georgemarios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ είμαι σε αναζήτηση ακουστικών με στόχο κυρίως να ακούω μουσική από το λαπτοπ Ως τώρα χρησιμοποιούσα ένα gaming headset (G933) το οποίο πρόσφατα πέθανε. Με είχε βολέψει γιατί ήταν πολύ άνετο στο κεφάλι, ήταν ασύρματο, είχε μικρόφωνο για τηλεδιασκέψεις και είχε ψιλο-καλούτσικη ηχητική απομόνωση. Ωστόσο, όπως διαπίστωσα, η ποιότητα για μουσική ήταν πολύ μπουκωμένη (αναμενόμενο, ήταν gaming headset + ασύρματο). Οπότε ψάχνω κάτι που 1) να είναι over-the-ear, άνετο (δουλεύω ώρες) και να έχει όσο γίνεται καλή απομόνωση ήχου και από μέσα προς τα έξω και το αντίθετο 2) να είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλο για μουσική ροκ και μεταλ (δε θέλω να έχει τρελό "ντουπα-ντουπα", θελω "καθαρο" ηχο, να ακουω τα οργανα) 3) προτιμώ ενσύρματα μοντέλα, σίγουρα όχι bluetooth (και στα 2 λαπτοπ, ο ήχος προς BT είναι πολύ choppy, δεν έχω βρει λύση) 4) minor μπόνους αν έχει μικρόφωνο (αν και μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με τις ψείρες, οπότε ας μην κάνουμε παραχωρήσεις στον ήχο) Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επενδύσω σε μια βασική εξωτερική κάρτα ήχου, αν αυτό μπορεί να βελτιώσει λίγο την ποιότητά του ήχου Budget κάπου στα 100 με 130 (ααααντε 150 αν αξίζει) Edit: βρήκα σε αγγελία (αμεταχείριστα, 120 ευρώ) αυτά https://www.skroutz.gr/s/14337639/SteelSeries-Arctis-PRO-Over-Ear-Gaming-Headset-3-5mm-USB.html Έιναι gaming αλλά στις κριτικες λενε πως εχουν καλο ηχο και για μουσική. (ειναι ΧΩΡΙΣ το game dac). Εχετε καποια άποψη; Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από georgemarios
georgemarios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Ok, τελικα πηρα αυτα (για όποιον ενδιαφερεται). Πολυ ανετα, και καλος ηχος https://www.skroutz.gr/s/9925988/Sennheiser-HD-569-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Μαύρα.html?from=catspan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα