oliz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Εχω το εν λόγω air Condition k ενώ κατεβάζω τις Περσιδες κατω μετά από λίγη ώρα ανεβαίνουν μόνες τους κ μένουν εκεί.. Τι κάνω λάθος;
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καταρχήν κάνεις λάθος που κατεβάζεις τις περσίδες, εκτός αν μας γράφεις από Ανταρκτική Πιθανολογώ ότι επειδή είσαι σε ψύξη το κλιματιστικό τις ρυθμίζει αυτόματα σωστά (όσο πιο πάνω γίνεται) 1
oliz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καταρχήν κάνεις λάθος που κατεβάζεις τις περσίδες, εκτός αν μας γράφεις από Ανταρκτική Πιθανολογώ ότι επειδή είσαι σε ψύξη το κλιματιστικό τις ρυθμίζει αυτόματα σωστά (όσο πιο πάνω γίνεται) Ναι είμαι στη ψύξη αλλά οταν ειναι καπως ψηλά χτυπάει στον καναπέ ενώ κάτω δεν μας ενοχλούν.. Αρα δεν γίνεται; Ε;
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, oliz είπε Ναι είμαι στη ψύξη αλλά οταν ειναι καπως ψηλά χτυπάει στον καναπέ ενώ κάτω δεν μας ενοχλούν.. Αρα δεν γίνεται; Ε; Τι να σου πω, δε ξέρω αν γίνεται, ή πρέπει να το δεις στο manual ή να πετύχεις κάποιον που το έχει 1
Klausx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Είναι προστασία, το κάνουν αρκετά κλιματιστικά. Επίσης μην προσπαθήσεις χειροκίνητα γιατί θα σπάσουν. Σαν λύση αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα μπορεί να γίνει αποσύνδεση στο μοτεράκι και να είναι πάντα σταθερά στο σημείο που τις θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις