DownUNDERground Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 "Το νου σου" σημαίνει κοιτάς για περίεργες ενδείξεις και δεν τα τρως raw ή medium. 100% σίγουρος προφανώς δεν είσαι. Ναι, προφανώς δε θα το κάνεις κάθε μέρα το 2021. Αλλά τώρα αν είναι να πεταχτούν κρέατα 100€ ξέρω 'γω, ε το σκέφτεσαι. Ο TS θα αποφασίσει. 2
JTRGamer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν γίνεται να τα πάει σε διαγνωστικό κέντρο να δει αν είναι καθαρά απο ιους+βακτήρια? Και αν βγουν τελικά καθαρά ,τότε να τα καταναλώσει? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από JTRGamer
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε "Το νου σου" σημαίνει κοιτάς για περίεργες ενδείξεις και δεν τα τρως raw ή medium. 100% σίγουρος προφανώς δεν είσαι. Ναι, προφανώς δε θα το κάνεις κάθε μέρα το 2021. Αλλά τώρα αν είναι να πεταχτούν κρέατα 100€ ξέρω 'γω, ε το σκέφτεσαι. Ο TS θα αποφασίσει. Τα κρέατα ειναι 6 κιλά κιμάς,20 μπριζόλες μοσχαρίσιες και 10 χοιρινές,4 κιλά μοσχάρι για μαγείρεμα.Τα κοτοπουλικά τα πέταξα ήδη.
AristidisZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Τα κρέατα ειναι 6 κιλά κιμάς,20 μπριζόλες μοσχαρίσιες και 10 χοιρινές,4 κιλά μοσχάρι για μαγείρεμα.Τα κοτοπουλικά τα πέταξα ήδη. Tαβέρνα έχεις ρε συ ;
velociraptoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Τα έβαλες καταψυξη μετά? το κοτόπουλο καλά εκανες και το πέταξες, ειναι αρκετα ευαίσθητο στην αναπτυξη παθογονων. τα χοιρινά και το μοσχάρι αν δε μυρίζουν δεν υπάρχει θέμα, εξάλλου μετά τη σφαγή το κρέας μπορει να μεινει αρκετές ωρες εκτός ψυγείου. δε χαλάνε ολα τα κρέατα το ιδιο. προσεξε απλά για περιεργη μυρωδιά. στο μαγείρεμα πρόσεξε να μαγειρευτούν καλά . αν κάτι μυριζει πεταξε το σημαίνει οτι υπάρχει αυξημένος αριθμός βακτηρίων που μπορεί να εχουν απελευθερωσει τοξίνες στο κρέας οι οποίες δε φευγουν με το μαγείρεμα. 2
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Τα κρέατα ειναι 6 κιλά κιμάς,20 μπριζόλες μοσχαρίσιες και 10 χοιρινές,4 κιλά μοσχάρι για μαγείρεμα.Τα κοτοπουλικά τα πέταξα ήδη. Άουτς! 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Tαβέρνα έχεις ρε συ ; Κατοχικό σύνδρομο λέγεται αυτό
velociraptoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 οσο για τις γενικές οδηγιες των 2 ωρων αυτές ειναι συγκεκριμένες γιατι δεν ξέρεις ποτε σφαχτηκε το ζωο και σε τι συνθηκες εχει διατηρηθει. 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Άουτς! Κατοχικό σύνδρομο λέγεται αυτό οχι απαραίτητα, πολλοι ψωνιζουν κρέατα και βαζουν καταψυκτη και περνάνε 3-4 μηνες. εχω δικά μου και αυτό κάνουμε, στο σφαγείο δινω αλλα 5-10 ευρω και μου το τεμαχίζουν, μετα βγαζω κιμά και ολα μαζι μπαινουν καταψυκτη. με ενα μοσχάρι πχ περναμε πανω από 6 μηνες 1
gsisr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 ανταλλαγή με μισοφαγομένες μπριζόλες απ το Σάββατο εντός ψυγείου;
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Βασικα τυχαίνει να τα ξέρω όλα αυτά. Τα κρέατα δεν μύριζαν καθόλου. Ηταν στο πορτμπαγκάζ σε υπόγειο πάρκινγκ με σχετικά χαμηλή θεμροκρασία.Για να καταλάβετε οι χοιρινές στην μέση ήταν ακόμη παγωμένες. Μόλις τώρα, gsisr είπε ανταλλαγή με μισοφαγομένες μπριζόλες απ το Σάββατο εντός ψυγείου; Κοκα κόλα? 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, velociraptoras είπε οχι απαραίτητα, πολλοι ψωνιζουν κρέατα και βαζουν καταψυκτη και περνάνε 3-4 μηνες. εχω δικά μου και αυτό κάνουμε, στο σφαγείο δινω αλλα 5-10 ευρω και μου το τεμαχίζουν, μετα βγαζω κιμά και ολα μαζι μπαινουν καταψυκτη. με ενα μοσχάρι πχ περναμε πανω από 6 μηνες Ε εγώ αυτό το πράγμα, δλδ το να στοκάρεις χωρίς λόγο κρέατα μηνών, το λέω κατοχικό σύνδρομο. Όσο για τον ts δεν νομίζω να είναι ίδια περίπτωση με σένα, δλδ να πήρε ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, 2-3 κότες και να τα πήγε στο σφαγείο. 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Βασικα τυχαίνει να τα ξέρω όλα αυτά. Τα κρέατα δεν μύριζαν καθόλου. Ηταν στο πορτμπαγκάζ σε υπόγειο πάρκινγκ με σχετικά χαμηλή θεμροκρασία.Για να καταλάβετε οι χοιρινές στην μέση ήταν ακόμη παγωμένες. Κοκα κόλα? Θα σου πω εγώ τι θα έκανα γιατί μιλάμε για πολύ κρέας. Τα κρατάς, πέρα απο κοτόπουλο φυσικά. Τα μαγειρεύεις ΚΑΛΑ. Αν κάτι μυρίζει το πετάς. Αφού δεν ήταν σε ζεστό περιβάλλον αντέχουν αρκετές ώρες, και στα σφαγεία και στην αγορά εκτός είναι. 2 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Τα κρέατα μπήκαν όλα(εκτός τα κοτοπουλικά) κατάψυξη κατευθείαν.Δεν μύριζε τίποτα.Θα φάμε μέσα στην εβδομάδα και θα δείξει. Αν δεν έχετε νέα μου μέχρι την άλλη Δευτέρα... 😂 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε εγώ αυτό το πράγμα, δλδ το να στοκάρεις χωρίς λόγο κρέατα μηνών, το λέω κατοχικό σύνδρομο. Όσο για τον ts δεν νομίζω να είναι ίδια περίπτωση με σένα, δλδ να πήρε ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, 2-3 κότες και να τα πήγε στο σφαγείο. Οχι εντάξει δεν είμαι σε τέτειο επίπεδο ακόμα,έτοιμα τεμαχισμένα τα πέρνω!Απλά επειδή δεν τα πέρνω απο κρεοπωλείο αλλά από εταιρία που προμηθεύει κρεοπωλεία πέρνω ποσότητες.
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε Οχι εντάξει δεν είμαι σε τέτειο επίπεδο ακόμα,έτοιμα τεμαχισμένα τα πέρνω!Απλά επειδή δεν τα πέρνω απο κρεοπωλείο αλλά από εταιρία που προμηθεύει κρεοπωλεία πέρνω ποσότητες. Αν επιτρέπεται ο λόγος που το κάνεις αυτό? Τα παίρνεις σε εξευτελιστικές τιμές μήπως, πχ κιμά λάπα που βρίσκω με 6κάτι στον δίνουν με 3,5-4 αλλά σε αναγκάζουν να πάρεις min 5 κιλά? Μήπως η πρόσβαση που έχεις γενικώς στην αγορά είναι για κάποιο λόγο περιορισμένη? Υπόψιν κουβέντα κάνουμε. Εγώ προσωπικά κρέατα ψωνίζω για max μια εβδομάδα, παραπάνω θα πάρω μόνο αν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους που έγραψα.
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν επιτρέπεται ο λόγος που το κάνεις αυτό? Τα παίρνεις σε εξευτελιστικές τιμές μήπως, πχ κιμά λάπα που βρίσκω με 6κάτι στον δίνουν με 3,5-4 αλλά σε αναγκάζουν να πάρεις min 5 κιλά? Μήπως η πρόσβαση που έχεις γενικώς στην αγορά είναι για κάποιο λόγο περιορισμένη? Υπόψιν κουβέντα κάνουμε. Εγώ προσωπικά κρέατα ψωνίζω για max μια εβδομάδα, παραπάνω θα πάρω μόνο αν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους που έγραψα. Κυρίως το κάνω γιατί περνώ καλά κρέατα . Η εταιρία από την οποία τα περνώ είναι φίλου (πολύ φιλου )περνώ πολύ καλά κρέατα και σε τιμές πολύ χαμηλές ( όσο τα πέρνει και ο ίδιος ή ακόμα και τζάμπα μερικές φορές ) . Απλά επειδή δεν είμαι πολύ κοντα και επειδή δεν μπορώ να πηγαίνω συνέχεια περνώ ποσότητες. Αλιμονο δεν παρεξηγούμε . Και γώ κανονικά έτσι ψώνιζα κάθε εβδομάδα . Απλά είναι τόσο ανώτερα ποιοτικά τα κρέατα , που αξίζει παρόλο που τα βάζω κατάψυξη και Μέτα πρέπει να τα ξεπάγωσω. 2
emperor4her Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 εγω θα πω οτι τα κοτοπουλα που σφαζω πχ παρασκευη απογευμα, τα βαζω καταψυξη σαββατο πρωι αλλα δεν ειναι το ιδιο παιδια, γιατι στη μια περιπτωση το κοτοπουλο μου ειναι φρεσκο και μολις εχει σφαχτει, στην αλλη ηταν ηδη σφαγμενο και ειχε μπει ψηγειο παρομοια περιπτωση με το μαγειρεμενο φαγητο. αν το μαγειρεψεις το μεσημερι μπορεις να το βαλεις και ψηγειο το επομενο πρωι χωρις κανενα προβλημα. αν ομως ειναι μαγειρεμενο το εχεις βαλει ψηγειο και το βγαλεις για 10 ωρες εξω και το ξαναβαλεις ψηγειο μαλλον πας για τροφικη. τα κρεατα τωρα, εγω μαλλον θα τα πεταγα κλαιγοντας, η θα τα εδινα σε καποιον που εχει σκυλο.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις