Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί να το κάνεις κύκλο γιατί δεν κάνεις τρύπα χαμηλά να περάσει; αν το βάλεις χαμηλά πάνω από το σοβατεπί δε θα φαίνεται καθόλου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chios είπε

Αντί να το κάνεις κύκλο γιατί δεν κάνεις τρύπα χαμηλά να περάσει; αν το βάλεις χαμηλά πάνω από το σοβατεπί δε θα φαίνεται καθόλου.

To σπιτι ειναι με ενοικιο.. Το ειχα σκεφτει να πω την αλήθεια αλλα η ιδιοκτήτρια ειναι πολυ παραξενη..  Εδω ηθελα να βαλω τοιχο ψευτικο για να δημιουργησω δωματιο και ελεγε μη μου τρυπατε τα πραγματα.. 

Δημοσ.

κανε 2-3 τρυπες και μετα βαλε λιγο στοκο- σιλικονη

παρε ενα θερμοπιστολο και μην το καρφωνεις και το βαλεις μικρες πονταρισιες πανω απο τη σοβατοπι...

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια παιδια.. Τελικα κατεληξα σε 1000αρι Powerline και νεα καλωδια Class 6.. Ηθελα να περασω καλωδιο αλλα δυστυχως δε τα βρηκα με την οικογενεια γιατι φαινοταν αντιαισθητικο :) Αμα δω και εχει μεγαλες αποκλισεις θα το δειτε σε αγγελια τις επομενες μερες χαχαχα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, christospvl είπε

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια παιδια.. Τελικα κατεληξα σε 1000αρι Powerline και νεα καλωδια Class 6.. Ηθελα να περασω καλωδιο αλλα δυστυχως δε τα βρηκα με την οικογενεια γιατι φαινοταν αντιαισθητικο :) Αμα δω και εχει μεγαλες αποκλισεις θα το δειτε σε αγγελια τις επομενες μερες χαχαχα! 

Δεν σε πρόλαβα. , εύχομαι να λύσεις το πρόβλημα σού. 

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και για τα tplink deco M4 .

Τα έβαλα σε εμένα σε 100αρα  ftth,  και σε φίλο με vdsl 50αρα και σωθήκαμε. 

Παλιά είχα τα powerline που έχεις αλλά και τα 4020 και είχα όλο ασταθειες.

Επεξ/σία από nik187
Δημοσ.
Στις 19/7/2021 στις 8:50 ΜΜ, nik187 είπε

Δεν σε πρόλαβα. , εύχομαι να λύσεις το πρόβλημα σού. 

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και για τα tplink deco M4 .

Τα έβαλα σε εμένα σε 100αρα  ftth,  και σε φίλο με vdsl 50αρα και σωθήκαμε. 

Παλιά είχα τα powerline που έχεις αλλά και τα 4020 και είχα όλο ασταθειες.

Σήμερα παρέλαβα τα νέα powerline.. και πιάνω 80 χωρίς καλώδια class 6 .. αντε να δούμε αύριο που θα έρθουν τρέμει η καρδιά μου χαχαχα

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι και εγω να παρω powerline λογο αναβαθμισης σε 200αρα ftth.τωρα ειμαι με adsl στα 15 αλλα λογο pots εχω το ρουτερ στο δωματιο..ομως οταν μπει η οπτικη θα ειναι στο χολ γυρω στα 30 μετρα μακρυα.ερωτηση 1η συνδεσμολογια στα powerline αν παρω με 2 κομματια.συνδεω το ενα μεσω καλωδιο στο ρουτερ και μετα στη πριζα?? ερωτηση 2η επειδη θα παιξω με cosmote tv και επειδη θα μπει σε αλλο δωματιο απο το πισι θελει και εκει powerline?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATE .. Ηρθαν τα καλωδια class 6 και το powerline.. Εχω 8 Mbps απωλεια.. Προσπαθησα και απευθειας ρουτερ με pc τα ιδια.. θα παρω τον ΟΤΕ να δω αν θα βγαλω ακρη..

Επεξ/σία από christospvl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...