Kostas.karras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, koutsis είπε Άρα επιβεβαιωνετε αυτό που λέμε όλοι εδώ μέσα. Ότι ακόμα και οι fans της xiaomi την προτιμούν μόνο για τα φτηνά της μοντέλα (200 με 250€ το πολύ) όταν πάμε σε τιμή πάνω από 500€ και περιμένουμε και την ανάλογη αξία από μια συσκευή, η xiaomi πάει περίπατο και πάμε σε samsung ή Apple. Κοιτα, εγω καταλαβαινω οσους θελουν ενα apple, για καποιους ειναι εργαλειο, και οχι απλα μια συσκευη τηλεφωνου, και εκει αναλογα τις απαιτησεις, θα σκασεις και το χιλιαρικο. Οι περισσοτεροι ομως, ΔΕΝ τους χρειαζεται το 1000ευρω το κινητο, με το φθηνο το xiaomακι ολοι την ιδια δουλεια θα κανουν και με το ακριβο και με το φθηνο. 2
koutsis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sunstekos είπε Στα ίδια έσοδα έρχονται όμως 50 *10 κινητά για την Xiaomi και 1*500 για τα Iphone. Ναι, μόνο που η xiaomi δεν έχει 50πλασιες πωλήσεις από την Apple, αλλά σχεδόν τις ίδιες! Άρα καταλαβαίνεις τι συμβαίνει από άποψη κερδοφορίας. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από koutsis
NadaGR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Εν τω μεταξυ μιλατε ορισμενοι για αξια κινητων 1+κ και πως σε αυτα τα λεφτα θα παιρνατε samsung/apple. Εγω ακόμα ψαχνω τον λόγο να χαλασει καποιος τοσα λεφτα για κινητο. Μονο για "μόστρα" μπορω να φανταστώ καποιος να θελει να πεταξει τα λεφτα σε κινητο. 8 1
Sunstekos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε Ναι, μόνο που η xiaomi δεν έχει 50πλασιες πωλήσεις από την Apple, αλλά τις ίδιες! Άρα καταλαβαίνεις τι συμβαίνει από άποψη κερδοφορίας. Τα κέρδη η apple τα βγάζει από τις εφαρμογές που πουλάει, cloud services, και ότι έχει ανεξάρτητο λογισμικό.
koutsis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, NadaGR είπε Εν τω μεταξυ μιλατε ορισμενοι για αξια κινητων 1+κ και πως σε αυτα τα λεφτα θα παιρνατε samsung/apple. Εγω ακόμα ψαχνω τον λόγο να χαλασει καποιος τοσα λεφτα για κινητο. Μονο για "μόστρα" μπορω να φανταστώ καποιος να θελει να πεταξει τα λεφτα σε κινητο. Ο καθένας φίλε μου ξοδεύει τα λεφτά του όπου του αρέσει. Άλλοι τα δίνουν στα μπουζούκια, άλλοι σε ζάντες αυτοκινήτων και άλλοι σε ταξίδια. Επίσης δεν βγάζουν όλοι τα ίδια λεφτά το μήνα. Για πολλούς, και ειδικά εκτός Ελλάδας, τα 1000€ δεν είναι τίποτα, τα βγάζουν σε 10 μέρες! 2
sv398 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε Ρε παιδιά μονο εγω έχω τοσα προβλήματα με το miui? Γεματο bugs ειναι, οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται στην ωρα τους κλπ. Τουλάχιστον στην samsung πληρώνεις αλλά εχεις το one ui που παταει το miui. Συν ότι έχει πολυ καλό οικοσύστημα. Περιμένω s21 fe να φύγω από την αηδία το miui. Φίλε έχεις κάνει λάθος στις ρυθμίσεις του MIUI κάπου. Και οι Κινέζοι έχουν βάλει πολλά μικρά πραγματάκια στο UI που θα σου λείψουν όταν πας Κορέα μεριά. 2
NadaGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Ο καθένας φίλε μου ξοδεύει τα λεφτά του όπου του αρέσει. Άλλοι τα δίνουν στα μπουζούκια, άλλοι σε ζάντες αυτοκινήτων και άλλοι σε ταξίδια. Επίσης δεν βγάζουν όλοι τα ίδια λεφτά το μήνα. Για πολλούς, και ειδικά εκτός Ελλάδας, τα 1000€ δεν είναι τίποτα, τα βγάζουν σε 10 μέρες! Δεν αντιλεγω, απλα δεν εχω καταλαβει τη χρηστικοτητα τους. Προσωπικα εχω την οικονομική δυνατοτητα για ναυρχίδα, απλα μου φαινεται ανουσια η κατοχή τετοιου κινητού. Βέβαια ο καθένας επενδύει οπου θελει τα χρηματά του , σε αυτο με βρισκεις συμφωνο.
sv398 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, FoutziGiannis είπε Υπάρχουν κριτήρια όπως η ποιότητα κατασκευής, η εμπειρία χρήστη, οι φωτογραφικές μηχανές και το after sales service που δεν τα πιάνει κανείς. Καλώς ή κακώς εκεί πάει η διαφορά της τιμής των Samsung και Apple σε σχέση με την Xiaomi. Για τη Samsung θα πάω πάσο για το θέμα του service μόνο. Αλλά αδερφέ μου όχι και να τρελαθούμε τελείως που σέβεται η Apple τον πελάτη και έχει και after sales support και service. Οι μεγαλύτεροι κλέφτες και λαμόγια όλων των εποχών. Αν είχες αμάξι και σου έσκαγε λάστιχο και ο αντιπρόσωπος σου έλεγε "Πρέπει να πάρεις 4 καινούργια, λάστιχα, αμορτισέρ, δισκόπλακες, δαγκάνες, τακάκια και 4 καινούργιες ζάντες αλουμινίου" θα τον πυροβόλαγες στο κεφάλι. Ακριβώς το ίδιο κάνει και η Apple. Αλλά μας αρέσει γιατί είναι μηλαράκι και είναι ποιότητα. 3 1
koutsis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, sv398 είπε Για τη Samsung θα πάω πάσο για το θέμα του service μόνο. Αλλά αδερφέ μου όχι και να τρελαθούμε τελείως που σέβεται η Apple τον πελάτη και έχει και after sales support και service. Οι μεγαλύτεροι κλέφτες και λαμόγια όλων των εποχών. Αν είχες αμάξι και σου έσκαγε λάστιχο και ο αντιπρόσωπος σου έλεγε "Πρέπει να πάρεις 4 καινούργια, λάστιχα, αμορτισέρ, δισκόπλακες, δαγκάνες, τακάκια και 4 καινούργιες ζάντες αλουμινίου" θα τον πυροβόλαγες στο κεφάλι. Ακριβώς το ίδιο κάνει και η Apple. Αλλά μας αρέσει γιατί είναι μηλαράκι και είναι ποιότητα. Σε τι αναφέρεσαι ακριβώς;; σε ποιά περίπτωση το κάνει αυτό η Apple? 🤔🤔 Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από koutsis
zananiro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχαν πληροφορίες για τον αριθμό πωλήσεων ανά μοντέλο. Γιατί αν οι πωλήσεις προέρχονται μόνο από τα low και midrange κινητά, δεν λέει κάτι. Το ζήτημα είναι να πουλάει high end κινητά αν θέλει να συγκρίνεται με τα μεγαθήρια. Όταν κάποιος που είναι διατεθειμένος να σκάσει 500+ ευρώ για high end συσκευή και αρχίζει να προτιμάει την xiaomi από τη Samsung, τότε θα έχει κερδίσει το στοίχημα. Μέχρι τότε... 2
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, NadaGR είπε Δεν αντιλεγω, απλα δεν εχω καταλαβει τη χρηστικοτητα τους. Προσωπικα εχω την οικονομική δυνατοτητα για ναυρχίδα, απλα μου φαινεται ανουσια η κατοχή τετοιου κινητού. Βέβαια ο καθένας επενδύει οπου θελει τα χρηματά του , σε αυτο με βρισκεις συμφωνο. Όταν πας σε ναυαρχίδα χιλιαρικου και διαπιστώσεις ότι έδωσες τόσα λεφτά για να έχεις σάπιες μπαταρίες, θα καταλάβεις γιατί πολλοί προτιμούν midrange συσκευή που έχεις μπαταρία 2+ μέρες χωρίς άγχος. Όπως ειπώθηκε ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά σε διαφορετικά πράγματα.
udroxoos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Προς μεγάλη μου έκπληξη, με αυτό το άρθρο έμαθα ότι παγκοσμίως οι φτωχότεροι > πλουσίων και επιλέγουν Xiaomi των 150-200€ αντί για iPhone με τουλάχιστον τριπλάσια τιμή. Πίστευα το αντίθετο, αλλά όσο ζω μαθαίνω! 3
allure_boy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Arkin είπε Μπράβο στη xiaomi δικαίως έχει αυτή την άνοδο. Ανεβαίνουν επικίνδυνα και vivo oppo realme κρίμα για την Huawei την έφαγαν και έβγαζε και βγάζει υπέροχα κινητά. Σε 2 3 χρόνια η Apple πιστεύω θα είναι εκτός 5αδας θα παίζει εκεί στο 10% market share γιατί οι τιμές έχουν ξεφύγει πραγματικά τα τελευταία χρόνια για κινητά που ακόμα έχουν notch και καλύπτουν την οθόνη. Η Samsung είναι επίσης πανάκριβη δεν ξέρω γιατί την προτιμά ο κόσμος ακόμα. Τα s21 είναι τραγικά κινητά έβγαλε και την sd card και στις υπόλοιπες κατηγορίες δίνει low range soc για high end τιμές. Ένα fe έμεινε και αυτό δεν πέφτει η τιμή του με τον 865 μιας και με τον exynos είναι χιλιόμετρα μακριά στην απόδοση και στην μπαταρία. η σαμσουνγκ νομιζει οτι ειναι apple η οτι μπορει να την συναγωνιστει ..... με ενα αντροιτ λογισμικο ... ας μπορουσε να βγαλει δικο της λογισμικο οπως η apple και μετα ας ηταν πανακριβη που φυσικα ελαχιστοι θα την αγοραζαν . η apple ειναι πανακριβη .... σαφως αλλα πουλαει μουρη λογισμικο και ντιζαιν κατι που η σαμι δεν εχει σαφως ... το λογισμικο ειναι το παν . ολα τα αλλα τα εχουν σχεδον ολες . μπραβο στη xiaomi την παραδεχομαι γιατι εχω προιον της το δικο της σκουτερ και σε κηνιτο iphone χαιρομαι ιδιαιτερα που ξεπερασε την apple μηπως και αλλαξει πολιτικη στης τιμες της ... πρεπει καποια στιγμη αυτο με της τοσο υψηλες τιμες να σταματησει μετην apple ειναι σκετη κοροιδια οταν το iphone 12 εχει κοστος 200 και 300 ευρω να το πουλαει 900 ευρω Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από allure_boy
sv398 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, koutsis είπε Σε τι αναφέρεσαι ακριβώς;; σε ποιά περίπτωση το κάνει αυτό η Apple? 🤔🤔 Google is your friend. Προσωπικά 2 φορές πήγα για service συσκευές της Apple και τις 2 καλύτερα να άλλαζα συσκευή.
Arkin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, allure_boy είπε η σαμσουνγκ νομιζει οτι ειναι apple η οτι μπορει να την συναγωνιστει ..... με ενα αντροιτ λογισμικο ... ας μπορουσε να βγαλει δικο της λογισμικο οπως η apple και μετα ας ηταν πανακριβη που φυσικα ελαχιστοι θα την αγοραζαν . η apple ειναι πανακριβη .... σαφως αλλα πουλαει μουρη λογισμικο και ντιζαιν κατι που η σαμι δεν εχει σαφως ... το λογισμικο ειναι το παν . ολα τα αλλα τα εχουν σχεδον ολες . μπραβο στη xiaomi την παραδεχομαι γιατι εχω προιον της το δικο της σκουτερ και σε κηνιτο iphone χαιρομαι ιδιαιτερα που ξεπερασε την apple μηπως και αλλαξει πολιτικη στης τιμες της ... πρεπει καποια στιγμη αυτο με της τοσο υψηλες τιμες να σταματησει μετην apple ειναι σκετη κοροιδια οταν το iphone 12 εχει κοστος 200 και 300 ευρω να το πουλαει 900 ευρω Ειναι καθαρη κοροιδια που πουλανε σε τετοιες τιμες οπως το ειπες 200-300 ευρω και τα πουλανε 4-5 φορες πανω και ο κοσμος τα αγοραζει. Τα παθη πληρωνονται ομως. Οταν ο αλλος δινει κατι εκατομμυρια για ενα αντιτυπο του 1980 που κοστιζε τοτε 10000 δραχμες τι περιμενεις. Απο οτι φαινεται ο κοσμος εχει πολυ χρημα για πεταμα και οποιος μπορει το εκμεταλλευεται. Δεν φταιει αυτος που πουλαει φταιει αυτος που αγοραζει γιατι εμεις δινουμε αξια στα πραγματα. Αν εγω αγορασω μια πετρα 100 ευρω τοτε αυτη ειναι η αξια της δεν φταιει ο αλλος αν το πουλαει τοσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα