Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχει κανείς άποψη για καλό ανεμιστήρα για έναν χώρο 20τμ; Μέγιστη απόσταση να φυσάει τα 5 με 6 μέτρα. Το θέλω για κάποιες ώρες την ημέρα για να κλείνω λίγο το κλιματιστικό κυρίως για το μωρο. Και γενικώς για στιγμές που δεν χρειάζεται το κλιματιστικό. Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Κυκλοφορεί συνήθως με μια πάνα μόνο και το ac όσο ναι έχει κρύο αέρα και σκέφτομαι ότι μπορεί να κρυώσει. Επίσης η γυναίκα μου καπνίζει οπότε γενικώς υπάρχουν ώρες που δεν βολεύει το air condition.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ILiDAN είπε

Κυκλοφορεί συνήθως με μια πάνα μόνο και το ac όσο ναι έχει κρύο αέρα και σκέφτομαι ότι μπορεί να κρυώσει. Επίσης η γυναίκα μου καπνίζει οπότε γενικώς υπάρχουν ώρες που δεν βολεύει το air condition.

Συγνώμη αλλά η γυναίκα σου καπνίζει μέσα στο σπίτι με το μωρό?

Το air condition μια χαρά βολεύει καθώς ρυθμίζεις τη θερμοκρασία ώστε να μην ζεσταίνεσαι αλλά ούτε και να κρυώνεις.

Ο ανεμιστήρας δεν πρόκειται να σας προσφέρει κάτι καλύτερο ή κάτι περισσότερο.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως γράφτηκε ήδη, το ερκοντισιον μια χαρά μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία σε επιθυμητά και ασφαλή επίπεδα.

Ένα βασικό που πρέπει να εξασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση όμως, είναι το μη κάπνισμα εντός του σπιτιού, ειδικά αφού υπάρχει μωρό.

Επεξ/σία από _Biohazard_
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ το υγειονομικό κλιμάκιο του insomnia. Προφανώς και καπνίζει στο μπαλκόνι. Εκεί το πρόβλημα. Επειδή βγαίνει έξω και το μωρό μπαινοβγαίνει μπαλκόνι η πόρτα μένει ανοιχτή για ώρα. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει άποψη για ανεμιστήρα από κάποιον. Ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις θα δω πως θα βολεψω έτσι την κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ILiDAN είπε

Ευχαριστώ το υγειονομικό κλιμάκιο του insomnia. Προφανώς και καπνίζει στο μπαλκόνι. Εκεί το πρόβλημα. Επειδή βγαίνει έξω και το μωρό μπαινοβγαίνει μπαλκόνι η πόρτα μένει ανοιχτή για ώρα. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει άποψη για ανεμιστήρα από κάποιον. Ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις θα δω πως θα βολεψω έτσι την κατάσταση.

rowenta

τα υπολοιπα ειναι λαχειο.

Δημοσ.
12 hours ago, ILiDAN said:

Εγω ειχα αυτον στο γραφείο (30τμ) μέχρι να βάλω το AC. Μια χαρά με βόλεψε, δεν ξέρω τι μπάτζετ έχεις βάλει βέβαια 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ILiDAN είπε

respect !

βασικά παρήγγειλα αυτόν

https://www.skroutz.gr/s/22883869/Rohnson-R-860-Ανεμιστήρας-Δαπέδου-60W-με-Διάμετρο-40cm.html

θα σου πω εντυπώσεις όταν τον παραλάβω

Βέβαια , αν ο πιτσιρικάς τρέχει , υπάρχει θέμα μη σκάσει στον ανεμιστήρα και δεν ξέρω αν σε βολεύουν κάτι τέτοιοι . Θα θέλει κάπως να το στερεώσεις καλά .

Σε δαπέδου είναι η φάση οτι αν ζεσταίνεται θα τον βρίσκεις κολλημένο δίπλα συνέχεια

Μήπως να δεις οροφής ? (και επανέρχομαι με το κλιματιστικό ,δεν έχει λειτουργία ανεμιστήρα?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω 1 μαύρο izzy 50 watt με τηλεχειριστήριο που τον είχα πληρώσει ακριβά πρίν κάπου 3 χρόνια στα 50-55€ απο το Praktiker, λειτουργεί ακόμα, λίγο θορυβώδης.Ημον ανάμεσα στον izzy και σε 1 Daewoo στα 60 watt αν θυμάμαι καλά και πήρα τον izzy λόγω καλύτερου design, όμως ο Daewoo είχε εγγύηση 5 χρόνια, μάλλον και πιο ποιοτικός.

Σήμερα, μετά απο παραγγελία σε 4 ημέρες, μου ήρθε με ACS αυτός με 9621 πόντους shell.Περισσότερα watt, αλλά αν είχε και περισσότερες σκάλες θα ήταν καλύτερα.Μάλλον πιο θορυβώδης απο τον παλιό izzy, θα τους βάλω και τους 2 σε λειτουργία να δω.Ο καινούριος έχει 3 διαφορετικά modes που δεν έχει ο παλιός.Οι άλλοι ανεμιστήρες ήθελαν περισσότερους πόντους, πχ κάποιοι γίνονται και επιδαπέδιοι.

https://www.skroutz.gr/s/23016612/Izzy-IZ-9003-Ανεμιστήρας-Δαπέδου-70W-με-Διάμετρο-40cm.html

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Οποίον ανεμιστήρα και να πάρεις, σε καλύπτει για 5-6 μέτρα, αρκεί να.μην είναι κάτι μίνι ανεμιστήρες μικροί που είναι κυρίως για τον ύπνο. 

Συμφωνώ με όσους υποστήριξαν την χρήση κλιματιστικου πάντως. Η γυναικα να καπνίζει έξω με κλειστό το τζάμι, και μια χαραμαδα να υπάρχει στο τζάμι μικρο το κακό δεν θα εμποδίσει το κλιματιστικό να ψύξει τον χώρο, όταν τελειώσει το τσιγάρο σε κάποια λεπτα να μπει μέσα πάλι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Οποίον ανεμιστήρα και να πάρεις, σε καλύπτει για 5-6 μέτρα, αρκεί να.μην είναι κάτι μίνι ανεμιστήρες μικροί που είναι κυρίως για τον ύπνο. 

Συμφωνώ με όσους υποστήριξαν την χρήση κλιματιστικου πάντως. Η γυναικα να καπνίζει έξω με κλειστό το τζάμι, και μια χαραμαδα να υπάρχει στο τζάμι μικρο το κακό δεν θα εμποδίσει το κλιματιστικό να ψύξει τον χώρο, όταν τελειώσει το τσιγάρο σε κάποια λεπτα να μπει μέσα πάλι. 

Υπάρχουν πολλοί που είναι άρρωστοι με το τσιγάρο και καπνίζουν κάθε 10-15'.Αυτοί δεν βγαίνουν έξω.

Αναγκάζεσαι να κλείνεις το κλιματιστικό.

Πώς λειτουργούν τα κλιματιστικά, τραβάει τον αέρα η εξωτερική μονάδα, τον πάει στην εσωτερική και τον αποβάλλει παγωμένο;Η τραβάει τον αέρα και η εσωτερική μονάδα απο τον εσωτερικό χώρο;

Γιατί όποτε κάποιος καπνίζει με αναμμένο το κλιματιστικό, μετά μυρίζει.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πώς λειτουργούν τα κλιματιστικά, τραβάει τον αέρα η εξωτερική μονάδα, τον πάει στην εσωτερική και τον αποβάλλει παγωμένο;Η τραβάει τον αέρα και η εσωτερική μονάδα απο τον εσωτερικό χώρο;

Γιατί όποτε κάποιος καπνίζει με αναμμένο το κλιματιστικό, μετά μυρίζει.

Δεν έχει σχέση η ο εξωτερικός αέρας , με το κλιματιστικό απλά ανακυκλώνεται

Φανατικός καπνιστής , όντως μυρίζει ,αλλά ανα 3-4 μέρες με ψέκασμα και πλύσιμο των φίλτρων δεν υπάρχει θέμα .

Το καλύτερο που έχει αποτέλεσμα τελικά είναι ξύδι τα φίλτρα (και ξέπλυμα φυσικά) και νερό με μαγειρική σόδα την εσωτερική μονάδα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...