Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Γι αυτο ειπα για τη θηκη , σε δινει την εντυπωση οτι καθεται αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μη στραβωσουν κλεινοντας την Αν δε σε κανει κοπο οταν τη φτιαξεις βαλτην και στο socket να κατσει για να ερθει στα ισια της. Εννοείται, θα γίνει τεστ στο 2o PC! μάλλον τώρα έχω χάσει και εγγύηση, σωστά;
triplex1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Εννοείται, θα γίνει τεστ στο 2o PC! μάλλον τώρα έχω χάσει και εγγύηση, σωστά; οχι δεν χανεται γι αυτο το λογο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τέλος καλό όλα καλά, τελικά δεν την πλήρωσα την βλακεία μου! Τα έστρωσα τα 4 pins που είχαν πρόβλημα μέσα σε 2-3 λεπτά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (με βοήθεια μεγεθυντικού φακού). Τελικά με βόλεψε περισσότερο με ένα μικρό μαχαίρι που βρήκα. Μπήκε κατευθείαν στο slot χωρίς την παραμικρή δυσκολία και το κλείδωσα/ξεκλείδωσα 4-5 φορές για να σιγουρευτώ. Δουλεύει σαν να αγοράστηκε εκθές η CPU 😆 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν ιδέες καθώς και για τα καθησυχαστικά μηνύματα. 🤘 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από Επισκέπτης
Psyber Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 On 18/07/2021 at 15:40, ICE-T said: Αν στραβωναν τόσο εύκολα οι μισοί Intel θα γίνονταν πίτα από το πρεσαρισμα της ασφάλειας πάνω στην μητρική όταν τον πέρναγες Είναι η άτιμη η στιγμή. Εμένα μου έχει συμβεί με intel μητρική από εφαρμογή ψύκτρας.
Kthulhou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Στις 18/7/2021 στις 9:32 ΜΜ, triplex1 είπε παρε μια λεπιδα απο χαρτοκοφτη και φερτα στα ισια , αυτό ακριβώς , μια λεπίδα από κοπίδι κ τα φέρνεις στα ίσια τους, ζυγισμένα στοιχισμένα, έτοιμα για στρατηγική επιθεώρηση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα