SeverousJet13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, έχω λιώσει ψάχνοντας ένα λάπτοπ με 120 Hz οθόνη σε νορμάλ τιμή που να συμμετέχει στην ψηφιακή μέριμνα. Lenovo με ryzen 5 και 1650 πωλείται στα 650-700 αλλά κανένα μαγαζί δεν το δίνει με κουπόνι. Με κουπόνι το φθηνότερο που βρήκα είναι 950-1000, οπότε δεν συμφέρει να χαλάσω το κουπόνι. ελπίζω να έχετε δει εσείς κάτι που δεν παρατήρησα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στη μέριμνα δεν υπάρχει καμία ουσιαστική προσφορά πλέον. Και πρίν κυρίως από τύχη έβρισκες. https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/gaming-laptop/hp-pavilion-gaming-laptop-15-ec2000nv-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-gtx-1650-4-gb-full-hd-144-hz/1612724 Για τα 750 ευρώ του είναι αξιοπρεπές δεδομένων των συνθηκών, αλλά για να βάλεις και τη μέριμνα είναι απίθανο να βρεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeverousJet13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 @Dr.Tesla Ωραίο εργαλείο, 550 το έπαιρνα, αλλά μάλλον δεν είναι ώρα του για ξεστοκάρισμα. Εγώ Κυριακή πρωί θα είμαι Γερμανία. Θα έχω πρόσβαση στο amazon. Για κανα τάμπλετ με βλέπω με τα 200 εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα