Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομάδα .

βρηκα ενα θεμα στο forum που ηταν σχετικό με τον προβληματισμό μου και θα ηθελα αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει να καταλαβω τι πρεπει νακανω.

ειμαι σε αναζητηση νεου αυτοκινήτου.το προηγουμενο μου ενα berlingo που μεχρι τωρα μου φερθηκε πολυ καλα ειναι με αδεια ΙΧ. Ειμαι ελευθερος επαγγελματίας με καδ υπηρεσιες θεαματος.προσπαθω να βρω μια λύση κατα την οποια τα εξοδα θα περνανε στην ατομική επιχειρηση.το αυτοκίνητο που θα παρω πρεπει να εχει τουλαχιστον μια θεση πισω καθως ειμαι γονεας μικρου ανθρώπου και θελω να ειναι ασφαλης και δεν εχω δυνατότητα να συντηρω 2 αυτοκίνητα αλλά και γιατί πολλές φορές εκτος απο την μεταφορά των σκηνικών πρεπει να μεταφέρω και τον θιασο.κοιταω το nissan nv ή το αντιστοιχο evalia που μοιαζει να με βολευει σε σχεση με τους χώρους. ιδανικά θα ηθελα πετρέλαιο καθως τωρα εχω βαλει γκαζι και με εχει "σωσει" οικονομικά.δυστηχως η λογιστρια δεν μπορει να με βοηθήσει να βρω μια λυση. καθε ιδεα καλοδεχουμενη.σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

εαν το ερωτημα σου ειναι εαν μπορεις να το οδηγησεις με διπλωμα κατηγοριας ερασιτεχνικης οδηγησης τοτε ναι, μπορεις. εαν το προβλημα ειναι λογιστικο, πως να περαστει στα εξοδα η κατι αλλο τοτε την λυση πρεπει να την βρει ο λογιστης. εαν δεν μπορει ο λογιστης να απαντησει σε ενα λογιστικο προβλημα τοτε δεν ειναι λογιστης η δεν ξερει τι του γινεται. αλλαξε τον λογιστη σου. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manivelapuppetry είπε

καλησπερα στην ομάδα .

βρηκα ενα θεμα στο forum που ηταν σχετικό με τον προβληματισμό μου και θα ηθελα αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει να καταλαβω τι πρεπει νακανω.

ειμαι σε αναζητηση νεου αυτοκινήτου.το προηγουμενο μου ενα berlingo που μεχρι τωρα μου φερθηκε πολυ καλα ειναι με αδεια ΙΧ. Ειμαι ελευθερος επαγγελματίας με καδ υπηρεσιες θεαματος.προσπαθω να βρω μια λύση κατα την οποια τα εξοδα θα περνανε στην ατομική επιχειρηση.το αυτοκίνητο που θα παρω πρεπει να εχει τουλαχιστον μια θεση πισω καθως ειμαι γονεας μικρου ανθρώπου και θελω να ειναι ασφαλης και δεν εχω δυνατότητα να συντηρω 2 αυτοκίνητα αλλά και γιατί πολλές φορές εκτος απο την μεταφορά των σκηνικών πρεπει να μεταφέρω και τον θιασο.κοιταω το nissan nv ή το αντιστοιχο evalia που μοιαζει να με βολευει σε σχεση με τους χώρους. ιδανικά θα ηθελα πετρέλαιο καθως τωρα εχω βαλει γκαζι και με εχει "σωσει" οικονομικά.δυστηχως η λογιστρια δεν μπορει να με βοηθήσει να βρω μια λυση. καθε ιδεα καλοδεχουμενη.σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Βανακι θες ή λεωφορειάκι; Το πρωτο δεν  μπορει να μεταφέρει άτομα πίσω.Το δευτερο δεν ξερω αν επιτρεπεται να κουβαλάει υλικα.Πρέπει να ρωυησεις τον λογιστή σου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, manivelapuppetry είπε

καλησπερα στην ομάδα .

Άδεια κυκλοφορίας μικτής χρήσεως.

http://www.odigostoupoliti.eu/adia-kikloforias-miktis-chrisis-aftokiniton-mamfo-mechri-25-tonous/

Υπόψιν όμως πως οι δαπάνες δικαιολογούνται στα έξοδα μόνο αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του επαγγέλματος σου, και όχι για προσωπικές.

Όσο για τη λογίστρια σου, αν δεν ξέρει και δεν έχει διάθεση να μάθει τότε καλό θα ήταν να την άλλαζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...