Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Απο αυτα που εγραψες εγω καταλαβα οτι οι παλιοι ανεμιστηρες ηταν ποιοτικοι.. Ανεμιστηρα να βγαλει εστω 5 καλοκαιρια δεν ειδα ποτε μου, και χρησιμοποιουμε ανεμιστηρες απο τοτε που ειμουν μικρο παιδι. Ακομα και απο αναμνησεις παιδικες θυμαμαι σχεδον καθε καλοκαιρι να αγοραζουμε αλλον ανεμιστηρα. 

Eγω παντως θυμαμαι χαρακτηριστικα εναν που ειχαμε απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου, ο οποιος μαλλον πεταχτηκε σε καποια μετακομιση.

Οσο τον θυμαμαι ομως,ηταν εκει,πιστος.

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο χωριο μου εχουμε εναν ανεμιστήρα του 1978 και δουλευει ακομα με το μοτερ να κανει λιγο παραπανω θορυβο απλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ολα φταίει το μοτέρ  διαβαστε και επιλέξτε καλύτερα στο μέλλον   

εγω πάντως αγόρασα 3 morris  16216 (με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση) που έχουν μοτερ χαλκου έναντι αλουμινίου που ειναι οι φτηνοί  και 4 χρονια  τωρα δουλεύουν σαν σκυλιά χωρις προβλήματα 

μάλλον το  μόνο πρόβλημα είναι οτι τη νύχτα ακούς ένα μικρό  θόρυβο απο τα πλαστικά οτα κανει κίνηση δεξιά αριστερά  αλλά οκ σχετικά  με τη δύναμη  την αντοχή στο χρόνο  και την πολυτέλεια άμορφο σχέδιο  ασύρματς  έλεγχο στα πάντα,  μια χαρά  είναι σε σχέση με φτηνούς  του ενος ετους

Επεξ/σία από tadegr
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ,υπάρχει πραγματικό αθόρυβος ? Βάζοντας φίλτρα στο skroutz για αθόρυβο έβγαλε κάτι γελοίες τιμές 38db μέχρι και 42db

Αθόρυβο θεωρείται κάτι κάτω των 20db (τουλάχιστον) , βέβαια δε νομίζω να υπάρχει, αλλά αν έχει βρει κάποιος ας δώσει λινκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ,υπάρχει πραγματικό αθόρυβος ? Βάζοντας φίλτρα στο skroutz για αθόρυβο έβγαλε κάτι γελοίες τιμές 38db μέχρι και 42db

Αθόρυβο θεωρείται κάτι κάτω των 20db (τουλάχιστον) , βέβαια δε νομίζω να υπάρχει, αλλά αν έχει βρει κάποιος ας δώσει λινκ

ο θόρυβος ειναι  στις περισσότερες περιπτώσεις απο τον ελικα  οσο μεγαλύτερη ειναι η ταχύτητα τοσο περισσότερος  ο θόρυβος γιατι όταν ο ελικας  μεταφορικά να το πω κόβει τον αέρα τότε έχεις δημιουργία θορύβου οπότε χαμηλή ταχύτητα χαμηλού  θόρυβος και αντίστροφα 

για να εχεις οσο γίνετε λιγο  θόρυβο θες ανεμιστήρα με πολλές ταχύτητες ωστε να βρεις μια ικανοποιητική για εσένα  ανεμιστήρες με 3 ταχύτητες δεν θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα  προτείνω  τον inventor  νομίζω εχει 9 

Επεξ/σία από tadegr
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tadegr είπε

για να εχεις οσο γίνετε λιγο  θόρυβο θες ανεμιστήρα με πολλές ταχύτητες ωστε να βρεις μια ικανοποιητική για εσένα  ανεμιστήρες με 3 ταχύτητες δεν θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα  προτείνω  τον inventor  νομίζω εχει 9 

9 ώρες πριν, onelonelystar είπε

Rhonson που πήρα πέρυσι με 26 (!) ταχύτητες γύρω στα 80 ευρώ, δουλεύει μια χαρά. ιδίως φέτος τον χρησιμοποιούμε όλο το βράδυ. φτου φτου μη το ματιάσω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

αν ο Rhonson  εχει μοτερ χαλκου μια χαρα θα ειναι 

Δημοσ.

Προτού τους πετάξετε στην ανακύκλωση δοκιμάστε να τους λαδώσετε όπως το video

έχω σώσει αρκετούς από πέταμα!!!

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, onelonelystar είπε

Rhonson που πήρα πέρυσι με 26 (!) ταχύτητες γύρω στα 80 ευρώ, δουλεύει μια χαρά. ιδίως φέτος τον χρησιμοποιούμε όλο το βράδυ. φτου φτου μη το ματιάσω.

απο θόρυβο στην πρώτη σκάλα πως πάει ?
Βασικά γράφει 28db και ήταν απο τα χαμηλότερα που είδα (πρέπει να είδα 100 μοντέλα περίπου...!)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

απο θόρυβο στην πρώτη σκάλα πως πάει ?
Βασικά γράφει 28db και ήταν απο τα χαμηλότερα που είδα (πρέπει να είδα 100 μοντέλα περίπου...!)

Μήπως να κοίταζες και bladeless ανεμιστήρες? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, korakios είπε

μη νομίζεις οτι δεν κάνουν θόρυβο , δες πχ σχόλια

https://www.skroutz.gr/s/4822320/IQ-FBL-35R-Ανεμιστήρας-Επιτραπέζιος-Χωρίς-Πτερύγια-32W.html#reviews

Υπάρχουν κι αυτοί

Π.χ https://www.skroutz.gr/s/22883733/Morris-MTF-16240-Ανεμιστήρας-Πύργος-45W.html

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ghost_Rider είπε

Έχω τον ίδιο εδώ και 5 χρόνια έχει γράψει μερόνυχτα αναμμένος και συνεχίζει ακάθεκτος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

έχουν reviews που κάνουν θόρυβο είτε απο το μοτέρ είτε απο τριξίματα στις περσίδες κτλ

βασικά θα παραγγείλω το Rhonson και όπως κάτσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...