Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Πουθενά. Είναι απλά ο λόγος σου απέναντι στο λόγο του. Τα χρήματα που έδωσα για την κάρτα και τελικά παρέλαβα περιοδικά ποιος θα τα πάρει? δλδ μου λες ότι τα έχασα? Και θα την γλιτώσει αυτός ατιμώρητος?
korakios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Raylan είπε Τα χρήματα που έδωσα για την κάρτα και τελικά παρέλαβα περιοδικά ποιος θα τα πάρει? δλδ μου λες ότι τα έχασα? Και θα την γλιτώσει αυτός ατιμώρητος? κοίτα, αν δεν έχεις βίντεο να αποσφραγίζεις τη συσκευασία (που και πάλι αμφισβητείται) , η φωτό δε λέει απολύτως τίποτα πας για δικαστήριο ,ο λόγος σου vs το λόγο του και κερδίζει αυτός με τους περισσότερους μάρτυρες και τον καλύτερο δικηγόρο τώρα , αν τυχών έχει καταγγελίες απο άλλα άτομα ,έχεις μια πιθανότητα Αν έχεις χρόνο και χρήμα εννοείται το κυνηγάς και καλή επιτυχία Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από korakios
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, Raylan είπε Τα χρήματα που έδωσα για την κάρτα και τελικά παρέλαβα περιοδικά ποιος θα τα πάρει? δλδ μου λες ότι τα έχασα? Και θα την γλιτώσει αυτός ατιμώρητος? Όχι δεν λέω αυτό. Λέω, ότι για μένα τουλάχιστον, η φωτογραφία δε λέει τίποτα. Μπορεί να πείσεις όποιον πρέπει να πείσεις με άλλο τρόπο. Αν τον άνοιγες μπροστά σε κάποιον άλλο θα είχες μια μαρτυρία. Θα μου πεις δε θα μπορούσε να "φτιαχθεί" μια τέτοια τόσο από τον παραλήπτη όσο και από τον αποστολέα; Μπορεί στο τέλος τέλος θα είναι ποιός απλά θα πείσει. Το μεγαλύτερο "όπλο" όπως το βλέπω εγώ γι να πείσεις είναι .... "γιατί να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία, να ρισκάρω ή να δεσμέυσω τα χρήματα μου τόσο καιρό - ακόμα και αν θεωρούσα 100% ότι θα τα πάρω πίσω - να χάσω χρόνο και κόπο σε διαδικασίες για μια κάρτα ?"
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Εμενα μου κανει τεραστια εντυπωση που δεσμευτηκαν εξ αρχης τα χρηματα. Τα υπολοιπα ειναι απλα,κανεις δε μπορει να αποδειξει τιποτα,συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων ειναι. Η φωτογραφια σου που δειχνεις τα περιοδικα επισης δεν αποδεικνυει κατι. Οπως ειπε ενας σοφος,μην ψαχνεις,φταις 100%.
Bitbit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως μια φωτογραφία αποδεικνύει το οτιδήποτε. - Λαμβάνω το πακέτο, βγάζω την κάρτα, βάζω μέσα περιοδικά και βγάζω φωτογραφία. Έτσι αποδεικνύω ότι μου στείλανε τα περιοδικά; - Βγάζω φωτογραφία την κάρτα και φωτογραφίες όταν την πακετάρω και στο τέλος στέλνω ένα άλλο κουτί (όμοιο) που έχει μέσα σκουπίδια. Τι αποδεικνύω έτσι; Το μόνο που μπορώ να αποδείξω είναι ότι έχω την κάρτα και δεν πουλάω αέρα κοπανιστό. Αν δεν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για το ίδιο άτομο, πως διάολο θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο; Η αστυνομία γιατί έκανε 1 χρόνο να τον βρει; Αφού τα στοιχεία υπήρχαν. Εσύ έκανες μήνυση, αυτός τι έκανε; Απλά έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να δει που θα καταλήξει; Η λογική λέει ότι έπρεπε να σου κάνει κι αυτός μήνυση γιατί προσπαθείς να τον εξαπατήσεις (δεν είμαι νομικός αλλά φαντάζομαι κάτι τέτοιο γίνεται) 2 1
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Για μισό. Αν εγώ σαν πωλητής στείλω κανονικά το αντικείμενο και ο αγοραστής είναι λαμογιάκος που αφού παραλάβει κανονικά, μετά αρχίσει και λέει ότι δεν παρέλαβε τίποτα, είχε τούβλο στο κουτί, θέλει τα λεφτά του πίσω κλπ θα βρω εγώ τον μπελά μου? 2
velociraptoras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 δυστυχως εξαπατηθηκες κι εχασες τα λεφτά σου αυτα εχουν οι συναλλαγές με αγνωστα ατομα χωρις να γινονται χέρι με χέρι. προσωπικά 2-3 φορές που αγόρασα μεταχειρισμένα ειδη από αγνωστους σε μένα με αντικαταβοή ανοιξα το δεμα στο ταχυδρομείο ωστε να υπάρχει καποιος μάρτυρας σε περιπτωση που επεφτα σε απατεωνα. ευτυχως ηταν ενταξει. τωρα εσυ ισχυρίζεσαι οτι σου εστειλε κατι αλλο, αυτός οτι θς να τον κοροιδεψεις. μονο ένας εχει δικιο. θα κερδίσει οποιος καταφέρει να πείσει το δικαστήριο, ειναι καλυτερος ηθοποιος και εχει καλό δικηγόρο.
vs_skg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Για μισό. Αν εγώ σαν πωλητής στείλω κανονικά το αντικείμενο και ο αγοραστής είναι λαμογιάκος που αφού παραλάβει κανονικά, μετά αρχίσει και λέει ότι δεν παρέλαβε τίποτα, είχε τούβλο στο κουτί, θέλει τα λεφτά του πίσω κλπ θα βρω εγώ τον μπελά μου? αν δεν τραβηξεις βιντεο με το πακεταρισμα στο ταχυδρόμειο/πρακτορείο της ταχυδρομικής και δεν χρησιμοποιησεις υπηρεσία που ζυγιζει το πακετο μπορει να χεις ναι. Γι αυτο για πράγματα αξιας η απο κοντα η το παίρνεις παραμάσχαλα μαζι με το πακετο που θα το βαλεις, πας στο πρακτορείο ups και ξεκινας το record/πακεταρισμα.
miucce Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Γκρεμίζεται και το επιχείρημα πολλων που σε αντιστοιχα θεματα εγραφαν με περίσσια αυτοπεποίθηση "ποτε καταθεση, αντικαταβολή και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο" Οποιαδήποτε συναλλαγη εχει το ρισκο της, αλλα οταν μιλαμε για ιδιωτες και ειδικότερα απο το ίντερνετ δυστυχως δεν βγαίνει ακρη. Ειναι ο λόγος σου απεναντι στον δικο του. Απλα ειναι δύσκολο να αποδεχτεις οτι εξαπατηθηκες και να προχωρήσεις. Το μόνο που δεν μου κολλαει στην ιστορία ειναι γιατι αυτος να επιμένει οτι το εστειλε? Αν ειχε κανει οντως την απατεωνια μπορουσε απλα να εξαφανιστει να μην απανταει μηνύματα κλπ, δεν εχει τίποτα να κερδισει υποστηριζοντας σε σενα οτι το εστειλε. 2
kalmik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μόνο με φυσική παρουσία συναλλαγές. Και πάλι ρίσκο αν και κατά πόσο θα δουλέψει...
papoys1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στην τελική ένας από τους δύο λέει ψέματα αν έχετε φτάσει σε αυτό σημείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ούτε και μπορώ να πάρω το μέρος κανενός. Εκείνο που με τρελαίνει είναι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για 300 ευρώ το 2021.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 53 λεπτά πριν, papoys1 είπε Στην τελική ένας από τους δύο λέει ψέματα αν έχετε φτάσει σε αυτό σημείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ούτε και μπορώ να πάρω το μέρος κανενός. Εκείνο που με τρελαίνει είναι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για 300 ευρώ το 2021. 300 ευρώ είναι αρκετά μεγάλο ποσο για μένα ώστε να προσπαθήσει κάποιος να κάνει λαμογια για να τα παρει. Εδώ και σε λιγότερα υπάρχουν θέματα. Τέτοιας αξίας αγορές εγώ θα έκανα είτε χέρι με χέρι είτε μέσω ebay/amazon που υπάρχει μια Α διαδικασία αν έχεις θέμα. 1
papoys1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε 300 ευρώ είναι αρκετά μεγάλο ποσο για μένα ώστε να προσπαθήσει κάποιος να κάνει λαμογια για να τα παρει. Εδώ και σε λιγότερα υπάρχουν θέματα. Τέτοιας αξίας αγορές εγώ θα έκανα είτε χέρι με χέρι είτε μέσω ebay/amazon που υπάρχει μια Α διαδικασία αν έχεις θέμα. Θα συμφωνήσω ότι δεν ρισκάρεις τέτοιες αγορές με αντικαταβολή είτε να αγοράσεις είτε να πουλήσεις με κάποιον που δεν γνωρίζεις.
Bitbit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, miucce είπε Γκρεμίζεται και το επιχείρημα πολλων που σε αντιστοιχα θεματα εγραφαν με περίσσια αυτοπεποίθηση "ποτε καταθεση, αντικαταβολή και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο" Ναι, όταν είναι για αγορές. Διότι όταν είναι για πωλήσεις, τα ίδια άτομα σου λένε, "ποτέ δε στέλνουμε αν δε γίνει κατάθεση". Κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις. 4 ώρες πριν, kalmik είπε Μόνο με φυσική παρουσία συναλλαγές. Και πάλι ρίσκο αν και κατά πόσο θα δουλέψει... Τα πάντα στη ζωή εμπεριέχουν ρίσκο. Το θέμα είναι να το ελαχιστοποιήσουμε. Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να το πάρει, αγοράζει κανουργιο και τελείωσε. Κι εκεί μπορεί να γίνει στραβή αλλά σπανίως
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, Raylan είπε Είχα βρει μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών σε αγγελία σε καλή τιμή, ο πωλητής φαινόταν αξιόπιστος με κριτικές και σχετικά παλιό μέλος, τα βρίσκουμε τα κανονίζουμε, και μου στέλνει την κάρτα γραφικών με αντικαταβολή για 300€ και τα έξοδα μεταφοράς δικά μου. Εμένα πολλά δεν μου κάθονται καλά : 1 - Παλιό μέλος με σχετικά αρκετές κριτικές από τη στιγμή που τον επισημαίνεις μόνος σου ως αξιόπιστο , αποφάσισε να "κάψει" ουσιαστικά το λογαριασμό του με κόστος να μην καταφέρει να ξαναπουλήσει το οτιδήποτε.(Γίνεται μεν αλλά κατά 99% κάποιος δεν το κάνει για προφανείς λόγους). 2 - Πουθενά στο προφίλ σου με τις αγοραπωλησίες δεν υπάρχει η συναλλαγή αυτή. 3 - Δεν αναφέρεις ποιο μέλος είναι για να προστατευτούν και οι υπόλοιποι. 4 - Δεν αναφέρεις πουθενά εαν σε όρισε ως αγοραστή.Αν δεν το έκανες τότε είναι μεγάλο φάουλ από μέρους σου. 5 - Έβγαλες φωτογραφία το "περιεχόμενο" ως "αποδεικτικό" τη στιγμή που γνωρίζει και ένα 5χρονο οτι δεν αποδεικνύεις τίποτα.Με ένα απλό βίντεο unboxing θα είχες σοβαρό λόγο και πιθανότητες να αποδείξεις το τι παρέλαβες τελικά. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις