Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Εχω το εν λόγω air Condition k ενώ κατεβάζω τις Περσιδες κατω μετά από λίγη ώρα ανεβαίνουν μόνες τους κ μένουν εκεί.. Τι κάνω λάθος; 

Δημοσ.

Καταρχήν κάνεις λάθος που κατεβάζεις τις περσίδες, εκτός αν μας γράφεις από Ανταρκτική 

Πιθανολογώ ότι επειδή είσαι σε ψύξη το κλιματιστικό τις ρυθμίζει αυτόματα σωστά (όσο πιο πάνω γίνεται)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καταρχήν κάνεις λάθος που κατεβάζεις τις περσίδες, εκτός αν μας γράφεις από Ανταρκτική 

Πιθανολογώ ότι επειδή είσαι σε ψύξη το κλιματιστικό τις ρυθμίζει αυτόματα σωστά (όσο πιο πάνω γίνεται)

Ναι είμαι στη ψύξη αλλά οταν ειναι καπως ψηλά χτυπάει στον καναπέ ενώ κάτω δεν μας ενοχλούν.. Αρα δεν γίνεται; Ε; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, oliz είπε

Ναι είμαι στη ψύξη αλλά οταν ειναι καπως ψηλά χτυπάει στον καναπέ ενώ κάτω δεν μας ενοχλούν.. Αρα δεν γίνεται; Ε; 

Τι να σου πω, δε ξέρω αν γίνεται, ή πρέπει να το δεις στο manual ή να πετύχεις κάποιον που το έχει 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι προστασία, το κάνουν αρκετά κλιματιστικά. Επίσης μην προσπαθήσεις χειροκίνητα  γιατί θα σπάσουν. Σαν λύση αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα μπορεί να γίνει αποσύνδεση στο μοτεράκι και να είναι πάντα σταθερά στο σημείο που τις θες.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...