Προς το περιεχόμενο

Revolut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά λίγο άσχετο με το forum αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας θα φύγω για εξωτερικό μόνιμα Βέλγιο συγκεκριμένα και σκεφτόμουν να πάρω μια κάρτα της revolut για τις συναλλαγές μου, επειδή έφυγε η Αγγλία από την ευρωζώνη θα λειτουργεί όπως και πριν ή θα είναι σαν να έχω της eurobank ας πούμε την κάρτα;;

Δημοσ.

Το Βέλγιο είναι στην Ευρωζωνη, Οπότε η Eurobank δεν χρεώνει για τις συναλλαγές όπως δεν χρεώνει και καμμία Ελληνική τράπεζα. 

Για Μεταφορές χρημάτων , ίσως γλυτώνεις το κόστος εξερχόμενου εμβάσματος αλλά αν στείλεις σε Ελληνική τράπεζα θα χρεωθεί το εισερχόμενο έμβασμα.

• Like 1
Δημοσ.

Για εισερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού και εξωτερικού στην Ελλάδα ο παραλήπτης πρέπει με υπεύθυνη δήλωση προς την εφορία να δηλώσει αυτο το έμβασμα και να πληρώσει φόρο 10% επί του συνολικού ποσού. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται το ίδιο με revolut; 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι αυτά που διαβάζω; 

Σιγά μην πληρώσω φόρο για Εμβάσματα από τον λογαριασμό μου .....

Αυτό που γραφεις είναι μόνο αν θέλει κάπιος   να δικαιολογήσει τεκμήρια αγοράς ή διαβίωσης. 

Αλλιώς δεν χρειάζεται να πληρώσει φόρο. 

Όπως και για τις δωρεές από τους γονείς . Μόνο αν πρόκειται να καλύψεις τεκμήρια χρειάζεται να πληρώσεις φόρο δωρεάς.

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...