SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καλημέρα Δυστηχως στο Honor View 20 που έχω μου έπεσε κάτω με τα μούτρα και ράγισε σχεδόν όλη η οθόνη ( από αυτό γράφω τώρα ) , το θέμα είναι ότι μάλλον η lcd δεν έπαθε το παραμικρό καθώς λειτουργεί όπως και πριν απλά έχει ραγίσει το εξωτερικό γυαλί. Επειδή δεν έχει τύχει να μου ξανά ραγίσει οθόνη στο συγκεκριμένο και πλέον η lcd είναι πακέτο μαζί με το εξωτερικό τζαμί ή ξεχωριστά ; Θα πάω αύριο σε ένα μαγαζί για αλλαγή του τζαμιού και μόνο αλλά αν είναι μαζί με την lcd και πάει κάνα 100 euro δεν ξέρω αν αξίζει
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Κανένα 80άρι θα πηγαίνει η οθόνη από το επίσημο service της Huawei, κατά τη γνώμη μου αξίζει. Προς θεού μην πας σε generic μαγαζί επισκευής.
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Κανένα 80άρι θα πηγαίνει η οθόνη από το επίσημο service της Huawei, κατά τη γνώμη μου αξίζει. Προς θεού μην πας σε generic μαγαζί επισκευής. Εντάξει για 80 θα τα δώσω γιατι το κινητό οσα χρόνια το έχω ειναι super και δεν ειναι και φθηνό , επίσημο service που έχει η huawei αθήνα ξέρουμε ?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Βρήκα τελικά ειναι στην αθήνα κέντρο , θα το πάω εκει λογικά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι θα γίνει σωστή δουλειά 1
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, SPANK είπε Εντάξει για 80 θα τα δώσω γιατι το κινητό οσα χρόνια το έχω ειναι super και δεν ειναι και φθηνό , επίσημο service που έχει η huawei αθήνα ξέρουμε ? Για τα κινητά Huawei Huawei Exclusive Service Center Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους. +30 217 0007575 1
Fotia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Ρωτα τιμη στο επισημο και συγκρινε και με καποιο σοβαρο ανεπισημο ,και μετα αποφασιζεις,
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στις 18/7/2021 στις 8:03 ΠΜ, SPANK είπε Καλημέρα Δυστηχως στο Honor View 20 που έχω μου έπεσε κάτω με τα μούτρα και ράγισε σχεδόν όλη η οθόνη ( από αυτό γράφω τώρα ) , το θέμα είναι ότι μάλλον η lcd δεν έπαθε το παραμικρό καθώς λειτουργεί όπως και πριν απλά έχει ραγίσει το εξωτερικό γυαλί. Επειδή δεν έχει τύχει να μου ξανά ραγίσει οθόνη στο συγκεκριμένο και πλέον η lcd είναι πακέτο μαζί με το εξωτερικό τζαμί ή ξεχωριστά ; Θα πάω αύριο σε ένα μαγαζί για αλλαγή του τζαμιού και μόνο αλλά αν είναι μαζί με την lcd και πάει κάνα 100 euro δεν ξέρω αν αξίζει Μαζί πηγαίνει η οθόνη φίλε δεν πάει ξεχωριστά Μαζί πηγαίνει η οθόνη φίλε δεν πάει ξεχωριστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα