Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Θελω να αντικαταστησω την μπαταρια του κινητου μου (Redmi 5 Plus).

Βλεπω στο νετ οπως και απο καποιους γνωστους, οταν παιρνουν μπαταρια, δεν ειναι "καινουργια".

Τι εννοω. Ειναι πχ του 2018-2019.

Παιζει ρολο? Εχει χασει την υγεια της? Η δεν εχει παθει κατι μιας και δεν εχει λειτουργησει και θεωρειται καινουργια?

Δημοσ.

Εγω πήρα πριν 2 εβδομάδες μπαταρία για το Red mi note 5 που εχω για δεύτερο. Καπου στα 9 ευρώ. 

Έγραφε επάνω xiaomi κτλ 

Το αποτέλεσμα; θέλει φόρτιση 2 φορές τη μέρα. Μάλλον είναι fake τι να πω; 

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν θα βρεις εύκολα γνήσια μπαταρία στην Ελλάδα, ίσως από Κίνα να υπάρχει καμία  nohon που είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, chios είπε

Δεν θα βρεις εύκολα γνήσια μπαταρία στην Ελλάδα, ίσως από Κίνα να υπάρχει καμία  nohon που είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

https://www.skroutz.gr/s/14174402/Xiaomi-BN44-Redmi-5-Plus-4000mAh.html

https://gctech.gr/authentiki-mpataria-xiaomi-bn44-redmi-5-plus-li-ion-3-8v-4000mah-original-battery

ολες αυτες δεν ειναι οι γνησιες? σε καποια μαγαζια που μπηκα ελεγε original και κατασκευαστης xiaomi

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
10 ώρες πριν, chios είπε

Με τίποτα δεν είναι γνήσιες, αν θες μπαταρία να είναι καλή και ίσος καλύτερη από την μαμά θα πας εδώ https://m.aliexpress.com/item/32995336981.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail

Ωχ. Παμε στην συγκεκριμενη δηλαδη απο ali. Απο ελλαδα ουτε λογος για καποια της προκοπης

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα παρειγγειλα μια nohon απο εξω. Απλα θα ερθει του χρονου :P Ακουσα καλα λογια. Θα δειξει

Επεξ/σία από Alex-V
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 15/08/2021 at 21:52, Alex-V said:

Τελικα παρειγγειλα μια nohon απο εξω. Απλα θα ερθει του χρονου :P Ακουσα καλα λογια. Θα δειξει

καλησπέρα φίλε έιχες πρόβλημα με τελωνείο οταν την πήρες δηλαδή στην γύρισαν πίσω?

Δημοσ.

Καλησπερα. Ξαναεπιστρεφω μετα απο καιρο. Η nohon ηρθε κανονικοτατα και χωρις τελωνεια. Ενα φιλαρακι μου την παρειγγειλε. Δεν εχω δει καποια τρελη διαφορα με την γνησια. Ισως μια ωριτσα παραπανω. Δεν με χαλαει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Alex-V είπε

Καλησπερα. Ξαναεπιστρεφω μετα απο καιρο. Η nohon ηρθε κανονικοτατα και χωρις τελωνεια. Ενα φιλαρακι μου την παρειγγειλε. Δεν εχω δει καποια τρελη διαφορα με την γνησια. Ισως μια ωριτσα παραπανω. Δεν με χαλαει.

Άσε λίγο να στρώσει.

Να τις κάνεις φυσιολογική φόρτιση.

Μέχρι το 20-25% να την αφήνεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Άσε λίγο να στρώσει.

Να τις κάνεις φυσιολογική φόρτιση.

Μέχρι το 20-25% να την αφήνεις.

Ναι ναι το εκανα. Εκανε αρκετους "κυκλους" η μπαταρια. Ρολοι δουλευει προς το παρον και κανενα περιεργο. Εχω βαλει και custom rom σταθεροτατη, 50% φωτεινοτητα και μου βγαζει 9-10 screen on time ανετα. Πενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...