Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτυχε πριν λίγες μέρες να ανέβω Αθήνα και αναγκάστηκα να αφήσω το αμάξι μου σε πάρκινγκ του κέντρου και πραγματικά εκνευρίστηκα πολύ με αυτό που είδα.Έχουν βάλει όλους τους αλλοδαπούς να κουμαντάρουν τα αυτοκίνητα και κυριολεκτικά ασελγούν σε όλα τα αμάξια τα οποία μπαίνουν.Περιμένοντας να πάρω το δικό μου αμάξι , είδα άλλα αυτοκίνητα πελατών να τα γκαζώνουν χωρίς λόγο , να τα σπινιάρουν λες και βρίσκονται στο ράλυ Ακρόπολις , να κοπανάνε πόρτες λες και βρίσκονται σε στάνη και πολλά άλλα τραγελαφικά.Για το δικό μου το αμάξι που είναι ένα παλιό nissan (αν και συναισθηματικής αξίας) να πω πάει στο δι@λο να το καταπιώ.Μιλάμε όμως και για πανάκριβα αμάξια.Μου ανέβηκε τόσο πολύ το αίμα στο κεφάλι που έβαζα το χέρι μου στα μάτια να μην βλέπω και ήμουν στο αμήν να χειροδικήσω.Συν οτι τίθεται και θέμα ασφάλειας των προσωπικών αντικειμένων του καθενός που υπάρχουν στο εσωτερικό του αυτοκινητου.Θέλω λοιπόν να ρωτήσω , εαν υπάρχουν πάρκινγκ στην Αθήνα που σε αφήνουν να το παρκάρεις μόνος σου το αμάξι χωρίς να μπαίνει κάποιος υπάλληλος.Εσείς τα εμπιστεύεστε τα αμάξια σας στους παρκαδόρους; Δεν σας ενοχλεί τέτοια κακομεταχείρηση;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannos13 είπε

Polis Park
Φυσικά δεν εμπιστεύεσαι κανένα σε παρκινγκ (ούτε μαγαζιών).

αυτό ακριβως, και φθηνότερο και παρκάρεις μονος σου και εχουν και βανακι που σε μεταφέρουν σε κοντινες αποστάσεις με συγκεκριμενες στασεις

αμαξι δεν εχω δώσει σε παρκαδόρο τα τελευταια 16 χρονια

Δημοσ.

Εχω δει παρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας (Μοναστηράκι) να παρκάρει ο παρκαδόρος τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο πάνω. Ετυχε να είμαι παρόν σε μια στιγμή, που είχε πάει τροχαια και έγραψε 6 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο πεζοδρομιο. Οι παρκαδόροι είχαν πέσει στα παρακάλια, μπας και τα γλιτώσουν. Δυστυχώς δεν έμεινα να δω την συνέχεια.

Τώρα ή θα πέταξαν το χαρτάκι της κλήσης απο τα αυτοκινήτα ή όντως θα το είπαν στους ιδιοκτήτες.

Υστερα , παρατήρησα πως το ίδιο έκαναν πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Πάρκαραν τα αυτοκινήτα παράνομα. 

Τα λεφτά του πάρκινγκ τα έπαιρναν κανονικά όλοι τους όμως.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Εχω δει παρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας (Μοναστηράκι) να παρκάρει ο παρκαδόρος τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο πάνω. Ετυχε να είμαι παρόν σε μια στιγμή, που είχε πάει τροχαια και έγραψε 6 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο πεζοδρομιο. Οι παρκαδόροι είχαν πέσει στα παρακάλια, μπας και τα γλιτώσουν. Δυστυχώς δεν έμεινα να δω την συνέχεια.

Τώρα ή θα πέταξαν το χαρτάκι της κλήσης απο τα αυτοκινήτα ή όντως θα το είπαν στους ιδιοκτήτες.

Υστερα , παρατήρησα πως το ίδιο έκαναν πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Πάρκαραν τα αυτοκινήτα παράνομα. 

Τα λεφτά του πάρκινγκ τα έπαιρναν κανονικά όλοι τους όμως.

Σε γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου ειχαν παει και μου ειχαν συρει τη μηχανη απο εκει που την ειχα παρκαρει στο πεζοδρομιο για να ανεβασουν το αυτοκινητο του πελατη.

Δημοσ.

Μπόνους χιντ: αν παραγγείλεις νέο αμάξι και ξαφνικά η αντιπροσωπεία σου πει ότι έχει προκύψει πρόβλημα 2 ή 3 ημερών με τον εκτελωνισμό, κάποιος υπάλληλος της χτύπησε το νέο σου αμάξι.

Δημοσ.

Μου έχουν πει φιλικά μου πρόσωπα που δούλευαν σε πάρκινγκ ξενοδοχείων και κέντρων διασκέδασης οτι τα χτυπήματα σε αμάξια πελατών δεν είναι καθόλου σπάνια.

Και δεν μου κάνει εντύπωση έτσι όπως τα κάνουν tetris πολλές φορές.

Μάλιστα έχω ακούσει σκηνικό που κάποιος έφαγε το πίσω φτερό (καβαλώντας τοιχίο) με μια ολοκαίνουρια bmw x5 και "φυσικά" έκαναν τους Κινέζους (ο πελάτης δεν το είδε όταν το παρέλαβε)!

Μετά από αυτά που μου είπαν σταμάτησα να το δίνω όταν έχω την επιλογή, αν τώρα δεν υπάρχει εναλλακτική (πχ σε κάποιο κτήμα που δεν έχουν χώρο να το βάλεις) το κοιτάζω μετά 10 φορές πριν το παραλάβω.

12 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Μπόνους χιντ: αν παραγγείλεις νέο αμάξι και ξαφνικά η αντιπροσωπεία σου πει ότι έχει προκύψει πρόβλημα 2 ή 3 ημερών με τον εκτελωνισμό, κάποιος υπάλληλος της χτύπησε το νέο σου αμάξι.

Ούτος ή άλλως υπάρχουν μεγάλες αναμονές οπότε καλύπτονται αυτά στον αναμενόμενο χρόνο και ο πελάτης δεν καταλαβαίνει μία.

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι τιποτα.  πολλοι παρκαδοροι τα χτυπάνε κιολαςκαι μετα κανουν τους κινεζους και αλλοι ειδικά σε μαγαζιά τα παρκαρουν παρανομα και μετα σου ερχεται εσένα η κλήση. υπάρχουν αρκετα παρκινγκ που τα βαζεις μονος σου οπου θες. δεν εχει σημασία αν είναι ελληνες ή αλλοδαποι.

Δημοσ.

αν και ο ts προφανώς ανεφέρεται σε κανονικές επιχειρήσεις παρκινγ, υπάρχουν ακόμα άτομα που δίνουν το αυτοκίνητο τους να το παρκάρουν τα παρτάλια στα διάφορα νυχτερινά καταστήματα?

Δημοσ.

Kαι να χτυπηθεί το αυτοκίνητο στο πάρκιν, πώς αποδεικνύεις ότι η ζημιά έγινε εκείνη τη στιγμή και δεν προϋπήρχε;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Σσσσστ, πιπέρι!

Γι' αυτό κάποιοι προτιμούν καινούργιο, για να είναι όπως βγήκε απ' το εργοστάσιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speculoos είπε

Kαι να χτυπηθεί το αυτοκίνητο στο πάρκιν, πώς αποδεικνύεις ότι η ζημιά έγινε εκείνη τη στιγμή και δεν προϋπήρχε;

Αν μιλάμε για καλή στούκα θα φαίνεται αν είναι φρέσκο, τώρα μικρογρατζουνιές...χαιρετίσματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ που θα το πω χυμα αλλα οποιος ειναι τοσο βλακας για να εμπιστευτει το αμαξι του σε εναν αγνωστο χωρις καποιο συμβολαιο που να τον καλυπτει σε περιπτωση ζημιας ειναι αξιος της μοιρας του. Απο την αλλη τους φραγκατους δεν νομιζω να τους απασχολει και πολυ.

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Πριν μια βδομάδα είχα ανέβει Θεσσαλονίκη να δω έναν φίλο και να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που ήθελα. Όλα καλά το παίρνω και την επόμενη μου προτείνει να πάμε για μπάνιο Χαλκιδική. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ να ταξιδέψω με το αμάξι ξεκινάμε. Φτάνουμε σε ένα μαγαζί βρίσκω έναν χώρο κενό το βάζω και βγαίνω. Με σταματάει ένας πιτσιρικάς μου λέει τα αυτοκίνητα εδώ τα παρκάρω εγώ. Εντάξει του λέω δεν υπάρχει θέμα βρήκα χώρο και μπήκα οπότε κομπλέ. Όχι μου λέει θα το παρκάρω εγώ γιατί το πάρκινγκ είναι με φιλοδώρημα.. Δηλαδή να το βγάλω για να το ξαναβάλει.. Εν τέλη τα μαζέψαμε και φύγαμε.. Το ίδιο γινόταν και σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκιδικής που εννοείται δεν το έδωσα πουθενά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Πριν μια βδομάδα είχα ανέβει Θεσσαλονίκη να δω έναν φίλο και να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που ήθελα. Όλα καλά το παίρνω και την επόμενη μου προτείνει να πάμε για μπάνιο Χαλκιδική. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ να ταξιδέψω με το αμάξι ξεκινάμε. Φτάνουμε σε ένα μαγαζί βρίσκω έναν χώρο κενό το βάζω και βγαίνω. Με σταματάει ένας πιτσιρικάς μου λέει τα αυτοκίνητα εδώ τα παρκάρω εγώ. Εντάξει του λέω δεν υπάρχει θέμα βρήκα χώρο και μπήκα οπότε κομπλέ. Όχι μου λέει θα το παρκάρω εγώ γιατί το πάρκινγκ είναι με φιλοδώρημα.. Δηλαδή να το βγάλω για να το ξαναβάλει.. Εν τέλη τα μαζέψαμε και φύγαμε.. Το ίδιο γινόταν και σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκιδικής που εννοείται δεν το έδωσα πουθενά.

Αν δεν σου είναι κόπος, στείλε μου σε ΠΜ το όνομα του μπιτσόμπαρου, αν και έχω ένα υπόψιν μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...