Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραδοξως, εχω 2 generic ανεμιστηρες απο τα μαγαζια της γειτονιας (αυτους τους ανοιχτο-μπλε (αν παιζει καποιο ρολο)) και δεν εχουν παρουσιασει θεμα εδω και χρονια (πλαστικοι, κοστος κανα ~15αρι)

Επισης σε εστιατοριο, μεσα σε κουζινα, εχουμε εναν επιτραπεζιο που γυρναει μονο το πλαστικο μπροστα για να αλλαζει την κατευθυνση του αερα. Πρεπει να ειναι τωρα το 3ο καλοκαιρι μεσα σε υγρασια, ισως καποια λιπη (τσικνα) κτλ

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αυτοί οι πύργοι λένε τίποτα;

Γενικά οι ανεμιστήρες δεν κάνουν σοβαρή δουλειά, αλλά πόσο χειρότεροι να είναι οι πύργοι;

Δημοσ.

Αφου ρε παιδια σχεδον ολοι πλεον ψωνιζουμε με βαση το δευτερο δεκαδικο, ε αναμενομενο ειναι να πεσει κ η ποιοτητα. Στο εμποριο θελεις ταχυκινητους κωδικους για να παρεις πισω τα λεφτα σου asap, μαντεψτε τι κινειται πιο πολυ, κ ας εχει κ μικρη διαφορα τιμης η επομενη (ποιοτικα) κατηγορια.

On topic παντως, 2 κλασικοι οροφης (του κιλου, κανα 50αρι εκαστος ειχαν) που εχουμε βαλει στο πατρικο, ακομα δουλευουν, κ ειναι κ προτιμοτεροι απο AC σε φυσιολογικη ζεστη (οχι 40φευγα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Απο αυτα που εγραψες εγω καταλαβα οτι οι παλιοι ανεμιστηρες ηταν ποιοτικοι.. Ανεμιστηρα να βγαλει εστω 5 καλοκαιρια δεν ειδα ποτε μου, και χρησιμοποιουμε ανεμιστηρες απο τοτε που ειμουν μικρο παιδι. Ακομα και απο αναμνησεις παιδικες θυμαμαι σχεδον καθε καλοκαιρι να αγοραζουμε αλλον ανεμιστηρα. 

Ακριβως πριν απο αυτον που εχω τωρα και χαλασε, ειχα εναν crown του 45ευρου, στιβαρη μεταλικη κατασκευη, αρκετα βαρια κιολας, και αυτος ακριβως το ιδιο, 4 μηνες και χαλασε, αλλα οχι απλα δεν ειχε δυναμη να γυρναει οπως αυτος που εχω τωρα.. εβγαλε καπνους μεσα απ το μοτερ και εκανε ενα μικρο μπαμ..

Καλά άστα να πάνε με τους ανεμιστήρες. Ελπίζω αυτός που έχω τωρα να κρατήσει. Πλέον δεν ξέρεις τι να πάρεις...... 

Μου έχει περάσει ιδέα να αγοράσω κανένα μεμονωμένο μοτέρ δυνατό και να προσαρμωσω καμία έλικα επάνω του, πιο πολλά χρόνια παίζει να βγάλει, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω στην τελική. 

Αυτό το μπαμ που άκουσες από το μοτέρ ήταν πυκνωτής. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Εαν παρω επαγγελματικο ανεμιστηρα (τυπου καφε/μπαρ) επιδαπεδιο. Λετε παλι να χαλασει για πλακα; Εχουν και θερμικες προστασιες στα μοτερ.. Καποιος που εχει/ειχε μαγαζι ας μας πει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ocelotgr είπε

Αφου ρε παιδια σχεδον ολοι πλεον ψωνιζουμε με βαση το δευτερο δεκαδικο, ε αναμενομενο ειναι να πεσει κ η ποιοτητα. Στο εμποριο θελεις ταχυκινητους κωδικους για να παρεις πισω τα λεφτα σου asap, μαντεψτε τι κινειται πιο πολυ, κ ας εχει κ μικρη διαφορα τιμης η επομενη (ποιοτικα) κατηγορια.

On topic παντως, 2 κλασικοι οροφης (του κιλου, κανα 50αρι εκαστος ειχαν) που εχουμε βαλει στο πατρικο, ακομα δουλευουν, κ ειναι κ προτιμοτεροι απο AC σε φυσιολογικη ζεστη (οχι 40φευγα).

Δεν ισχύει καθώς μπορεί άνετα να σου χαλάσουν και ανεμιστήρες ακριβοί. 

Οποτε στην τελική σου λέει ο καθένας, ας αγοράσω έναν με 15 ευρώ κι αν χαλάσει στο δεύτερο καλοκαίρι περνω άλλον, αν αντέξει τότε κερδισμένος βγαίνω. 

Μόλις τώρα, TRILOBYTER είπε

Εαν παρω επαγγελματικο ανεμιστηρα (τυπου καφε/μπαρ) επιδαπεδιο. Λετε παλι να χαλασει για πλακα; Εχουν και θερμικες προστασιες στα μοτερ.. Καποιος που εχει/ειχε μαγαζι ας μας πει. 

Λες αυτούς που ψεκαζουν και με νερό; Καλή ερώτηση για οποιον έχει εμπειρία. 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Οχι, απλα αυτους που στην περιγραφη εχουν την λεξη "επαγγελματικος". Για καφε μπαρ κλπ.

Τους είδα, η μόνη διαφορά τους με τους οικιακούς είναι η μεγάλη ισχύς στο μοτέρ, ποιος μου λέει ότι δεν θα χαλάσει κι αυτός; Δεν υπάρχει feedback από παλιά παρα μόνο από 2020, 2021.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, korakios είπε

απο θόρυβο στην πρώτη σκάλα πως πάει ?
Βασικά γράφει 28db και ήταν απο τα χαμηλότερα που είδα (πρέπει να είδα 100 μοντέλα περίπου...!)

μέχρι την 8η σκάλα είναι σχεδόν αθόρυβος. Μετά τη 15η ανεβαίνει αισθητά αλλά οκ

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τους είδα, η μόνη διαφορά τους με τους οικιακούς είναι η μεγάλη ισχύς στο μοτέρ, ποιος μου λέει ότι δεν θα χαλάσει κι αυτός; Δεν υπάρχει feedback από παλιά παρα μόνο από 2020, 2021.

Λεει οτι εχουν προστασια θερμοκρασιας στο μοτερ, υποθετω οτι αντεχουν παραπανω. Δε νομιζω στα μαγαζια να τους πετανε καθε καλοκαιρι, ειναι και ακριβα. Ενα θεμα με αυτα ισως ειναι ο θορυβος, δε ξερω αν κανουν για υπνο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Λεει οτι εχουν προστασια θερμοκρασιας στο μοτερ, υποθετω οτι αντεχουν παραπανω. Δε νομιζω στα μαγαζια να τους πετανε καθε καλοκαιρι, ειναι και ακριβα. Ενα θεμα με αυτα ισως ειναι ο θορυβος, δε ξερω αν κανουν για υπνο.

Με ισχύ 50, 100 και 200W σε καμία περιπτωση δεν κάνουν για ύπνο, εκτός αν έχουν πολλές ταχύτητες όπως ειπώθηκε. 

Δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργησει η προστασία θερμοκρασίας. Δεν βλέπω πάντως κάποια γνωστή μάρκα εκτός από τις κλασσικές οικιακές που παίζει να χαλάσουν συντομα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αρα ψαχνουμε για αξιοπιστο επιδαπεδιο μηχανημα με μεγαλη διαμετρο φτερωτης (για να ειναι στασιμο και να καλυπτει ολο το κρεβατι). Επειδη εχω δοκιμασει και πολλους νορμαλ-sized και δεν φυσανε σε ολο το κρεβατι. Εκεινος ο morris στα 80 που λινκαρε καποιος φαινεται συμπαθητικος... Ειναι και μια γνωστη πλεον εταιρια..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, phanispal είπε

Παιδιά αυτοί οι πύργοι λένε τίποτα;

Γενικά οι ανεμιστήρες δεν κάνουν σοβαρή δουλειά, αλλά πόσο χειρότεροι να είναι οι πύργοι;

Εγώ έχω δοκιμάσει 2-3 πύργους, ο καλύτερος ήταν ο Primo Air Monster 15718-R. Δεν κυκλοφορεί πλέον, έβγαζε κοντά 3 χρόνια σε καθημερινή χρήση τα καλοκαίρια. Ευτυχώς έχω ακόμη 2, σχετικά αδούλευτους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας μου που φέτος γίνεται τριών ετών και πίστευα να μου αντέξει χρόνια, απέκτησε ένα πρόβλημα. 

Δεν δουλεύει η λειτουργία περιστροφής δεξιά αριστερά για να μην με χτυπάει ο αέρας κατευθείαν και μόνιμα. 

Είναι εύκολο να ξεβιδωσω το κάτω μέρος που είναι ο μηχανισμός περιστροφής μήπως το φτιάξω η μήπως θέλει λάδωμα με τίποτα; 

Δυστυχώς με τα νέα δεδομένα έχει μερικως αχρηστευθει καθώς η χαμηλότερη σκάλα που έχει είναι δυνατή και δεν παλεύεται να με χτυπάει μόνιμα. Μόνο αν τον έχω πολυ μακριά. 

Ο ανεμιστήρας είναι ο rohson air booster r858. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ο ανεμιστήρας μου που φέτος γίνεται τριών ετών και πίστευα να μου αντέξει χρόνια, απέκτησε ένα πρόβλημα. 

Δεν δουλεύει η λειτουργία περιστροφής δεξιά αριστερά για να μην με χτυπάει ο αέρας κατευθείαν και μόνιμα. 

Είναι εύκολο να ξεβιδωσω το κάτω μέρος που είναι ο μηχανισμός περιστροφής μήπως το φτιάξω η μήπως θέλει λάδωμα με τίποτα; 

Δυστυχώς με τα νέα δεδομένα έχει μερικως αχρηστευθει καθώς η χαμηλότερη σκάλα που έχει είναι δυνατή και δεν παλεύεται να με χτυπάει μόνιμα. Μόνο αν τον έχω πολυ μακριά. 

Ο ανεμιστήρας είναι ο rohson air booster r858. 

Λυση για τη βλαβη δεν εχω να σου δωσω αλλα αν τον βαζεις "σποντα" σε ενα τοιχο δημιουργει ενα ρευμα στο χωρο και δροσιζει χωρις να πεφτει πανω σου.Ετσι κανω με τους ανεμιστηρες εγω.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...