Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 7:59 ΜΜ, Candela είπε

Καλησπέρα. Το yamaha crypton T110 που έβγαζε η yamaha πριν από το crypton s 115 είναι αξιόπιστο? Βγάζει σοβαρά προβλήματα? 

Δε βγαζει σοβαρα προβληματα. για 1790 ευρω που εκανε ταμαμ για δουλεια ηταν. Μη κατσετε τωρα και το συγκρινετε με το S, 1790 το ενα 2450 το αλλο. Το 110 ηταν ελαφρυ και δυνατο στα χαμηλα, μικρη τελικη (90 με το ζορι), πολυ καλα φρενα, μετρια πλαστικα, μετρια φωτα. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Δε βγαζει σοβαρα προβληματα. για 1790 ευρω που εκανε ταμαμ για δουλεια ηταν. Μη κατσετε τωρα και το συγκρινετε με το S, 1790 το ενα 2450 το αλλο. Το 110 ηταν ελαφρυ και δυνατο στα χαμηλα, μικρη τελικη (90 με το ζορι), πολυ καλα φρενα, μετρια πλαστικα, μετρια φωτα. 

Άραγε υπάρχουν παρτίδες crypton T110 που έχουν κάνει πάνω από 80000-90000 χιλιόμετρα χωρίς επισκευή στον κινητήρα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Candela είπε

Άραγε υπάρχουν παρτίδες crypton T110 που έχουν κάνει πάνω από 80000-90000 χιλιόμετρα χωρίς επισκευή στον κινητήρα?

Δεν ξέρω για παρτίδες ,αλλά για συγκεκριμένα μηχανάκια ναι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Candela είπε

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Για να βγάλει τόσα χιλιόμετρα πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου . Εγώ στα 75000 χλμ έκανα ρεκτιφιε στ κύλινδρο στο cbf και όλα αυτά με σκισιμο .

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, visualizer είπε

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Για να βγάλει τόσα χιλιόμετρα πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου . Εγώ στα 75000 χλμ έκανα ρεκτιφιε στ κύλινδρο στο cbf και όλα αυτά με σκισιμο .

Ε μονος σου το λες.

Φυσιολογικο (και λιγα κιολας θα ελεγα )ειναι για ενα παπι τα 100Κ.Σιγα τα φορτια που διαχειριζεται.Τι να πουν και οι υψηλοστροφες μοτοσυκλετες δηλαδη που διαχειριζονται ενα σωρο ιππους...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, visualizer είπε

Εγώ έχω ακούσει για περιπτώσεις crypton R 105 και crypton R 115 που είχαν ξεπεράσει τα 200000 χιλιόμετρα (μηδενισμός 2 φορές του χιλιομετρητή δηλαδή) χωρίς επισκευή στον κινητήρα

Ως απάντηση στον τίτλο του θέματος θα έλεγα Ναι στο yamaha crypton S 115. Πρώτον, γιατί έχω ακούσει καλά λόγια από ντελιβεράδες σε βίντεο στο youtube, και δεύτερον επειδή η yamaha έχει καλύτερες αντιπροσωπείες από την Honda στην Ελλάδα

Επεξ/σία από Candela
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Candela είπε

Τι εννοεις παρτιδες; Απο το 7 μεχρι το 18 αυτο εβγαινε ιδιο με διαφορετικα αυτοκολλητα. Ξερω ανθρωπο που εχει μηδενισει κοντερ με τετοιο. Εχω οδηγησει και εγω για καποιο καιρο ενα τετοιο, 50.000 χωρις μοτερικο προβλημα. Μεγαλο μειων του το καρμπυρατερ που δεν ειναι ιδιαιτερα καλο, οχι τιποτα σοβαρο αλλα στο πολυ κρυο κατι κοψηματα κλπ μεχρι να ζεσταθει.

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Τι εννοεις παρτιδες; Απο το 7 μεχρι το 18 αυτο εβγαινε ιδιο με διαφορετικα αυτοκολλητα. Ξερω ανθρωπο που εχει μηδενισει κοντερ με τετοιο. Εχω οδηγησει και εγω για καποιο καιρο ενα τετοιο, 50.000 χωρις μοτερικο προβλημα. Μεγαλο μειων του το καρμπυρατερ που δεν ειναι ιδιαιτερα καλο, οχι τιποτα σοβαρο αλλα στο πολυ κρυο κατι κοψηματα κλπ μεχρι να ζεσταθει.

Τα πλαστικά του τρίζουν?

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Yamaha κατασκευαζόταν στην Κίνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2021 στις 8:39 ΠΜ, Candela είπε

Ποιο μοτερ εχει κανει τοσα χιλιομετρα χωρις επισκευη;

Στις 6/8/2021 στις 3:10 ΜΜ, Candela είπε

Εγώ έχω ακούσει για περιπτώσεις crypton R 105 και crypton R 115 που είχαν ξεπεράσει τα 200000 χιλιόμετρα (μηδενισμός 2 φορές του χιλιομετρητή δηλαδή) χωρίς επισκευή στον κινητήρα

Ουτε μια στο εκατομμυριο.

Στις 6/8/2021 στις 3:38 ΜΜ, TRILOBYTER είπε

Μεγαλο μειων του το καρμπυρατερ που δεν ειναι ιδιαιτερα καλο, οχι τιποτα σοβαρο αλλα στο πολυ κρυο κατι κοψηματα κλπ μεχρι να ζεσταθει.

Ισχυει,ειχα  2 διαφορετικα κρυπτον πριν το Χ,πασχουν εκει.

Ως απάντηση στον τίτλο του θέματος θα έλεγα Ναι στο yamaha crypton S 115. Πρώτον, γιατί έχω ακούσει καλά λόγια από ντελιβεράδες σε βίντεο στο youtube

Δεν ειναι για ντελιβερι αυτο το μηχανακι,και το εχω συζητησει με διανομεις real .

δεύτερον επειδή η yamaha έχει καλύτερες αντιπροσωπείες από την Honda στην Ελλάδα

Εντελως αυθαιρετο συμπερασμα,δειξε μου διανομεα που παει για σερβις σε αντιπροσωπεια.

Ας αφησουμε τις θεωριες και ας μιλησουμε πρακτικα παρακαλω.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Τ110 (επειδη το οδηγω σχεδον δυο χρονια και πριν απο μενα το ειχε οδηγησει η μαρα και η σαρα και δεν ξερω και πως...) τα πλαστικα του ΔΕΝ τριζουν. (αν και οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπηδες, καθενας εχει κι απο μια).
Ουτε το χειμωνα προσεξα κατι στη συμπεριφορα του. Ισως εχει να κανει με το μαστορα.
Εμενα δεν με βολευει η θεση οδηγησης, αν και τα παντα ειναι θεμα συνηθειας.

Για το αρχικο ερωτημα τωρα.
Καβαλα τα, και αποφασισε μονος σου, με τις δικες μας βοηθειες.
Εγω θα κανω μια συγκριση σε Crypton s και Daytona dy που το ενα το καβαλω το πρωι και το αλλο το βραδυ.
Κατα τη γνωμη μου λοιπον δεν αξιζει, διοτι.
Παπια ειναι και τα δυο.
Ιδια φιλοσοφια εχουν, ιδια γκαζια περιπου εχουν, ιδια φρενα περιπου εχουν, ιδια καταναλωση περιπου εχουν.
Ολα, ενα "περιπου" ειναι.
Οι διαφορες τους ειναι οτι το s δεν τριζει, εχει λιγο καλυτερη ποιοτητα κυλισης, αλλα κλεβεται ευκολα, εχει ακριβοτερα ανταλλακτικα και σχεδον ενα χιλιαρικο....
Αν ελειπε αυτο το χιλιαρικο, η συγκριση θα ειχε αλλο αποτελεσμα, μα δε λειπει....

Υ.Γ.  Ψαξε και το Velos και το Sym. Δεν εχω αποψη, αλλα ακουω καλα λογια.

Καλη επιτυχια.

Επεξ/σία από Captan
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε σύγκριση με το crypton R 105 και το crypton R 115 το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του crypton S είναι ότι έχει χώρο κάτω από την σέλα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Candela είπε

Σε σύγκριση με το crypton R 105 και το crypton R 115 το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του crypton S είναι ότι έχει χώρο κάτω από την σέλα. 

Τα R ειναι 3 φορες πιο σκυλια απο το S ομως.

Δημοσ.

Εχει να μας πει καποιος γνωμη για αυτο το μηχανακι? Σκοπευω να το  παρω για χρηση delivery καθως και για χρηση μικροαποστασεων στο κεντρο της αθηνας. Με ενδιαφερει να μαθω γνωμες κυριως σε θεματα αξιοπιστιας και καταναλωσης  και επιδοσεων.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...