Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  συμφορουμιτες,

εχοντας πλέον φτιάξει το desktop όπως το θέλω, ήρθε ο καιρός να ολοκληρωθεί το λευκό build με ένα πληκτρολόγιο κ mousemat. Θα ήθελα γνώμες για τα παρακάτω μοντέλα:

• Corsair K70 Mk2
  • Glorious pc gaming race GMMK (full keyboard)
  • Roccat Vulcan AIMO 122
  • Logitech G915TKL

το τελευταίο είναι με διαφορά το πιο ακριβό στα 200-230 και το μόνο TKL αλλά και wireless

το πιο φτηνό είναι το GMMK στα 120, ενώ τα αλλά δυο παίζουν στα 150-170.και τα τρία είναι ενσύρματα.

σε  Mousemat έχω ψιλό καταλήξει σε glorious extended white 91x30cm.

η ερώτηση μου είναι, αν έχει κάποιος λευκό mat και κατά ποσό λεκιαζει κ καθαριζει. Θα γίνει κίτρινο σε λίγους μήνες;

Δημοσ.

Παίζει το razer type pro το αμερικάνικο στο γερμανικό άμαζον τις τελευταίες μέρες από 125-139 ευρώ. Λευκό. 

Δεν έχει προλάβει να μου κιτρινίσει,  custom λευκό έχω ( PBT keycaps με μεταλλικό backplate) . Δεν ξέρω να σου πω. Θεωρητικά από UV τα πλαστικά ABS επειδή έχουν bromine ίσως κιτρινίζουν.

To Corsair είναι καλό PBT , κανονικά keys, αν το βρεις σε λιανική ή παρακάτω  οκ.

Το 915 δε μου αρέσει, πανάκριβο σε Ελλάδα και δε μου αρέσουν οι low profile διακόπτες του. Δεν ξέρω να σου πω τι πλαστικά έχει.

Γνώμη μου είναι να τα δοκιμάσεις.

Το Κορσέρ νομίζω είναι ΡΒΤ. Σε qwertz θα το πάρεις?

Δημοσ.

Το Razer Pro Type το εχω απορρίψει λόγω αυτονομίας και αποκλειστικά λευκών led :)  με τη Ραζερ δεν εχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος καθως οτι περιφερειακό εχω πάρει τα έφτυσε λίγο μετα την παρέλευση της εγγύησης, λες και έχουν ρολόι μέσα.

Κλίνω προς το corsair το βρίσκω στα 165€ και μόνο στο amazon.de . Έχει σταματήσει η παραγωγή; 

Το αν είναι qwertz ή qwerty δε με ενδιαφέρει καθόλου να σου πω, έχω μάθει και γράφω και στα δυο, λόγω εργασίας 

Δημοσ.

Update: Παρήγγειλα το K70 MK2 SE, κατευθείαν από Corsair στα 158.

Περιέργως δεν είχε παράδοση Γερμανία αλλά είχε.Ελλαδα... κατεβαίνω το Σάββατο οπότε το έστειλα εκεί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...