stivaks72 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να επιστρέψω κινητό στον Κωτσόβολο, 3 ημερών; Δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ.
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι. Μόνο για ορισμένα προϊόντα προβλέπεται η δυνατότητα εμπορικής αντικατάστασης λόγω DOA (αφορά αντικατάσταση προϊόντος με τεχνικό πρόβλημα κατά την παράδοση Dead-On-Arrival το οποίο σημαίνει ότι εξαρχής δεν είναι δυνατή η θέση του σε λειτουργία). Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από GATE123 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 σε ελληνικό κατάστημα να επιστρέψεις κάτι το οποίο δεν είναι D.O.A. επειδή δεν σου αρέσει ή δεν είσαι ευχαριστημένος και να πρέπει το κατάστημα να σου κόψει πιστωτικό ή να αγοράσεις κάτι άλλο το βλέπω δύσκολο να συμβεί...αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις.
stivaks72 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, ikorolis είπε σε ελληνικό κατάστημα να επιστρέψεις κάτι το οποίο δεν είναι D.O.A. επειδή δεν σου αρέσει ή δεν είσαι ευχαριστημένος και να πρέπει το κατάστημα να σου κόψει πιστωτικό ή να αγοράσεις κάτι άλλο το βλέπω δύσκολο να συμβεί...αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Και εγώ αυτό κατάλαβα από τη σύμβαση αλλά είπα μήπως έχω καμία τύχη. Θα πάω αύριο να ρωτήσω αν και δεν το βλέπω. Ευχαριστώ πάντως.
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Ποιο τηλέφωνο είναι; Τι σε χαλάει και δεν το θες;
stivaks72 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, chios είπε Ποιο τηλέφωνο είναι; Τι σε χαλάει και δεν το θες; TCL 20L+ 6/256. Μια χαρά είναι, δεν αφήνει όμως (όπως και τα xiaomi) να έχεις 3rd party launcher με gestures. Δεν μπορώ χωρίς nova launcher. Το έχω βάλει ήδη αγγελία εδώ μέσα. 1
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Σε A11 ούτε σε Xiaomi σε αφήνει είναι θέμα Google.
stivaks72 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, chios είπε Σε A11 ούτε σε Xiaomi σε αφήνει είναι θέμα Google. Είναι θέμα google που οι εταιρείες όμως κυκλοφόρησαν patch. Σε samsung και pixel(!) δουλεύουν μια χαρά.
filip123go Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να επιστρέψω κινητό στον Κωτσόβολο, 3 ημερών; Δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ. Αν έχεις κάνει την αγορά on-line, μπορείς να το επιστρέψεις. Εγώ είχα επιστρέψει μια gpu από το eshop.gr μετά από 3 μέρες αγοράς, για να πάρω μια καλύτερη. Και την δέχθηκαν χωρίς καμία αντίρρηση. Εννοείται πήγε πρώτα στα κεντρικά τους για έλεγχο, αλλά μου έδωσαν πιστωτικό μόλις είδαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Δες και εδώ: https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon Στο "Δικαίωμα υπαναχώρησης" 2
stivaks72 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, filip123go είπε Αν έχεις κάνει την αγορά on-line, μπορείς να το επιστρέψεις. Εγώ είχα επιστρέψει μια gpu από το eshop.gr μετά από 3 μέρες αγοράς, για να πάρω μια καλύτερη. Και την δέχθηκαν χωρίς καμία αντίρρηση. Εννοείται πήγε πρώτα στα κεντρικά τους για έλεγχο, αλλά μου έδωσαν πιστωτικό μόλις είδαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Δες και εδώ: https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon Στο "Δικαίωμα υπαναχώρησης" Το παρήγγειλα on-line αλλά το παρέλαβα από το κατάστημα. Θα δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ! Το e-shop πάντως, έχει πιο φιλική αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις.
filip123go Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, stivaks72 είπε Το παρήγγειλα on-line αλλά το παρέλαβα από το κατάστημα. Θα δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ! Το e-shop πάντως, έχει πιο φιλική αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις. Γενικώς αν το κινητό έχει τις ζελατίνες του, δεν νομίζω να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. 1
stivaks72 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, filip123go είπε Γενικώς αν το κινητό έχει τις ζελατίνες του, δεν νομίζω να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Μόνο τη συσκευή έβγαλα από μέσα. Δε λείπει ούτε αυτοκόλλητο. Να δούμε και θα ενημερώσω.
kalmik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Το παρήγγειλα on-line αλλά το παρέλαβα από το κατάστημα. Θα δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ! Το e-shop πάντως, έχει πιο φιλική αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις. Aυτό ισχύει ως εξ αποστάσεως αγορά. Θα πρέπει να το δεχθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και χωρίς αντιρρήσεις. Αλλιώς συνήγορο καταναλωτή ΑΜΕΣΑ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στις 18/7/2021 στις 6:24 ΜΜ, stivaks72 είπε Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να επιστρέψω κινητό στον Κωτσόβολο, 3 ημερών; Δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ. Είχα επιστρέψει laptop γιατί δεν ήταν 100% σαφή τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς επίσης δεν με κάλυπτε η ποιότητα της οθόνης. Το πήγα στο σέρβις, έλεγξαν ότι δεν το έχω μεταχειριστεί, και το δέχτηκαν πίσω. Προφανώς το πήγαν στα εκθεσιακά
Dantε Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στις 18/7/2021 στις 8:23 ΜΜ, kalmik είπε Aυτό ισχύει ως εξ αποστάσεως αγορά. Θα πρέπει να το δεχθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και χωρίς αντιρρήσεις. Αλλιώς συνήγορο καταναλωτή ΑΜΕΣΑ. Δε θεωρειται ως εξ αποστασεως αγορα εφοσον το παρελαβε απο καταστημα δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα