mankam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Ειμαι μεταξυ των δυο ,η χρηση θα ειναι κυριως photoshop, συμπληρωματικα με τον σταθερο υπολογιστη,δεν εχω καμια επαφη μεχρι τωρα με Mac ,μου αρεσουν τα χαρακτηριστικα στο Matebook αλλα αναρωτιεμαι αν ηρθε η ωρα να παω σε apple, για βοηθηστε ρε παιδια ,🙂 Apple MacBook Air 13.3" (M1/8GB/256GB/Retina Display/MacOS) (2020) Space Gray US Huawei MateBook 14 Laptop (Ryzen 5 4600H/16 GB/512 GB/Radeon Graphics) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Αν βαρέθηκες τα Windows και θες κάτι διαφορετικό, τότε πήγαινε σε macOS. Κατά τα άλλα μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του και το Matebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Με τον Μ1 θα κάνεις την δουλειά σου αθόρυβα. Χωρίς να θερμαίνεται όπως τα συμβατικά φορητά με διπλάσια ή τριπλάσια βατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mankam Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Αυτό που με χαλάει με το MAC είναι ότι πρέπει να πληρώσω ξανά το Photoshop, συν οτι δεν έχω καμιά εμπειρία απο αυτό το λειτουργικό αλλά ελπίζω να το μάθω γρήγορα αν καταλήξω στην αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, mankam είπε Αυτό που με χαλάει με το MAC είναι ότι πρέπει να πληρώσω ξανά το Photoshop, συν οτι δεν έχω καμιά εμπειρία απο αυτό το λειτουργικό αλλά ελπίζω να το μάθω γρήγορα αν καταλήξω στην αγορά του. Τότε μην κάνεις το λάθος… Υπάρχουν τόσες καλές επιλογές με win… τι πας να μπλέξεις με mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Στις 24/7/2021 στις 10:30 ΜΜ, mankam είπε Αυτό που με χαλάει με το MAC είναι ότι πρέπει να πληρώσω ξανά το Photoshop, συν οτι δεν έχω καμιά εμπειρία απο αυτό το λειτουργικό αλλά ελπίζω να το μάθω γρήγορα αν καταλήξω στην αγορά του. το macOS είναι πανεύκολο, μέσα σε 1 μέρα θα τα μάθεις όλα τα βασικά και όσο περναει ο χρόνος θα εξοικειώνεσαι με το περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mankam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Τελικα κατεληξα στο matebook 14, εχθες το παρελαβα, θα γραψω εντυπωσεις εν καιρω, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις🙂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα