Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα παπάκι για να κινούμαι μέσα στην πόλη, σκέφτομαι να αγοράσω το crypton s μετά από πρόταση φίλου, εγώ είμαι τελείως άσχετος με αυτά.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αξίζει τα λεφτά του?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Raylan είπε

Θέλω ένα παπάκι για να κινούμαι μέσα στην πόλη, σκέφτομαι να αγοράσω το crypton s μετά από πρόταση φίλου, εγώ είμαι τελείως άσχετος με αυτά.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αξίζει τα λεφτά του?

Απλα για μετακινηση ? η θα δουλευεις με αυτο ? στα λεφτα του υπαρχουν αξιολογες προτασεις και σε αυτοματα που ειναι πολυ πιο ξεκουραστα για μετακινηση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Απλα για μετακινηση ? η θα δουλευεις με αυτο ? στα λεφτα του υπαρχουν αξιολογες προτασεις και σε αυτοματα που ειναι πολυ πιο ξεκουραστα για μετακινηση

Μόνο για μετακίνηση, έχεις να μου προτείνεις μερικά?

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Raylan είπε

Μόνο για μετακίνηση, έχεις να μου προτείνεις μερικά?

Κοιτάς για sym synohony 125, και kymco agility 125 που παίζουν πάνω κάτω στα λεφτά του crypton

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ιδια χρηματα πανω κατω τσιμπας ενα cb 125f , 2 αλογακια παραπανω , χιλιες φορες πιο ανετο και συμπεριφορά κοντινή σε μοτοσυκλετα. Το μόνο αρνητικό ότι τα ανταλακτικά κοστίζουν παραπάνω από του παπιού.

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Οριακα ναι αξιζει. Αν ηταν στην αρχικη του τιμη (2250) θα ελεγα ναι παρτο, αλλα εχει φτασει πλεον στα 2450 και σε αυτα τα λεφτα... αξιζει πολυ οριακα. Δεν ειναι ενα μηχανακι που θα επρεπε να κανει 2450. Η συν πουλαει το vf 125 στα 1990 αν δεν κανω λαθος και ειναι πολυ πιο μοντερνο. Εγω στα 2450 θα κοιτουσα 200 αρι σκουτερ αφου το θες για μετακινηση και οχι για δουλεια. Ριξε μια ματια στο symphony 200.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ προτείνω χαλαρά το VF για σύγχρονο. Σκουτερ δεν μου αρέσουν προσωπικά, είναι λίγο πιο "επικίνδυνα" στο στήσιμο.

Δημοσ.
Στις 20/7/2021 στις 1:46 ΠΜ, visualizer είπε

Στα ιδια χρηματα πανω κατω τσιμπας ενα cb 125f , 2 αλογακια παραπανω , χιλιες φορες πιο ανετο και συμπεριφορά κοντινή σε μοτοσυκλετα. Το μόνο αρνητικό ότι τα ανταλακτικά κοστίζουν παραπάνω από του παπιού.

Θελει παπι. Αυτο που προτεινεις δεν εχει σχεση και ειναι μια κακη αρχη  για να πας σε μεγαλυτερο ,ασε που θα τον κοροιδευουν αν αγορασει κατι τετοιο.

Πολλα λεφτα και αν οντως ειναι ατομο που θελει να ανεβει,θα του ειναι αχρηστο στο 6μηνο.

Για μενα ( φυσικα ) αν βρει Crypton X μετα το '12 σε καλη κατασταση,αλλιως καλη επιλογη ειναι και το VF ,αν μπορει να παιξει σε αυτα τα κυβικα.

Δεν το συμπαθω,αλλα φαινεται να ειναι αξιοπρεπες μηχανακι,θα δειξει αμα κλεισει την τετραετια ποσο αντεξε.

Μην ξεχναμε οτι ειναι sym.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακή αρχή για ποιον λόγο; Το παπί δεν έχει καμία σχέση με μοτοσυκλέτα ενώ το συγκεκριμένο έχει και είναι πολύ πιο ασφαλές από το παπί στο στήσιμο.

Ποιος να τον κοροϊδέψει και για ποιον λόγο ;Στο δημοτικό είμαστε; Επίσης με το παπί πιάνεται όλο το σώμα σου ενώ με το συγκεκριμένο μπορείς να κάνεις διαδρομές χωρίς να χρειάζεσαι μετά φυσικοθεραπείες 🤣.

Τέλος μιλάμε για Honda , άνετα θα το πουλήσει στο μέλλον .

Εμένα προσωπικά αν με ρωτάς τα παπάκια μου φαίνονται αστεία μιας και η θέση οδήγησης είναι για κλάματα όπως και όλο το στησιμο.

Υ.Γ

Είχα Innova για χρόνια για μικρές διαδρομές μέχρι που το άλλαξα με cbf125 .. Η μέρα με την νύχτα πραγματικά .

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, visualizer είπε

Το παπί δεν έχει καμία σχέση με μοτοσυκλέτα ενώ το συγκεκριμένο έχει και είναι πολύ πιο ασφαλές από το παπί στο στήσιμο.

Θελει παπί. Αμα ειναι ετσι,να του προτεινω ενα καλο τζετ σκι.

1 ώρα πριν, visualizer είπε

Ποιος να τον κοροϊδέψει και για ποιον λόγο ;

Οσοι δεν πετανε τα λεφτα τους σε τετοια μηχανακια ( δεν ειναι μηχανη ) .

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Θελει παπί. Αμα ειναι ετσι,να του προτεινω ενα καλο τζετ σκι.

Οσοι δεν πετανε τα λεφτα τους σε τετοια μηχανακια ( δεν ειναι μηχανη ) .

Προφανώς δεν είναι , αν ήταν δεν θα ήταν αυτή η τιμή της . Το έχεις παρει χαμπάρι ότι έχει σχεδόν ίδια τιμή με το παπί; Και είναι με διαφορά  καλύτερη από παπι ; 

Γεωμετρία - στήσιμο φρένα μακράν ανώτερα από το παπί .Τα πόδια σου αγκαλιάζουν το ντεπόζιτο και τα χέρια σου είναι χαλαρά στο τιμόνι.Στριβει και με το παραπάνω σε αντίθεση με τα παπιά .

ΝΤεποζιτο ρίχνεις ένα 25αρι ευρώ και το ξεχνάς , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις και ένα κοντινό ταξιδακι .

Άνεση , στο παπι  κάθεσαι λες και χέζεις και πιάνεσαι πολύ γρήγορα ενώ σε αυτή το βάρος μοιράζεται σωστά και για την θέση του τιμονιού η μέση σου θα σε ευνομωνει μια ζωή .

Αν εσύ αυτά τα προνόμια τα θεωρείς πεταμένα λεφτά , πάω πάσο πάρε το παπί και μετά στα 40-50 θα το μετανιώνεις όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα με την μέση κτλπ 😜

Δημοσ.

Για καθημερινη μετακινηση πας σε scooter με abs δαγκωτο και ξεμπερδευειες.

Ουτε παπι,ουτε cbf.

Το cbf ειναι ο ορισμος της κακης επιλογης για μετακινηση εντος πολης.Να φορτωθει και συμπλεκτη κιολας.

Αν θες να κανεις εισαγωγη για να ανεβεις κατηγορια πας σε 250αρι,οχι σε 125αρι τυπου cbf.

Και παπι παιρνεις αν θες τη χαμηλοτερη δυνατη συντηρηση η αν το χρησιμοποιεις στη δουλεια σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Dantε είπε

Για καθημερινη μετακινηση πας σε scooter με abs δαγκωτο και ξεμπερδευειες.

Ουτε παπι,ουτε cbf.

Το cbf ειναι ο ορισμος της κακης επιλογης για μετακινηση εντος πολης.Να φορτωθει και συμπλεκτη κιολας.

Αν θες να κανεις εισαγωγη για να ανεβεις κατηγορια πας σε 250αρι,οχι σε 125αρι τυπου cbf.

Και παπι παιρνεις αν θες τη χαμηλοτερη δυνατη συντηρηση η αν το χρησιμοποιεις στη δουλεια σου.

Τι κατανάλωση έχει το scooter ? Σίγουρα διπλάσια τουλάχιστον !Ο συμπλεκτης στο cbf είναι παιχνιδάκι , ακόμα και χωρίς συμπλέκτη βούτυρο αλλάζει 🤣

Εντωμεταξυ το παιδί παπί θέλει και ο καθένας του λέει το πόνο του , σε λίγο θα έρθει και άλλος που θα του λέει για ηλεκτρικό πατίνι.. τραγικοί είμαστε 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, visualizer είπε

Τι κατανάλωση έχει το scooter ? Σίγουρα διπλάσια τουλάχιστον !Ο συμπλεκτης στο cbf είναι παιχνιδάκι , ακόμα και χωρίς συμπλέκτη βούτυρο αλλάζει 🤣

Εντωμεταξυ το παιδί παπί θέλει και ο καθένας του λέει το πόνο του , σε λίγο θα έρθει και άλλος που θα του λέει για ηλεκτρικό πατίνι.. τραγικοί είμαστε 🤣🤣🤣

Σιγα μην εχει και τριπλασια καταναλωση.

Δεν ειπα οτι ειναι βαρυς ο συμπλεκτης στο cbf αλλα οτι υπαρχει.Εκτος του οτι θα δυσκολεψει εναν αρχαριο οδηγο.Αυτα δεν ειναι αποψη,ειναι fact.Το cbf δε βολευει σε κανενα γαλαξια για μετακινηση εντος πολης σε σχεση με παπι η σκουτερ.Εσυ μπορει να το εχεις και να σε βολευει.Και εγω οδηγαω μηχανη 120 ιππους για τις μετακινησεις μου,δε σημαινει οτι θα προτεινω κατι αναλογο στο καθενα.

Το παιδι ρωτησε αν αξιζει το crypton s για μετακινηση εντος πολης.

Ε οχι δεν αξιζει γιατι κανει αρκετα χρηματα και γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνεις σκουτερ που ειναι πολυ πιο βολικο για μετακινηση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...