Προς το περιεχόμενο

Internet explorer about:blank

Mantis_C_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν χρησιμοποιώ τον explorer για πλοήγηση στο δίκτυο (μόνο opera) παρολαυτά τον άνοιξα σήμερα και διαπίστωσα ότι αν και έχω ορίσει στην αρχική σελίδα about:blank φορτώνει μία αυτόματα search for.. κάτι σαν μηχανή αναζήτησης με διευθύνσεις. Αν και χρησιμοποίησα το ad-aware δεν είδα καμία αλλαγή. Ξέρεις κανείς πως επανέρχεται στην αρχική λευκή σελίδα; ή που βρίσκεται αυτή η αηδία search for.. για να την διαγράψω.

Δημοσ.

Εαν λες για το Cool Web Search το ίδιο ακριβώς έχω και γω και δεν ξέρω πως να το καθαρίσω. Εαν κάποις ξέρει ας βοηθήσει...

Δημοσ.

Δες ποια σελιδα σου ανοιγει και κανε μια ερευνα στο google. Κάποιοι σίγουρα θα έχουνε το ίδιο πρόλημα με εσένα και θα έχουν ποσταρει λύσεις.

Δημοσ.

Χαιρομαι!!! Καλο ειναι να γινει και sticky το παρων αρχειακι καθαρισμου διοτι συνεχεια ανοιγουν topics για αυτα τα προβληματα του internet explorer!!

Γι'αυτο οποιος moderator διαβαζει ας κανει το καλο!! :D

Δημοσ.
Χαιρομαι!!! Καλο ειναι να γινει και sticky το παρων αρχειακι καθαρισμου διοτι συνεχεια ανοιγουν topics για αυτα τα προβληματα του internet explorer!!

Γι'αυτο οποιος moderator διαβαζει ας κανει το καλο!! :D

Prin apo kairo eixa kollhsei kati analogo kai to sugkekrimeno util ka8arize to problhma alla oxi monima. Meta apo ligo kairo 3anaebgaine. Sto site to lene kiolas kai e3hgoun merikous tropous pws na 3efortw8eis to problhma. To util auto den lunei monima to problhma.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα πριν από δύο μέρες. Με ad-aware στην αρχή τίποτα, όμως αφού έκανα ένα update το βρήκε και ησύχασα από αυτή τη βλακεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...