RAK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω (από προσωπική σας εμπειρία) πόσα χρόνια σας έχουν κρατήσει λευκά σφραγίσματα. Στο ίντερνετ διαβάζω 3 με 15 χρόνια , με μέσο όρος ζωής 5 χρόνια. Ευχαριστώ guys
CsIns Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι έχω κάποια 20 χρόνια και συνεχίζουμε. Βέβαια προφανώς αυτό δεν θα ισχύει για όλους γιατί έχει να κάνει με την κατάσταση των δοντιών, την δουλειά του γιατρού και το τι τρως (αν τρως σκληρές τροφές, παξιμάδια χωρίς να έχουν βραχεί κτλ) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από CsIns 1
RAK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, CsIns είπε Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι έχω κάποια 20 χρόνια και συνεχίζουμε. Βέβαια προφανώς αυτό δεν θα ισχύει για όλους γιατί έχει να κάνει με την κατάσταση των δοντιών, την δουλειά του γιατρού και το τι τρως (αν τρως σκληρές τροφές, παξιμάδια χωρίς να έχουν βραχεί κτλ) λευκό σφράγισμα 20 χρόνια;! Μπράβο!
velociraptoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, RAK είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω (από προσωπική σας εμπειρία) πόσα χρόνια σας έχουν κρατήσει λευκά σφραγίσματα. Στο ίντερνετ διαβάζω 3 με 15 χρόνια , με μέσο όρος ζωής 5 χρόνια. Ευχαριστώ guys εχω από το 2004 στα πάνω μπροστινα δοντια που τα ειχα σπάσει σε ατυχημα
thanospetr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Έχω κάπου στα 20 χρόνια ένα λευκό σφράγισμα χωρίς να έχει εμφανίσει κάτι
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, RAK είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω (από προσωπική σας εμπειρία) πόσα χρόνια σας έχουν κρατήσει λευκά σφραγίσματα. Στο ίντερνετ διαβάζω 3 με 15 χρόνια , με μέσο όρος ζωής 5 χρόνια. Ευχαριστώ guys Και παραπάνω από 15 χρόνια μπορεί να κρατήσει, τι να το κάνεις όμως αν στο μεταξύ σαπίσει το υπόλοιπο δόντι?
velociraptoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και παραπάνω από 15 χρόνια μπορεί να κρατήσει, τι να το κάνεις όμως αν στο μεταξύ σαπίσει το υπόλοιπο δόντι? εμένα το ενα από αυτα μου χάλασε, για την ακρίβεια κυστη στη ρίζα πριν λίγα χρόνια, εκανα ακρορριζεκτομη αλλά τελικά δεν το σωσαμε και έβαλα θηκη.
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, velociraptoras είπε εμένα το ενα από αυτα μου χάλασε, για την ακρίβεια κυστη στη ρίζα πριν λίγα χρόνια, εκανα ακρορριζεκτομη αλλά τελικά δεν το σωσαμε και έβαλα θηκη. Άρα είσαι και εσύ στην περίπτωση άντεξε το σφράγισμα αλλά δεν άντεξε το δόντι, σωστά?
velociraptoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Άρα είσαι και εσύ στην περίπτωση άντεξε το σφράγισμα αλλά δεν άντεξε το δόντι, σωστά? τα υπόλοιπα 3 ακόμα αντέχουν όμως. και περασα 2 εγκυμοσυνες με εμετους από το πρωι ως το βράδυ και αιμορραγιες ουλων (στη δευτερη μου εμφανίστηκε η κύστη)
Haldol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Τα πρώτα μου λευκά σφραγίσματα πρέπει να τα έκανα 15-16, είμαι 31. Δεν έχουν πάθει τίποτα. Go figure. Βεβαίως παίζουν πολλά ρόλο, και όσα λέγονται δε λέγονται στο αέρα. Αλλά μη θεωρήσεις δεδομένο ότι το λευκό σφράγισμα "δεν κρατάει". Κρατάει απλά λιγότερο από αμάλγαμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα