crom251 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Εχω την xiaomi mi home security 1080p Θελω να βαλω μια microsd card. Ειμαι καλυμμενος αν παρω microsd u1? Ή μηπως πρεπει να παω σε u3?
RcManiac Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Αν ανοίξεις το 10 σελιδο manual που είχε στο κουτι και δεις την πέμπτη σελίδα θα διαβάσεις 3. Εγκατάσταση κάρτας MicroSD Βεβαιωθείτε ότι η τροφοδοσία της κάμερας ασφαλείας έχει ήδη αποσυνδεθεί. Ρυθμίστε το φακό της κάμερας προς τα πάνω έως ότου αποκαλυφθεί η υποδοχή MicroSD και μετά τοποθετήστε την κάρτα MicroSD στην υποδοχή κάρτας με τα σημεία επαφής στραμμένα προς τα κάτω. Σημείωση: Αποσυνδέστε την κάμερα ασφαλείας πριν τοποθετήσετε ή αφαιρέσετε την κάρτα MicroSD. Σας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μια γνήσια κάρτα MicroSD που κατασκευάζεται από εξειδικευμένο προμηθευτή, με ανάγνωση / γραφή ταχύτητα τουλάχιστον U1 / Class 10. (Η μέγιστη χωρητικότητα υποστήριξης είναι 64 GB) 1
ribo7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 @crom251 Τελικά αγόρασες κάποια κάρτα? Ψάχνω και εγώ (για video doorbell βέβαια αλλά για ίδια φάση ουσιαστικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα