Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Πάλι μπορείς να με κοροϊδέψεις. Οι πιθανότητες όμως μειώνονται δραματικά.

Δηλαδή λογαριασμός ενεργός, με φωτογραφίες, με λεπτομέρειες από την ζωή σου, με σχόλια 2 και 3 χρόνια πριν. Με φίλους που μπορώ να τους δω τα προφίλ και να δω ότι πχ είναι από την ίδια πόλη. 

Ο απατεώνας της γειτονιάς δεν φτάνει μέχρι εκεί.

Και υπάρχουν ΚΑΛΟΙ πωλητές στο Facebook που τα προσφέρουν όλα όσα γράφω. Ε λοιπόν θα τους προτιμήσω κι ας είναι και πιο ακριβοί από τον άλλο τον ανώνυμο, με την ψεύτικη φότο, χωρίς συμμετοχή σε γκρουπ κλπ

Απλα αν σε κοροιδεψει καποιος  δεν υπαρχουν και πολλα πραματα που αξιζει να του κανεις.

Φυσικα αν μπεις σε ενα προφιλ μεσω του market ,θα σου δειξει πχ αν εχει παρουσια στο χωρο,θα δεις και αλλες προσφατες αγγελιες κτλ,και φυσικα εχει και αξιολογησεις,αλλο που πολυ δεν ασχολουνται να κανουν οταν τους ζηταει το φβ.

Ομοιως ομως,μπορει να πουλαω εγω ενα PS4,να μπεις στο προφιλ μου να ελεγξεις,να δεις και αλλες αγγελιες με σχετικο περιεχομενο και καλες αξιολογησεις,και παλι να φας φολα.
Αυτο ειναι το ιδιο με το να τρως φολα απο ατομο εδω μεσα με 100+ αξιολογησεις .

Οι κακες συναλλαγες μου εδω μεσα ηταν ολες απο ατομα με πολλες αξιολογησεις,και μαλιστα οι πιο πολλοι δε μπηκαν καν στη διαδικασια να διορθωσουν τη μ@λ@κι@ τους. 
Καλως η κακως  ( κακως αλλα τι να κανουμε ) δε μπορω να φορτωνω το προφιλ μου με "εκδικητικες" αξιολογησεις απο τον καθε ηλιθιο,οταν εχω φαει ΕΓΩ τη φολα,οποτε αναγκαστικα δεν κανω αρνητικη.

Θα ηταν πολυ καλο να μπει παλι η ουδετερη αξιολογηση,το εχουμε ζητησει πολλες φορες,αλλα ματαια.

• Like 3
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Θα ηταν πολυ καλο να μπει παλι η ουδετερη αξιολογηση,το εχουμε ζητησει πολλες φορες,αλλα ματαια.

Πρόσφατα άφησα αξιολόγηση, υπάρχει η επιλογή για ουδέτερη. Νομίζω όντως μετά το update το είχαν βγάλει 

• Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πρόσφατα άφησα αξιολόγηση, υπάρχει η επιλογή για ουδέτερη. Νομίζω όντως μετά το update το είχαν βγάλει 

Εχεις δικιο,τωρα το προσεξα.

Μου κανει εντυπωση που δεν το ειχε αναφερει κανεις οσες φορες το συζητησα στο "troubleshooting",μπορει να το προσθεσαν προσφατα.

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απλά τα πράγματα και μην αρπάζεστε μερικοί. Πιο εύκολα αγοράζει ο άλλος από το Facebook. Πούλησα τις κάρτες μου και ο αγοραστής μπήκε και είδε ποιος είμαι. Είδε ότι είμαι επαγγελματίας ( άσχετο με πωλήσεις ) είδε την πόλη που δραστηριοποιούμαι είδε το μαγαζί μου. Όταν βλέπεις τέτοια πράγματα ε δεν παίζει ο άλλος να σου κάνει πουστιά , με ένα post τον ξεφτίλισες. Να κλέψω από τον άλλο 400 ευρώ που με ένα post μπορεί να με κάνει να χάσω πολλαπλάσια;

Επεξ/σία από efo355
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, efo355 είπε

Να κλέψω από τον άλλο 400 ευρώ που με ένα post μπορεί να με κάνει να χάσω πολλαπλάσια;

Εσενα σε νοιαζει,τον αλλο μπορει να μην τον νοιαζει ουτε για 50 ευρω.

Δημοσ.

ok αλλά πιο εύκολα σε κλέβει ο efo355 παρά ο Ονοματεπώνυμο διεύθυνση κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mclein² είπε

για τη μηνυση με ποιο τροπο εγινε και δεν πληρωσες κατι ; 

θεωρω οτι δεν ειναι αυτεπαγγελτη οποτε τα 150€ δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα πληρωσες, εαν ευσταθει η ιστορια.

Αναθεμα αν ξερετε τι ειναι αυτα τα 150€.. Δεν ισχυει αυτο με τα 150€ παιδια. Πληρωνεις για να κανεις  εγκληση στα αδικήματα που διώκονται κατ'αποκλειστικοτητα κατ'εγκληση. Πληρώνεις αν γυρισει πισω την δικογραφια ο εισαγγελεας και ζητησει παραβολο, γιατι διαφορετικα κρινει οτι  ειναι αμελητεου δημοσιου ενδιαφεροντος η υποθεση για να ασχοληθει. Οχι στο αδικημα της απατης οπως στην προκειμένη.

Και φυσικα, σε περιπτωση δικαιωσης σας, δεν διεκδικειτε τα χρηματα σας πισω, ετσι; Το μονο που παιζεται, ειναι η ποινικη καταδικη του κατηγορουμενου. Κοινως να τιμωρηθει εκεινος ποινικα, οχι να αποζημιωθειτε εσεις. Αυτο γινεται στα αστικα δικαστηρια.

Κατα τα αλλα, ειναι απλα ο λογος σου και ο λογος του. Οποιος εχει τους καλυτερους μαρτυρες ή δικηγορους και οποιος καταφερει να πεισει το δικαστηριο οτι εχει δικιο, κερδιζει. Μην το θεωρεις και δεδομενο οτι θα δικαιωθεις.

Επεξ/σία από N3M3SiS
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, efo355 είπε

ok αλλά πιο εύκολα σε κλέβει ο efo355 παρά ο Ονοματεπώνυμο διεύθυνση κλπ κλπ

Καταλαβαινω πως το λες,αλλα εαν δεν εχεις εστω ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο απο τον efo,και του κανεις καταθεση με κλειστα ματια,τοτε εισαι τυπος που θα σε κλεψουν στη λαικη και θα δωσεις για 3 ντοματες 20 ευρω.

Αλλιως πανω κατω εχεις αυτα που χρειαζεσαι για να προχωρησεις.

Το οτι βλεπεις τη ζωη του στο προφιλ του φβ μπορει για αυτον να μη σημαινει τιποτα.

Εχω ανθρωπο που συνεργαζομαι χρονια,και στο μαρκετ πουλαει με αλλο επωνυμο.

Ομοιως ειχα πελατη στη Γενικη ( συνεργατης με κωδικο δλδ ) που πουλουσε κινητα online,ο οποιος παρουσιαζοταν ως καποιος αλλος στα χαρτια μας.

Anyway,νομιζω καλυψαμε το κομματι :P

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...