Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Δυστηχως στο Honor View 20 που έχω μου έπεσε κάτω με τα μούτρα και ράγισε σχεδόν όλη η οθόνη ( από αυτό γράφω τώρα ) , το θέμα είναι ότι μάλλον η lcd δεν έπαθε το παραμικρό καθώς λειτουργεί όπως και πριν απλά έχει ραγίσει το εξωτερικό γυαλί.

Επειδή δεν έχει τύχει να μου ξανά ραγίσει οθόνη στο συγκεκριμένο και πλέον η lcd είναι πακέτο μαζί με το εξωτερικό τζαμί ή ξεχωριστά ;

Θα πάω αύριο σε ένα μαγαζί για αλλαγή του τζαμιού και μόνο αλλά αν είναι μαζί με την lcd και πάει κάνα 100 euro δεν ξέρω αν αξίζει 

Δημοσ.

Κανένα 80άρι θα πηγαίνει η οθόνη από το επίσημο service της Huawei, κατά τη γνώμη μου αξίζει. Προς θεού μην πας σε generic μαγαζί επισκευής.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Κανένα 80άρι θα πηγαίνει η οθόνη από το επίσημο service της Huawei, κατά τη γνώμη μου αξίζει. Προς θεού μην πας σε generic μαγαζί επισκευής.

Εντάξει για 80 θα τα δώσω γιατι το κινητό οσα χρόνια το έχω ειναι super και δεν ειναι και φθηνό , επίσημο service που έχει η huawei αθήνα ξέρουμε ?

Δημοσ.

Βρήκα τελικά ειναι στην αθήνα κέντρο , θα το πάω εκει λογικά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι θα γίνει σωστή δουλειά

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SPANK είπε

Εντάξει για 80 θα τα δώσω γιατι το κινητό οσα χρόνια το έχω ειναι super και δεν ειναι και φθηνό , επίσημο service που έχει η huawei αθήνα ξέρουμε ?

Για τα κινητά Huawei

Huawei Exclusive Service Center

Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους.

+30 217 0007575

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/7/2021 στις 8:03 ΠΜ, SPANK είπε

Καλημέρα 

Δυστηχως στο Honor View 20 που έχω μου έπεσε κάτω με τα μούτρα και ράγισε σχεδόν όλη η οθόνη ( από αυτό γράφω τώρα ) , το θέμα είναι ότι μάλλον η lcd δεν έπαθε το παραμικρό καθώς λειτουργεί όπως και πριν απλά έχει ραγίσει το εξωτερικό γυαλί.

Επειδή δεν έχει τύχει να μου ξανά ραγίσει οθόνη στο συγκεκριμένο και πλέον η lcd είναι πακέτο μαζί με το εξωτερικό τζαμί ή ξεχωριστά ;

Θα πάω αύριο σε ένα μαγαζί για αλλαγή του τζαμιού και μόνο αλλά αν είναι μαζί με την lcd και πάει κάνα 100 euro δεν ξέρω αν αξίζει 

Μαζί πηγαίνει η οθόνη φίλε δεν πάει ξεχωριστά

Μαζί πηγαίνει η οθόνη φίλε δεν πάει ξεχωριστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...