sotos2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει κανένας ανεμιστήρας μέσα σε 1-2 χρόνια . Όμως δεν τους λειτουργώ ποτέ στις γρήγορες ταχύτητες . Αν πχ έχουν 4 ταχύτητες θα τους δουλέψω μέχρι την 2 !!
Joshua21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, sotos2004 είπε Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει κανένας ανεμιστήρας μέσα σε 1-2 χρόνια . Όμως δεν τους λειτουργώ ποτέ στις γρήγορες ταχύτητες . Αν πχ έχουν 4 ταχύτητες θα τους δουλέψω μέχρι την 2 !! Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα το "1-2 χρόνια χρήση", με δεδομένο ότι μπορεί να δουλεύει από μισή έως και 12+ ώρες το 24ωρο ούτε καν ενδεικτικό είναι του πόσο έχει δουλέψει.
Deu164 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει έναν IQ πριν 4 ίσως και 5 χρόνια https://www.centralshop.com.gr/iq-vsf-400-anemistiras-orthostatis-metallikos Εχει 2 κουμπιά ένα για τις 3 ταχύτητες και ένα για την περιστροφή πάνω στο μοτέρ. Όλη η κατασκευή είναι από μέταλλο εκτός από λίγα πλαστικά εξαρτήματα Τον πρώτο χρόνο χάλασε το τηλεσκοπικό του ορθοστάτη από κακη χρίση μεν άλλα πανεύκολα δε… έφαγε μια τούμπα και έσπασε το πλαστικό κλιπ με τη χειροβίδα ανάμεσα στους σωλήνες και δεν στεκόταν ψηλά, άλλαξα τους σωλήνες έβαλα από έναν άλλο παρόμοιο και από τότε δουλεύει μια χαρά Η πρώτη ταχύτητα είναι αρκετά δυνατή σπάνια χρειάζεται η δεύτερη, τον χρησιμοποιούμε για 4-5 μήνες τον χρόνο Τα πρώτα 3 χρόνια έσβηνε μόνο όταν λείπαμε στη δουλειά και από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και τώρα δουλεύει σχεδόν 24/7 για να σπρώχνει δροσερό αέρα από τα ac στο δωμάτιο με τα μωρά και δείχνει να αντέχει ακόμα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από Deu164
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sotos2004 είπε Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει κανένας ανεμιστήρας μέσα σε 1-2 χρόνια . Όμως δεν τους λειτουργώ ποτέ στις γρήγορες ταχύτητες . Αν πχ έχουν 4 ταχύτητες θα τους δουλέψω μέχρι την 2 !! Καλά και εμείς σχεδόν πάντα στο 1 το έχουμε. Στο 2 λίγες φορές όταν κάθομαι στον υπολογιστή και τον εχω σε απόσταση πολλών μέτρων μακριά. Στο 3 πρέπει να το έχουμε βάλει 3-4 φορές μόνο. Γενικά, το θέμα ταχύτητα δεν λέει κάτι. 4 ώρες πριν, Deu164 είπε Είχα πάρει έναν IQ πριν 4 ίσως και 5 χρόνια https://www.centralshop.com.gr/iq-vsf-400-anemistiras-orthostatis-metallikos Εχει 2 κουμπιά ένα για τις 3 ταχύτητες και ένα για την περιστροφή πάνω στο μοτέρ. Όλη η κατασκευή είναι από μέταλλο εκτός από λίγα πλαστικά εξαρτήματα Τον πρώτο χρόνο χάλασε το τηλεσκοπικό του ορθοστάτη από κακη χρίση μεν άλλα πανεύκολα δε… έφαγε μια τούμπα και έσπασε το πλαστικό κλιπ με τη χειροβίδα ανάμεσα στους σωλήνες και δεν στεκόταν ψηλά, άλλαξα τους σωλήνες έβαλα από έναν άλλο παρόμοιο και από τότε δουλεύει μια χαρά Η πρώτη ταχύτητα είναι αρκετά δυνατή σπάνια χρειάζεται η δεύτερη, τον χρησιμοποιούμε για 4-5 μήνες τον χρόνο Τα πρώτα 3 χρόνια έσβηνε μόνο όταν λείπαμε στη δουλειά και από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και τώρα δουλεύει σχεδόν 24/7 για να σπρώχνει δροσερό αέρα από τα ac στο δωμάτιο με τα μωρά και δείχνει να αντέχει ακόμα. Για να είναι δυνατή η πρώτη ταχύτητα λογικά μιλάμε για μοτέρ 50W. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Αν χτυπήσει 45άρια ούτε το 3 σε 60άρι ανεμιστήρα δεν κάνει τίποτα... Και εγώ 1-2 το βάζω (στην αρχή της ζέστης και στο τέλος το έχω στο 1)
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Τζαμπα πετατε 20ευρα καθε χρονο εγω εχω εναν επιτραπεζιο Rowenta turbo silence εδω και 7-8 χρονια και ειναι αθορυβος Εχω και εδω και τρια χρονια τον Morris με το control Πηρα φετος και τον φτηνο της Rowenta αλλα τον ειχε βαλει πανω στην σχαρα στην επιστροφη απο το εξοχικο και με τον αερα εσπασε η φτερωτη και την εχω παραγγελει. 1
Deu164 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Καλά και εμείς σχεδόν πάντα στο 1 το έχουμε. Στο 2 λίγες φορές όταν κάθομαι στον υπολογιστή και τον εχω σε απόσταση πολλών μέτρων μακριά. Στο 3 πρέπει να το έχουμε βάλει 3-4 φορές μόνο. Γενικά, το θέμα ταχύτητα δεν λέει κάτι. Για να είναι δυνατή η πρώτη ταχύτητα λογικά μιλάμε για μοτέρ 50W. Σωστά 50 watt είναι και οι στροφές στην πρώτη ταχύτητα είναι αρκετές το μοτέρ δε ζεσταίνεται ιδιαίτερα έχει και φαρδιά πτερύγια και αυτό μάλλον βοηθάει στο να σπρώχνει αρκετό αέρα Στην τρίτη ταχύτητα ακούγεται πολύ αλλά είναι σωστά ζυγισμένη η φτερωτή δεν τρέμει και δεν τρίζει τίποτα Γενικά ο ήχος που βγάζει έχει έναν μεταλλικό τόνο από τη μεταλλική φτερωτή αλλά δεν είναι ενοχλητικός Spoiler Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από Deu164
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα