Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Είχα βρει μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών σε αγγελία σε καλή τιμή, ο πωλητής φαινόταν αξιόπιστος με κριτικές και σχετικά παλιό μέλος, τα βρίσκουμε τα κανονίζουμε, και μου στέλνει την κάρτα γραφικών με αντικαταβολή για 300€ και τα έξοδα μεταφοράς δικά μου. Τελικά παιδιά, πάω στο κατάστημα να παραλάβω το δέμα μου, το παίρνω, το ανοίγω μέσα στο αμάξι και αντί για κάρτα γραφικών είχε περιοδικά, έρχομαι σε επικοινωνία με τον πωλητή μου λέει ότι έστειλε κανονικά την κάρτα γραφικών και οτι έπεσε από τα σύννεφα και δεν ξέρει τίποτα, πάω στην μεταφορική να ζητήσω τα χρήματα μου, δεν μπορούσαν να μου τα δώσουν, με παρέπεμψαν στην αστυνομία, πάω και εκεί, κάνω μήνυση στον πωλητή και δεσμεύονται τα χρήματα. Τελικά, μετά από ένα χρόνο εντοπίσανε τον πωλητή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά την κάρτα γραφικών και παρόλα αυτά έχει πάθει ζημιά την αξία της κάρτας μιας και δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα της αντικαταβολής. Τα χρήματα είναι ακόμα μπλοκαρισμένα με εισαγγελική εντολή, και η υπόθεση μου είναι ακόμα σε έρευνα έχοντας περάσει ένας χρόνος.. Τι γίνετε τώρα σε αυτή την περίπτωση, θα περιμένω να γίνει το δικαστήριο, υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου? Ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έβαλα δικηγόρο και ούτε εχω πάρει νομική συμβουλή λόγο ότι κοστίζουν χρήματα..
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, Raylan είπε Είχα βρει μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών σε αγγελία σε καλή τιμή, ο πωλητής φαινόταν αξιόπιστος με κριτικές και σχετικά παλιό μέλος, τα βρίσκουμε τα κανονίζουμε, και μου στέλνει την κάρτα γραφικών με αντικαταβολή για 300€ και τα έξοδα μεταφοράς δικά μου. Τελικά παιδιά, πάω στο κατάστημα να παραλάβω το δέμα μου, το παίρνω, το ανοίγω μέσα στο αμάξι και αντί για κάρτα γραφικών είχε περιοδικά, έρχομαι σε επικοινωνία με τον πωλητή μου λέει ότι έστειλε κανονικά την κάρτα γραφικών και οτι έπεσε από τα σύννεφα και δεν ξέρει τίποτα, πάω στην μεταφορική να ζητήσω τα χρήματα μου, δεν μπορούσαν να μου τα δώσουν, με παρέπεμψαν στην αστυνομία, πάω και εκεί, κάνω μήνυση στον πωλητή και δεσμεύονται τα χρήματα. Τελικά, μετά από ένα χρόνο εντοπίσανε τον πωλητή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά την κάρτα γραφικών και παρόλα αυτά έχει πάθει ζημιά την αξία της κάρτας μιας και δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα της αντικαταβολής. Τα χρήματα είναι ακόμα μπλοκαρισμένα με εισαγγελική εντολή, και η υπόθεση μου είναι ακόμα σε έρευνα έχοντας περάσει ένας χρόνος.. Τι γίνετε τώρα σε αυτή την περίπτωση, θα περιμένω να γίνει το δικαστήριο, υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου? Ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έβαλα δικηγόρο και ούτε εχω πάρει νομική συμβουλή λόγο ότι κοστίζουν χρήματα.. Ναι θα περιμένεις.
rose from hell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) κάνω μήνυση στον πωλητή και δεσμεύονται τα χρήματα. με ποιον τρόπο απεδειξες ότι δεν υπήρχε η κάρτα γραφικών μέσα στο δεμα? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από rose from hell
Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, rose from hell είπε κάνω μήνυση στον πωλητή και δεσμεύονται τα χρήματα. με ποιον τρόπο απεδιξες ότι δεν υπήρχε η κάρτα γραφικών μέσα στο δεμα? Έβγαλα φωτογραφία όταν άνοιξα το δέμα, τις συνομιλίες με τον πωλητή και τα πήγα όπως ήταν στην αστυνομία και τα κράτησαν αυτοί μετά..
rose from hell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Να περιμένεις αυτός παντος ισχυρίζεται ότι την έστειλε Μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο πρην χρόνια δεν εκανα μήνυση γιατί ήθελε 100 ευρώ Δεν κατάφερε όμως να παρει τα λεφτά από την αντικαταβολή και μετά από 8 μήνες τα πήρα πίσω
Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, rose from hell είπε Να περιμένεις αυτός παντος ισχυρίζεται ότι την έστειλε Μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο πρην χρόνια δεν εκανα μήνυση γιατί ήθελε 100 ευρώ Δεν κατάφερε όμως να παρει τα λεφτά από την αντικαταβολή και μετά από 8 μήνες τα πήρα πίσω Για την μήνυση δεν πλήρωσα τίποτα, τι έγινε με σένα, πως τα πήρες πίσω?
rose from hell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Έμαθα τα παντα γι'αυτήν (όλα τα στοιχεία) Είχα και ένα γνωστό μου που έμενε στη περιοχη της της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι εάν θα παει να παρει τα χρήματα θα το ευτανα στα άκρα με οποιοδηποτε κοστος Δεν ξανα εμφανιστεικε
Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, rose from hell είπε Έμαθα τα παντα γι'αυτήν (όλα τα στοιχεία) Είχα και ένα γνωστό μου που έμενε στη περιοχη της της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι εάν θα παει να παρει τα χρήματα θα το ευτανα στα άκρα με οποιοδηποτε κοστος Δεν ξανα εμφανιστεικε Διαφορετική περίπτωση όντως, ο δικός μου λέει ότι την έστειλε, πήγε κανονικά να πάρει τα χρήματα, το ίδιο είπε και στην απολογία του. Ένα χρόνο για να τον εντοπίσουν κάνα δυο χρόνια για να γίνει το δικαστήριο και φαντάζεσαι να την βγάλει και καθαρή..
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Αυτός έχει κάποια φωτογραφία της κάρτας που σου έστειλε και απόδειξη αγοράς για το πως ήρθε στην κατοχή του. Αν ναι μπερδεύει το πράγμα αν όχι κακώς για αυτόν καλώς για σένα και κανονικά κατά την απολογία του στην αστυνομία έπρεπε να του ζητηθεί να καταθέσει απόδειξη και γενικά στοιχεία για το πως ήταν στην κατοχή του η κάρτα που πουλούσε. Αν δεν έχει απόδειξη και πιθανώς μας παρακολουθεί καλό είναι να αποδεσμεύσει τα χρήματα γιατί είναι ρίσκο για 300 ευρώ να φτάσει στο δικαστήριο και να ρισκάρει μία ποινή σε βάρος του. 3
Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αυτός έχει κάποια φωτογραφία της κάρτας που σου έστειλε και απόδειξη αγοράς για το πως ήρθε στην κατοχή του. Αν ναι μπερδεύει το πράγμα αν όχι κακώς για αυτόν καλώς για σένα και κανονικά κατά την απολογία του στην αστυνομία έπρεπε να του ζητηθεί να καταθέσει απόδειξη και γενικά στοιχεία για το πως ήταν στην κατοχή του η κάρτα που πουλούσε. Αν δεν έχει απόδειξη και πιθανώς μας παρακολουθεί καλό είναι να αποδεσμεύσει τα χρήματα γιατί είναι ρίσκο για 300 ευρώ να φτάσει στο δικαστήριο και να ρισκάρει μία ποινή σε βάρος του. Έχει ναι γιατί τα είχα ζητήσει εγώ να τραβήξει βίντεο για να δω αν είναι λειτουργική και ποσό χρόνο έχει εγγύηση, έχω πέσει σε κρανίο αυτός απο την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά την κάρτα γραφικών.. Τα χρήματα είναι δεσμευμένα στο παρακαταθηκών και δανείων, και μετά από εισαγγελική απόφαση θα δοθούν.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από Raylan
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Raylan είπε Έβγαλα φωτογραφία όταν άνοιξα το δέμα, τις συνομιλίες με τον πωλητή και τα πήγα όπως ήταν στην αστυνομία και τα κράτησαν αυτοί μετά.. έχεις μια φώτο με ένα ανοικτό κουτί και μερικά περιοδικά λίγο μετά αφού τα έβγαλες από το κουτί αυτός μπορεί έχει μια φωτογραφία με το ίδιο κουτί και μια κάρτα λίγο πριν την βάλει μέσα που οδηγεί αυτό; 5
Raylan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, DrLo είπε έχεις μια φώτο με ένα ανοικτό κουτί και μερικά περιοδικά λίγο μετά αφού τα έβγαλες από το κουτί αυτός μπορεί έχει μια φωτογραφία με το ίδιο κουτί και μια κάρτα λίγο πριν την βάλει μέσα που οδηγεί αυτό; Που οδηγεί?
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Raylan είπε Που οδηγεί? Πουθενά. Είναι απλά ο λόγος σου απέναντι στο λόγο του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις