Candela Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/8/2021 στις 1:19 ΠΜ, StamTheMan είπε Τα R ειναι 3 φορες πιο σκυλια απο το S ομως. Γιατί τα crypton R είναι ποιο σκυλιά από τα Crypton S? Τι ακριβώς προβλήματα έχουν βγάλει τα crypton S?
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 10:02 ΠΜ, Candela είπε Γιατί τα crypton R είναι ποιο σκυλιά από τα Crypton S? Τι ακριβώς προβλήματα έχουν βγάλει τα crypton S? Κανενα προβλημα δεν εχουν βγαλει τα S.
lector Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δεν το εχω οδηγησει αλλα επειδη κυκλοφορω καθημερινα μεσα στην αθηνα λογω δουλειας εχω παρατηρησει οτι οι μισοι ντελιβεραδες (και κυριως wolt και efood) αυτο καβαλανε, υποθετω οτι κατι λεει αυτο. Αν ειναι οντως αξιοπιστο για delivery, για απλες μετακινησεις φανταζομαι θα ειναι υπεραρκετο. Κατα τ'αλλα εγω εχω βαλει στο ματι (μολις μαζεψω λεφτα...) supra helm-in καθαρα λογω πρακτικοτητας, μεγαλυτερο ντεποζιτο (αυτονομια) και αρκετος αποθηκευτικος χωρος. Για απλες μετακινησεις παντα, οχι delivery. Spoiler ΥΓ. Το cbf 125 που το κραξατε παραπανω, το οδηγω 12 χρονια, ειναι σκυλι μαυρο και με σωστη συντηρηση δε σπαει δε χαλαει, και καιει νερο (2,36λιτρα/100χλμ, 550χλμ με 1 γεμισμα εντος πολης μετρημενα), απλως δεν ειναι τοσο πολυ ευελικτο οσο ενα παπι. Και δε με κοροϊδεψε ποτε κανεις, ισα ισα οταν το χα πρωτοπαρει τοτε που βγηκε, πολυς κοσμος στο δρομο με ρωτουσε γι'αυτο. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, lector είπε Δεν το εχω οδηγησει αλλα επειδη κυκλοφορω καθημερινα μεσα στην αθηνα λογω δουλειας εχω παρατηρησει οτι οι μισοι ντελιβεραδες (και κυριως wolt και efood) αυτο καβαλανε, υποθετω οτι κατι λεει αυτο. Αν ειναι οντως αξιοπιστο για delivery, για απλες μετακινησεις φανταζομαι θα ειναι υπεραρκετο. Κατα τ'αλλα εγω εχω βαλει στο ματι (μολις μαζεψω λεφτα...) supra helm-in καθαρα λογω πρακτικοτητας, μεγαλυτερο ντεποζιτο (αυτονομια) και αρκετος αποθηκευτικος χωρος. Για απλες μετακινησεις παντα, οχι delivery. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ΥΓ. Το cbf 125 που το κραξατε παραπανω, το οδηγω 12 χρονια, ειναι σκυλι μαυρο και με σωστη συντηρηση δε σπαει δε χαλαει, και καιει νερο (2,36λιτρα/100χλμ, 550χλμ με 1 γεμισμα εντος πολης μετρημενα), απλως δεν ειναι τοσο πολυ ευελικτο οσο ενα παπι. Και δε με κοροϊδεψε ποτε κανεις, ισα ισα οταν το χα πρωτοπαρει τοτε που βγηκε, πολυς κοσμος στο δρομο με ρωτουσε γι'αυτο. δεν αξιζει, καλυτερα σκουτερ. Ειναι πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει..
lector Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε δεν αξιζει, καλυτερα σκουτερ. Ειναι πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει.. Οντως ειναι ακριβο αλλα εχω στοχο να το κρατησω καμια δεκαετια τουλαχιστον, συν του οτι εχω συνηθισει να δουλευω με παπι και σκουτερ δε με πολυβολευει.
Candela Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο το έβγαλαν μόνο σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Δεν θα μπορούσαν να το βγάζουν και σε άλλα χρώματα όπως μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί?
SinAkuma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Στις 8/8/2021 στις 1:32 ΠΜ, StamTheMan είπε Ποιο μοτερ εχει κανει τοσα χιλιομετρα χωρις επισκευη; Από παπί ξέρω σίγουρα το supra της Honda. Από μηχανή την CB400.
StamTheMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SinAkuma είπε Μιλαμε για μοντελα 89 και 92 η καπου εκει; Ναι,αυτα ηταν οντως σκυλια,το cb1 το ειχα διπλο. 1
SinAkuma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 15/11/2021 στις 8:44 ΜΜ, StamTheMan είπε Μιλαμε για μοντελα 89 και 92 η καπου εκει; Ναι,αυτα ηταν οντως σκυλια,το cb1 το ειχα διπλο. Supra του 98 cb του 92
StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SinAkuma είπε Supra του 98 cb του 92 Α λες για το SF,εγω λεω για το CB-1. To supra δε νομιζω να ειναι του 98,πρεπει να ειναι λιγο πιο πισω.
SinAkuma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Α λες για το SF,εγω λεω για το CB-1. To supra δε νομιζω να ειναι του 98,πρεπει να ειναι λιγο πιο πισω. Ναι για το super four λέω. Για το supra ναι είναι πιο πίσω αλλά έβγαινε ακόμα το 98 που το είχε αγοράσει ο συγχωρεμενος ο γαμπρός μου και ακόμα συνεχίζει χωρίς να έχει ανοιχτεί από την αδερφή μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα