AngieN11 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας! Εχω το xiaomi mi 8 lite και εχω μοτιβο και δαχτυλικο..για καποιο λογο δεν επιανε το δαχτυλικο και εχω ξεχασει το μοτιβο;; Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω αλλα χωρις να χασω τα αρχεια μου;;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, AngieN11 είπε Καλησπέρα σας! Εχω το xiaomi mi 8 lite και εχω μοτιβο και δαχτυλικο..για καποιο λογο δεν επιανε το δαχτυλικο και εχω ξεχασει το μοτιβο;; Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω αλλα χωρις να χασω τα αρχεια μου;; pin?Το μοτίβο/πιν το ζητάει κάθε φορά που το μπουτάρεις ή όταν περνάνε 72 ωρες.Πως το ξέχασες;
AngieN11 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε pin?Το μοτίβο/πιν το ζητάει κάθε φορά που το μπουτάρεις ή όταν περνάνε 72 ωρες.Πως το ξέχασες; ειναι στις 72 ωρες και εχει κολλησει το μυαλο μου..δεν ξερω τι εχω παθει....δεν μπορω να το θυμηθω με τιποτα... το κραταω και παταω εναν κωδικο που μου ερχεται και νομιζω οτι ειναι ,αλλα δεν ειναι..
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μην ανοιγεις πολλαπλα νηματα, δεν υπαρχει λογος, ενα αρκει. Υπαρχει εν τω μεταξυ ηδη ενα νημα για μοτιβο σε Xiaomi, ριξε μια ματια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις