Babis_allos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Θα ήθελα να μάθω ποια θα ηταν η διαδικασία για να μεταφερθεί ένα αμάξι το οποίο δεν έχει πινακίδες και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για τα τελευταία 10 χρόνια στο όνομά μου (από γονέα) και μετά να ξεκινήσει η διαδικασία για να το πάρω να το χρησιμοποιήσω στην Γερμανία όπου και ζω. Δεν θέλω να διπλοπληρώσω σήματα/ασφάλειες κλπ οπότε ο στόχος θα ηταν να το πήγαινα κατευθείαν στην Γερμανία πριν το χρησιμοποιήσω. Όμως θα προτιμούσα να το οδηγήσω εκεί. Ξέρει κανείς τις καλύτερες διαδικασίες; Είμαι τελείως άσχετος. Το αμάξι είναι χωρίς πινακίδες και θέλει και κάποιες επισκευές πριν μεταφερθεί.
Babis_allos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στις 19/7/2021 στις 1:40 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Συναισθηματικοί κυρίως λόγοι.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Συναισθηματικοί κυρίως λόγοι. Αν και είναι οι λάθος λόγοι,θες μεταβίβαση στο ονομα σου.Πινακίδες,ΚΤΕΟ ,ασφάλεια,τελη,μεταβιβαση.Πας Γερμανία και βγάζεις εκεί νούμερα. Αλλο που μπορείς να κάνεις να μην το μεταβιβάσεις στο ονομά σου.Να το αφησεις οπως είναι και να κυκλοφορείς με τα ελληνικά νούμερα.
zourman1981 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Η Γερμανία είναι κανονική χώρα (όχι μπανανιά δλδ) όσον αφορά τα αυτοκίνητα που αφήνει να κυκλοφορούν, να έχεις υπόψιν ότι θα πρέπει να επισκευασεις και το τελευταίο λαμπακι για να το περάσεις ΚΤΕΟ εκεί και να το κυκλοφορείς εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα