DownUNDERground Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, onelonelystar είπε με 26 (!) ταχύτητες Mountain;;;
vagos789 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Εχω μια μεγαλη συλλογη απο ανεμιστηρες καθε κοστους και μεγεθους,κανενας δεν μου χαλαει Ισως φταιει κατι με το ρευμα στην περιοχη σου
onelonelystar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Mountain;;; https://www.skroutz.gr/s/22883869/Rohnson-R-860-%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%94%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85-60W-%CE%BC%CE%B5-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF-40cm.html σου λέω είναι τούμπανο! :) (και έχει κ τηλεχειριστήριο, βολεύειιιιιι) 2
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Εχω μια μεγαλη συλλογη απο ανεμιστηρες καθε κοστους και μεγεθους,κανενας δεν μου χαλαει Ισως φταιει κατι με το ρευμα στην περιοχη σου Και τι ρευμα ειναι αυτο που χαλαει μονο ανεμιστηρες; Η πιο λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν ειναι ποιοτικα. Διαβασα ενα ποστ καπου σε αγγλικο φορουμ που λεει οτι οι κατασκευαστες βαζουν γρασο, ισα ισα μα βγαζει ενα χρονο, μετα γινεται τριβη, ανεβαζουν θερμοκρασιες, και μπαμ.
helen22 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Πέρσι πήρα τον Morris MTF-16229 στα 79 ευρώ και τον χρησιμοποιώ πολύ και λειτουργεί άψογα! Επίσης πρόπερσι πήρα οροφής από το Leroy Merlin (INSPIRE Ceylan) γύρω στα 100 ευρώ και δουλεύει κάθε βράδυ σχεδόν τρίτο καλοκαίρι τώρα και είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένη. 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, vagos789 είπε Εχω μια μεγαλη συλλογη απο ανεμιστηρες καθε κοστους και μεγεθους,κανενας δεν μου χαλαει Ισως φταιει κατι με το ρευμα στην περιοχη σου what? Τρολαρεις;
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα έχω πει σε πολλά και διάφορα thread. Πλέον ότι αγοράζεται από ανεμιστηρια ένα σημαντικό ποσοστό θα χαλάσει στα 2-3 έτη. Η τιμή δεν παίζει ρόλο, γνωρίζω άτομο με ανεμιστήρα στα 80 ευρώ που του χάλασε στα 2 χρόνια. Ουσιαστικά, κανένας ανεμιστηρας δεν κοστίζει τόσο αν δεν διαθέτει τα specs και τις λειτουργίες για να το αξίζει, είναι απλά αέρας κοπανιστός, ένας μέσος ανεμιστηρας έχει κόστος από 30 ως 40 ευρώ είτε είναι χαμηλής είτε 70w. Να προτιμάτε ανεμιστήρες μέσα σε αυτό το όριο ούτε φθηνότερος ούτε πιο ακριβούς, από επώνυμες εταιρείες όσο γίνεται που υπάρχει ένα κριτήριο ποιότητας. Στατιστικά τώρα. 9 ανεμιστήρες στην κατοχή μας μέχρι σήμερα. Οι τρεις λειτουργούν, από αυτούς: Ο πιο πρόσφατος είναι ο rohson air booster r858 κλείνει 3ετια χωρίς πρόβλημα, μόνο κάποια λάδια εντόπισα φέτος σε ένα μέρος του που βγήκαν από κάπου και τα καθάρισα. Οι άλλοι δύο είναι αθάνατοι ανεμιστήρες, ένας General electric πολύ δυνατός, αρχών 80s μπορεί και τελη 70s, δεν τον χρησιμοποιούμε για λόγους ασφαλείας διότι δεν έχει πλέγμα προστασίας στην έλικα. Ο άλλος είναι ένας μικρός Hogen αρχών 90s, αθάνατος δίχως κανένα θέμα, είχα ψάξει να βρω αν υπάρχει αυτή η μάρκα να πάρω έναν αλλά δεν την βρήκα. Στους χαλασμένους τώρα έχουμε και λέμε: Ενας κινεζοφασόν Jagger χάλασε στην 2ετια, φαινόταν από την αρχή ότι δεν θα τα πήγαινε καλά, θερμαινοταν εύκολα και μυριζαν τα πλαστικά όταν τον έκλεινα. Ένας μικρός που φαινόταν καλός επίσης από μέσα 90s, μας έπεσε και έσπασε η βάση του, το μοτέρ δουλεύει κανονικά αλλά δεν μπορεί να στηριχτεί πουθενά ούτε να τον φτιάξω. Ένας άλλος μικρός μεταλλικος άγνωστης μάρκας, αγορασμένος στα μέσα του 2000, άντεξε 5-6 χρόνια μέχρι που μου έπεσε από χαμηλό ύψος από μια καρέκλα και η έλικα δεν γύρισε ποτέ ξανά. Καλός ανεμιστηρας μάρκας Silver King, αγορασμένος το 99-2000 άντεξε μέχρι 2009 όπου ξαφνικά ένα μεσημέρι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, τμήμα της έλικας μαζί με μερος από το πλαστικό περίβλημα προστασίας έγιναν θρυψαλα, η έλικα δεν μπορούσε να γυρίσει πλέον. Άλλος ανεμιστηρας από τα μέσα 90s άντεξε μέχρι το 2013 αλλά τα είχε φτυσει και ήταν εκτός λειτουργίας για χρόνια στο υπόγειο, πρακτικά 9-10 χρόνια καθαρά έβγαλε. Επίσης άλλος ένας ανεμιστηρας αρχών του 2000 άντεξε μέχρι 2013. Τους δύο τελευταίους ανεμιστήρες τους είχε η γιαγιά μου και μας τους έδωσε γιατί είχε πολλούς. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από Basilhs23___ 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Ακομη ενας ανεμιστηρας χαλασε . Τον ειχα παρει Ιουνιο του 2020, δουλεψε ακριβως 4 μηνες και χαλασε. Τα τελευταια 10 χρονια αλλαζω ανεμιστηρες καθε καλοκαιρι σχεδον, μπορει καποιος να μου πει τον λογο που χαλανε τοσο γρηγορα; Αυτος ειναι ακομη στην εγγυηση (80 ευρω), και θα τον παω πισω. Αλλα συνηθως παιρνω κατι του 20ρικου και δεν ξανα ασχολουμαι αν χαλασει. Επειδη εδωσα 80 νομιζα θα αντεξει χρονια, μαλλον εκανα λαθος.. Εσεις τι εμπειριες εχετε απο ανεμιστηρες; Εγω τον αναβω μονο στον υπνο, τη μερα εχω κλιματιστικο.. Το αστειο ειναι οτι ειχα παρει πριν 3 η 4 χρονια απ το πρακτικερ εναν απο αυτους τους generic ανεμιστηρες στα 15 ευρω και ακομη δουλευει στο πατρικο μου.. Του εκανες πολλες εκκινήσεις? Δηλαδη ανοιξε-κλεισε πολλες φορες για την χρηση που εκανες?
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Του εκανες πολλες εκκινήσεις? Δηλαδη ανοιξε-κλεισε πολλες φορες για την χρηση που εκανες? οχι μονο 7 ωρες συνεχομενα δουλευε και μετα το εκλεινα ολη μερα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε οχι μονο 7 ωρες συνεχομενα δουλευε και μετα το εκλεινα ολη μερα. Γυρναει με δυσκολια η φτερωτη?
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Γυρναει με δυσκολια η φτερωτη? Γυρναει μονο αν του δινεις κινηση για κανα λεπτο με το χερι. Και οταν αρχισει να δουλευει σφυριζει πολυ δυνατα.
Nabuko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε δειχνει να ειναι και οτι καλυτερο,αν κρινω απο τις αξιολογησεις,ειδικα για τοσα λεφτα που κοστισε. edit Διαβασα και τις υπολοιπες,μαλλον ησουν ο τυχερος. Επειδή αυτός που έχει κακή εμπειρία μπαίνει πιο εύκολα να γράψει αρνητική κριτική/αξιολόγηση
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Επειδή αυτός που έχει κακή εμπειρία μπαίνει πιο εύκολα να γράψει αρνητική κριτική/αξιολόγηση Σε αυτο συμφωνω,πολυ ευκολα θα μπει ο αλλος μεσα στα νευρα να γραψει κακη κριτικη. Το θεμα ειναι οτι πανω κατω λενε τα ιδια οι κριτικες,οποτε και τοσες που ειναι ειναι αρκετες απο μονες τους,οσες και αν επρεπε να ειναι οι θετικες.
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Από λερου παίρνω με 12-13 ευρώ γιατί πρακτικερ όταν έχω πάει που είναι δίπλα , μου λένε ότι τέλειωσε το φτηνό μοντέλο και προτείνουν πιο ακριβό. Μια χαρά βγάζουν 3-4 σεζόν και μιλάμε να δουλεύουν συνεχόμενα όλη νύχτα 8 ώρες περίπου κάθε μέρα. Αν τα παίξει στην ανακύκλωση φυσικά και καινούργιο. Εγ\δώ στον υπολογιστή έχω έναν μεταλικό από το πάλαι ποτέ κραταιό carefour πάνω από 15 χρόνια, Δουλεύει ώρες κάθε καλοκαίρι και είναι σκυλί. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τα έχω πει σε πολλά και διάφορα thread. Πλέον ότι αγοράζεται από ανεμιστηρια ένα σημαντικό ποσοστό θα χαλάσει στα 2-3 έτη. Η τιμή δεν παίζει ρόλο, γνωρίζω άτομο με ανεμιστήρα στα 80 ευρώ που του χάλασε στα 2 χρόνια. Ουσιαστικά, κανένας ανεμιστηρας δεν κοστίζει τόσο αν δεν διαθέτει τα specs και τις λειτουργίες για να το αξίζει, είναι απλά αέρας κοπανιστός, ένας μέσος ανεμιστηρας έχει κόστος από 30 ως 40 ευρώ είτε είναι χαμηλής είτε 70w. Να προτιμάτε ανεμιστήρες μέσα σε αυτό το όριο ούτε φθηνότερος ούτε πιο ακριβούς, από επώνυμες εταιρείες όσο γίνεται που υπάρχει ένα κριτήριο ποιότητας. Στατιστικά τώρα. 9 ανεμιστήρες στην κατοχή μας μέχρι σήμερα. Οι τρεις λειτουργούν, από αυτούς: Ο πιο πρόσφατος είναι ο rohson air booster r858 κλείνει 3ετια χωρίς πρόβλημα, μόνο κάποια λάδια εντόπισα φέτος σε ένα μέρος του που βγήκαν από κάπου και τα καθάρισα. Οι άλλοι δύο είναι αθάνατοι ανεμιστήρες, ένας General electric πολύ δυνατός, αρχών 80s μπορεί και τελη 70s, δεν τον χρησιμοποιούμε για λόγους ασφαλείας διότι δεν έχει πλέγμα προστασίας στην έλικα. Ο άλλος είναι ένας μικρός Hogen αρχών 90s, αθάνατος δίχως κανένα θέμα, είχα ψάξει να βρω αν υπάρχει αυτή η μάρκα να πάρω έναν αλλά δεν την βρήκα. Στους χαλασμένους τώρα έχουμε και λέμε: Ενας κινεζοφασόν Jagger χάλασε στην 2ετια, φαινόταν από την αρχή ότι δεν θα τα πήγαινε καλά, θερμαινοταν εύκολα και μυριζαν τα πλαστικά όταν τον έκλεινα. Ένας μικρός που φαινόταν καλός επίσης από μέσα 90s, μας έπεσε και έσπασε η βάση του, το μοτέρ δουλεύει κανονικά αλλά δεν μπορεί να στηριχτεί πουθενά ούτε να τον φτιάξω. Ένας άλλος μικρός μεταλλικος άγνωστης μάρκας, αγορασμένος στα μέσα του 2000, άντεξε 5-6 χρόνια μέχρι που μου έπεσε από χαμηλό ύψος από μια καρέκλα και η έλικα δεν γύρισε ποτέ ξανά. Καλός ανεμιστηρας μάρκας Silver King, αγορασμένος το 99-2000 άντεξε μέχρι 2009 όπου ξαφνικά ένα μεσημέρι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, τμήμα της έλικας μαζί με μερος από το πλαστικό περίβλημα προστασίας έγιναν θρυψαλα, η έλικα δεν μπορούσε να γυρίσει πλέον. Άλλος ανεμιστηρας από τα μέσα 90s άντεξε μέχρι το 2013 αλλά τα είχε φτυσει και ήταν εκτός λειτουργίας για χρόνια στο υπόγειο, πρακτικά 9-10 χρόνια καθαρά έβγαλε. Επίσης άλλος ένας ανεμιστηρας αρχών του 2000 άντεξε μέχρι 2013. Τους δύο τελευταίους ανεμιστήρες τους είχε η γιαγιά μου και μας τους έδωσε γιατί είχε πολλούς. Απο αυτα που εγραψες εγω καταλαβα οτι οι παλιοι ανεμιστηρες ηταν ποιοτικοι.. Ανεμιστηρα να βγαλει εστω 5 καλοκαιρια δεν ειδα ποτε μου, και χρησιμοποιουμε ανεμιστηρες απο τοτε που ειμουν μικρο παιδι. Ακομα και απο αναμνησεις παιδικες θυμαμαι σχεδον καθε καλοκαιρι να αγοραζουμε αλλον ανεμιστηρα. Ακριβως πριν απο αυτον που εχω τωρα και χαλασε, ειχα εναν crown του 45ευρου, στιβαρη μεταλικη κατασκευη, αρκετα βαρια κιολας, και αυτος ακριβως το ιδιο, 4 μηνες και χαλασε, αλλα οχι απλα δεν ειχε δυναμη να γυρναει οπως αυτος που εχω τωρα.. εβγαλε καπνους μεσα απ το μοτερ και εκανε ενα μικρο μπαμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα