Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skaros1 είπε

το poco f3 εχει σοβαρό θέμα proximity sensor  και δεν βελτιώνεται με καμία εφαρμογή.

Το συγκεκριμένο δεν το έχω παρατηρήσει καν, για να πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι εννοούμε με πρόβλημα proximity sensor.

Παρόλα αυτά επειδή έκανα έρευνα αγοράς πριν πάρω το Poco, κατέληξα ότι all around συσκευή σε αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχει. Κάπου θα αναγκαστείς να κόψεις, είτε αυτό είναι το 5G, είτε ο επεξεργαστής, είτε ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, είτε οι κάμερες κτλ.

Το Poco f3 είναι το μόνο που έχει specs ναυαρχίδας με μοναδική εξαίρεση της κάμερες. Αλλά για αυτά θα πρέπει να συμβιβαστείς με το ότι η Xiaomi έχει περίεργο/κακό όνομα στο κομμάτι του Software.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως το δικό μου δεν έχει θέμα με το proximity sensor.Δεν ξέρω μπορεί να έτυχε.Το έχω διαβάσει από πολλούς.

Επεξ/σία από Andytse13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Κι όμως το δικό μου δεν έχει θέμα με το proximity sensor.Δεν ξέρω μπορεί να έτυχε.Το έχω διαβάσει από πολλούς.

Αφού χρησιμοποιούν διαφορετικό hardware στα ίδια  μοντέλα με τα ίδια updates.

Οπότε κάποια κινητά είναι συμβατά, ενώ άλλα κινητά ίδιου μοντέλου όχι.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, chios είπε

Καλύτερα να πας σε realme μεριά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Και εγώ θα έλεγα Realme αν την ενδιαφέρει το software. Μέχρι τώρα φαίνεται πιο σταθερό το RealmeUI και με τακτικές αναβαθμίσεις και πιο συγκεκριμένα security patches.

Αν πάλι ψάχνει για Specs σε αυτά τα λεφτά το Poco f3 παίζει μπάλα μόνο του. Αν εξαιρέσεις τις κάμερες, έχει όλο το πακέτο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...