύ βασικά είτε το πετας στη θάλασσα και παίρνεις άλλο. νομίζω θα παω με το δεύτερο-
ignome4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Γενικά δεν είναι καλές συσκευές έως 200e ? Κάποιος που έχει εμπειρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα