albabis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 ότι πρέπει για σεμεδάκι είναι μαζεμένη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, billeiros είπε Θα περιμενω την Black Friday... Θα περιμένω αγγελία ινσομνια 89.000 αρίστης κατάστασης μετά από 4 χρόνια χρήσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, radeon9700 είπε Μάστορα τύλιξε 2 σε λαδόκολλα θα τα πάρω για το σπίτι και γραφτά στο τεφτέρι. και ενα για το μπανιο τι τσαμπα πραγμα ειναι...βασικα παρα αλλη μια 4 μαστορα γιατι μπορει να βαλουμε και μια μεσα στην ντουζιερα για το style χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Ωραίο πράγμα η τεχνολογία!! Πρακτικό και όμορφο αντικείμενο, αλλά πράγματι κι εγώ δεν βλέπω ποιά είναι η χρησιμότητά του! Για ποιό λόγο θα πρέπει να μην φαίνεται η οθόνη όταν δεν χρησιμοποείται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Μου διαφεύγει η χρησιμότητα της στο 99% τον περιπτώσεων αλλά οκ. το 1% ποιό είναι γιατί εμένα μου διαφεύγει στο 100%? 34 λεπτά πριν, albabis είπε ότι πρέπει για σεμεδάκι είναι μαζεμένη.... το βάζεις απο πάνω αλλά φροντίζεις να είναι μικρό μέγεθος για να μην καλύπτει μεγάλο μέρος της οθόνης όταν ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μια χαρά χαρά τιμή για τέτοιο ινοβεσιο. Αλλά στην Ελλάδα βλέπω να έρχεται στα 150.000. Αν έρθει κάτω από 130 λέει 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Που να κοιμηθείς με τόσο ακριβή τηλεόραση μέσα στο σπίτι; Πρέπει να πάρεις σκύλο και να βάλεις και συναγερμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vortex365 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μόλις την βγαλει σε τεντα θα την παρω για το μπαλκονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Akanthos! είπε Ωραίο πράγμα η τεχνολογία!! Πρακτικό και όμορφο αντικείμενο, αλλά πράγματι κι εγώ δεν βλέπω ποιά είναι η χρησιμότητά του! Για ποιό λόγο θα πρέπει να μην φαίνεται η οθόνη όταν δεν χρησιμοποείται; γιατι ειναι μια μαυρη σαχλαμάρα και μάλιστα τεράστια στις μέρες μας. εμενα στο σπιτι μου με χαλάει πολύ που την βλέπω και θα ήταν πολύ ωραιο να εχω εναν πινακα και να σηκωνεται αυτη μονο οταν θελω να δω τηλεόραση. κάθε σαλονι χωρις τηλεοραση ειναι πολύ πιο μοντερνο και ομορφο. επισης η τηλεόραση κάνει αυτόματα καθε χωρο (και τα επιπλα του) να εχει προσανατολισμο προς εκεινη. και για πρακτικους και για αισθητικους λογους. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Πραγματικό innovation ό,τι και να πούμε. Μπορεί να μην έχει κάποια χρησιμότητα, αλλά είναι φουτουριστικό. Και είναι πραγματικά for the first time ever, και όχι σχήμα λόγου για κάθε προϊόν που βγάζει κάποια συγκεκριμένη εταιρία. Λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Για αυτούς που αναρωτιούνται για την χρσιμότητά της, πέρα του αισθητικού, προσωπικά μου έχει τύχει αρκετές φορές να παλεύω να βρω πατέντα ώστε να κάνω το πανί για τον προβολέα να πέφτει μπροστά απο την τηλεόραση. Μια τέτοια τηλεόραση ομως πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια και θα μου έδινε αρκετές περισσότερες εναλλακτικές για το που και πως θα προβάλλω την εικόνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Όταν ήμουν φοιτητής θυμάμαι κάτι ειδικές κυλινδρικές θήκες που κάποιοι τις έβαζαν στην πλάτη για να κουβαλάνε κόλλες με σχέδια σε ρολό αντί να τις μεταφέρουν με την κλασσική τετράγωνη τσάντα. Τώρα θα παίρνουμε στην πλάτη την τηλεόραση και θα την μεταφέρουμε όπου θέλουμε, μόνο με $100k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pepelepew.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Να την κλείνεις και να δεις τελευταία στιγμή το σεμεδάκι….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, Doped είπε Θα περιμένω αγγελία ινσομνια 89.000 αρίστης κατάστασης μετά από 4 χρόνια χρήσης. Θα γράφει επίσης ότι απλώς ανοίχτηκε το κουτί για έλεγχο μόνο! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από Charismo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα