kostasgr78 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα. 🙂 Είμαι χρόνια χρήστης iOS, iPadOS και έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ MacOS σε M1 Mac Mini εδώ και λίγους μήνες. Όταν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις των Υπομνήσεων (Reminders) στο iPhone, τις ακυρώνω σαν ολοκληρωμένες αφού τις είδα. Το ίδιο κάνω και στο iPad αν είμαι εκεί εκείνη τη στιγμή. Ακόμα κι αν τις ακυρώσω όμως εκεί, το MacOS είτε σβηστό είτε αναμμένο εκείνη τη στιγμή, θα τις εμφανίσει σαν νέες. Βλέπω, δηλαδή, ότι ενώ πρακτικά το iOS και το iPadOS «μιλάνε» κανονικά μεταξύ τους σε όλα αυτά τα κοινά που συγχρονίζουν μέσω iCloud ... το MacOS έχει μια δική του συμπεριφορά. Μού ανέφερε φίλος ότι παρατηρεί ακριβώς το ίδιο θέμα. Θα χαρώ να ακούσω την εμπειρία σας στο θέμα αυτό.
onelonelystar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 σε Macbook/iPhone/watch SE δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο όταν ήταν κλειστά και τα άνοιγα μού τις εμφάνιζε, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα, "έφευγαν" (θέλει λίγο το χρόνο του να συγχρονιστεί) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα