vngls7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 hour ago, magicnumbers said: Κ αμα βγαλετε ακρη σφυριχτε μου.Ο νομος πρεπει να γινει ειδικοτερος στο ηλεκτρονικο εμποριο αυτης της μορφης.Ξαναλεω αν το κριτηριο ληψης αποφασης ειναι τα ευρωλεπτα διαφορας τιμης κατι βρωμαει. Κ φυσικα αυτο που λεω παντα οταν δινεις ενα ποσο ρισκαρωντας θα εξεταζεις πρωτα ποσο σημαντικο ειναι για σενα.Αν ειναι οικονομιες μηνων κ πας κ τα σκασεις για να παρεις 100 ευρω φτηνοτερα μια τηλεοραση απτο κρουτζ κ μετα να τα φας σε τηλεφωνα κ νευρα οχι δεν ειναι οικονομια/εξυπνη αγορα.Πηγαινε σε φυσικο καταστημα ναχεις κ φυσικη εξυπηρετηση. Για κάποιο λόγο έχεις κολλήσει στη διαφορά της τιμής. Το πρόβλημα είναι ότι σου παρουσιάζει ένα προϊόν σε τιμή Χ και σαν άμεσα διαθέσιμο και αφού κανείς την παραγγελία δεν θέλει να το παραδόσει σε αυτή την τιμή, με τη δικαιολογία ότι έχει εξαντληθεί ενώ το πουλάει κανονικά σε μεγαλύτερη τιμή. Καταλαβαίνεις ότι σαν καταναλωτές δεν μας νοιάζει αν ο καταστηματάρχης έχει ή δεν έχει φυσική αποθήκη αλλά ούτε και το πώς διαχειρίζεται το κατάστημα του. Αν αλλάξει την τιμή ο προμηθευτής του και δεν προλάβει να ενημερώσει το κατάστημα του, θα μπει μέσα. Αν δεν θέλει να συμβεί αυτό ας στοκαρει απόθεμα ή ας βάζει διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας. Και το θέμα μας δεν είναι να πάρουμε το προϊόν σε αυτή την τιμή αλλά να τιμωρούνται αυτοί που κάνουν εσκεμμένα τη συγκεκριμένη πρακτική. Γιατί πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Για το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο συγκεκριμένος νόμος και είναι εξαιρετικά εξειδικευμένος σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Μπες να τον διαβάσεις. Προσωπικά έχω βρει άκρη σε θέμα που αφορά ο νόμος αυτός πολύ εύκολα. 3
gregdel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, vngls7 είπε http://www.mindev.gov.gr/προστασία-του-καταναλωτη/συχνές-ερωτήσεις-προϊόντα/ Διάβασε τι ισχύει στην περίπτωση "Μη Παράδοση Αγαθών – Παραπλανητική Πληροφόρηση – Καταχρηστικοί Όροι Συναλλαγών" στο δεύτερο παράδειγμα που είναι ακριβώς η περίπτωση του TS. Τι να κάνει? Να γίνει σωστός επαγγελματίας και να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία. Ευχαριστώ για αυτό... παραπέμπει στο Ν2251/94 που από ότι κατάλαβα αφορά μόνο καταναλωτές φυσικά πρόσωπα καθώς λέει: "καταναλωτής: κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα". Επομένως πιθανώς να πάει άπατο.
magicnumbers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Άρα τελικά έχουμε δίκιο και απλά ο νόμος πρέπει να εξειδικευτεί;;;😂 Άκρη δεν ελπίζουμε να βγάλουμε όταν υπάρχουν καταναλωτές με τη δική σου "λογική" να χαλάνε την πιάτσα. Οχι φιλε απλα προτιμω να ειμαι ρεαλιστης παρα να ασχολουμαι με νομικισμους για να γλυτωσω 10-20 ευρω.Κατανεμω την ενεργεια μου σε ουσιοδεστερα πραγματα απτο να τσακωνομαι με το καθε μαγαζι κ να κανω καταγγελιες.Ελεος.
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, vngls7 είπε http://www.mindev.gov.gr/προστασία-του-καταναλωτη/συχνές-ερωτήσεις-προϊόντα/ Διάβασε τι ισχύει στην περίπτωση "Μη Παράδοση Αγαθών – Παραπλανητική Πληροφόρηση – Καταχρηστικοί Όροι Συναλλαγών" στο δεύτερο παράδειγμα που είναι ακριβώς η περίπτωση του TS. Τι να κάνει? Να γίνει σωστός επαγγελματίας και να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία. Ο μονος που παρεθεσε αυτα που προβλεπονται. Οι υπολοιποι γραφουν σα γνησιοι ελληνες,που οχι μονο μας προτρεπουν να μην ασχοληθουμε,αλλα θεωρουν και οτι το καταστημα που εκανε τη μπινια ειναι καλυμενο. Επειδη γινεται αναφορα μονο για επιστροφη χρηματων,υποθετω αυτα ισχυουν και σε περιπτωση παραγγελιας με αντικαταβολη; 3 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Οχι φιλε απλα προτιμω να ειμαι ρεαλιστης παρα να ασχολουμαι με νομικισμους για να γλυτωσω 10-20 ευρω.Κατανεμω την ενεργεια μου σε ουσιοδεστερα πραγματα απτο να τσακωνομαι με το καθε μαγαζι κ να κανω καταγγελιες.Ελεος. Μηπως ειναι καλυτερο να μη γραφεις στο συγκεκριμενο θεμα; Χωρια οτι οσα γραφεις παραπανω τα στηριζεις σε μια δικη σου λογικη,αγνοωντας τους νομους,μας λες και οτι δε μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες. Για ποιο λογο γραφεις τοτε; 2
magicnumbers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μηπως ειναι καλυτερο να μη γραφεις στο συγκεκριμενο θεμα; Χωρια οτι οσα γραφεις παραπανω τα στηριζεις σε μια δικη σου λογικη,αγνοωντας τους νομους,μας λες και οτι δε μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες. Για ποιο λογο γραφεις τοτε; Ο νομος λεει πολλα νομιμα.Νομιμο να αμειβεσαι κ με 550 καθαρα μεταξυ αλλων να πληρωνεσαι με ρεπο κ καθε μερα η ποιοτικη ζωη σου λιγοστευει.Νομιμα χιλια δυο.Ανταυτου μεριδα αν οχι συνολο κοσμου ζει στο δικο του μικροκοσμο που ολα ειναι τελεια,αλλα την αιχμη της ενεργειας του κερδιζει πχ το "μη διαθεσιμο" κ μια εμπορικη διαφωνια κ θα ασχολουνται μαυτο σελιδες σελιδων.Αλλους παλι θα τους δεις στην ουρα για τα τυρια με παραλογες απαιτησεις,στην ουρα για τον καφε κοκ. Ναι δικαιωμα τους κ νομιμα ολα κ μπλα μπλα,αλλα ειλικρινα με κανει να απορω,τα εχουν ολα ταχτοποιημενα -το ευχομαι- η ειναι σημεια των καιρων? 1 2 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Ναι δικαιωμα τους κ νομιμα ολα κ μπλα μπλα,αλλα ειλικρινα με κανει να απορω,τα εχουν ολα ταχτοποιημενα -το ευχομαι- η ειναι σημεια των καιρων? Οποτε αφου η υπολοιπη ζωη μας ειναι χαλια,ας μην ασχοληθουμε με αυτο το θεμα,επειδη εχουμε σοβαροτερα προβληματα; Φιλε εχεις θεματα,πολυ φιλικα,εφοσον δε σε ενδιαφερει το θεμα,μη γραφεις. Δε μας ενδιαφερει η γνωμη σου. Δεν εχεις προσφερει πραγματικα τιποτα στο συγκεκριμενο νημα,απλα πας κοντρα σε ολους. Απο εμενα αγνοηση και προχωραμε. 1
magicnumbers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Οποτε αφου η υπολοιπη ζωη μας ειναι χαλια,ας μην ασχοληθουμε με αυτο το θεμα,επειδη εχουμε σοβαροτερα προβληματα; Φιλε εχεις θεματα,πολυ φιλικα,εφοσον δε σε ενδιαφερει το θεμα,μη γραφεις. Δε μας ενδιαφερει η γνωμη σου. Ενω να περιμενεις το τελευταιο σκουτζομαγαζο να τηρησει το νομο καταγραμμα στις τρεχουσες συνθηκες κ να το αναλυεις απορωντας ειναι πολυ φυσιολογικο.
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Το σκρουτζομαγαζο του κυρ Μπάμπη δεν σας κάνει γιατί δεν έχει καλό logistics και είναι απατεώνας, καταστήματα όπως πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλπ δεν σας κάνουν γιατί βάζουν εικονικές προσφορές με μηδενικό απόθεμα και μετά ρίχνουν ακυρα η λένε ότι ήταν λάθος τιμή. Το ένα δεν θέτε, το άλλο δεν θέτε Τελικά τι θέτε κύριε;;;;🤣🤣 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Το σκρουτζομαγαζο του κυρ Μπάμπη δεν σας κάνει γιατί δεν έχει καλό logistics και είναι απατεώνας, καταστήματα όπως πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλπ δεν σας κάνουν γιατί βάζουν εικονικές προσφορές με μηδενικό απόθεμα και μετά ρίχνουν ακυρα η λένε ότι ήταν λάθος τιμή. Το ένα δεν θέτε, το άλλο δεν θέτε Τελικά τι θέτε κύριε;;;;🤣🤣 Δεν είχες τι να γράψεις και εσύ.... Μία χαρά μας κάνουν και ο κωτσο και τα σκρουτζ, αν βρούμε καμία καλή προσφορά για προϊόν που μας ενδιαφέρει. Τώρα σε εμένα προσωπικά, στα 30 πράγματα που θα αγοράσω από skroutz, τα 2 θα είναι από κωτσο η άλλες μεγάλες αλυσίδες που πέφτει κραξιμο.
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν είχες τι να γράψεις και εσύ.... Μία χαρά μας κάνουν και ο κωτσο και τα σκρουτζ, αν βρούμε καμία καλή προσφορά για προϊόν που μας ενδιαφέρει. Τώρα σε εμένα προσωπικά, στα 30 πράγματα που θα αγοράσω από skroutz, τα 2 θα είναι από κωτσο η άλλες μεγάλες αλυσίδες που πέφτει κραξιμο. Σε εσένα μπορεί να κάνουν, τα μισά άτομα εδώ μέσα έχουν ρίξει μαύρο η λένε στους άλλους μισούς να ρίξουν μαύρο σε τέτοιου είδους καταστήματα. Δεν αναφέρθηκα λοιπόν προσωπικά σε εσένα οπότε κακώς απαντάς επί προσωπικού. Μιας όμως και το έκανες, ας απαντήσω και εγώ επί προσωπικού πως ευτυχώς που δεν είναι όλοι σαν και εσένα να ψωνίζουν μόνο σε προσφορές 2 ανά 30 φορες γιατί δεν θα υπήρχε μαγαζί ανοιχτό με stock στην αποθήκη.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 On 17/07/2021 at 14:33, Baator said: Πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργούν τα περισσότερα μαγαζιά πλέον. Η εποχή όπου είχα μια αποθήκη, είχα στοκ με 50/100 πράγματα και τα πουλούσα, πέρασε. Πλέον ανεβάζουν χιλιάδες κωδικούς, δεν έχουν τίποτα σχεδόν ετοιμοπαράδοτο, και όταν παραγγείλει κάποιος, το παίρνουν από τον προμηθευτή και στο στέλνουν. Ο προμηθευτής ή οι προμηθευτές, από την μία αλλάζουν τιμές συνέχεια, από την άλλη μπορεί κάποιος να μην έχει στοκ και να αναγκαστείς να πάρεις από κάποιον άλλον ακριβότερο. Αυτό έχει αποτέλεσμα η τιμή ουσιαστικά να αλλάζει live πολλές φορές, αφού μπει δηλαδή η παραγγελία. Παρήγγειλε ο τάδε μια κάρτα γραφικών, στοκ δεν έχω, ο προμηθευτής που μου την έδινε σε μια Α τιμή δεν την έχει πλέον, θα την πάρω από τον άλλο που είναι όμως πιο ακριβός. Έτσι δουλεύουν σχεδόν όλοι πλέον, ειδικά σε προιόντα τεχνολογίας. Να κάθεσαι να αλλάζεις τιμές στο σάιτ κάθε μέρα σε χιλιάδες ή και δεκάδες χιλιάδες κωδικούς, δεν γίνεται. Και 100 υπαλλήλους να είχες, απλά δεν γίνεται. Πρώτα μπαίνει η παραγγελία, μετά τσεκάρεις τι μπορείς να κάνεις/τι έχεις διαθέσιμο και αν είναι το στέλνεις. Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα του νήματος, αλλά θέλω να εστιάσω στο bold. Αδερφέ, αυτό που περιγράφεις δεν λέγεται «μαγαζί», λέγεται «όπου κάτσει η μπίλια και από όποιον ταλαίπωρο τα τσιμπήσουμε». Το να μην έχει στοκ, το να μην έχει σταθερές τιμές και το γεγονός ότι η παραγγελία να φεύγει όποτε γουστάρει κάποιος τρίτος (και αν φύγει) δεν τον κάνει έμπορα, κάτι άλλο τον κάνει, αλλά δεν μου επιτρέπεται να εκφραστώ όπως αρμόζει στην περίσταση. Φυσικά δεν φταίει το «κατάστημα» για αυτή την κατάσταση, φταίει η πολιτεία που δεν έχει καθορίσει σαφές ρυθμιστικό πλαίσιο για την εμπορική λειτουργία, με αποτέλεσμα ο κάθε απελπισμένος που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του να ανοίγει επιχείρηση από την πυλωτή της πολυκατοικίας του και να το ονομάζει «μαγαζί». Σόρι για το ύφος, αλλά είναι τουλάχιστον εξοργιστικό αυτό που περιγράφεις και το ακόμα εξοργιστικότερο είναι ότι ισχύει σε πλειάδα περιπτώσεων και φυσικά δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξει. 20 hours ago, papp0us said: Σου παράπεσε ο νόμος όμως, και ξεχωρίζω πολυ καλά την βούτρσα. Εσύ τόση ώρα αναθεματίζεις τους κλεφτοκοτάδες καταστηματάρχες, την ώρα που η παραγγελία έγινε στο Skroutz, και όχι στο κατάστημα. Είναι fallacy αυτό που κάνεις. Ζητάς έναν νόμο που πιθανότατα δεν υπάρχει γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχει. Ξέρουμε τι σημαίνει το λήμμα «άμεσα» και ξέρουμε τι σημαίνει το λήμμα «διαθέσιμο». Εν ολίγοις, «άμεσα διαθέσιμο» σημαίνει «πάω από κει και το παίρνω επιτόπου». Είναι θέμα χρηστών ηθών και κοινής λογικής. Είναι σαν να ζητάς το νόμο που να λέει ότι 1 ΤΒ στην πραγματικότητα σημαίνει 931 GB. Το ότι έχουμε κάνει μια άγραφη σύμβαση όλοι μεταξύ μας για να συνεννοούμαστε δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και νόμος που να την επικυρώνει. Και σίγουρα δεν μας εξαπατούν όλα τα καταστήματα του πλανήτη όταν σου πουλάνε «1 ΤΒ σκληρό δίσκο», ενώ στην πραγματικότητα είναι 931 GB. 3
papp0us Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι fallacy αυτό που κάνεις. Ζητάς έναν νόμο που πιθανότατα δεν υπάρχει γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχει. Ξέρουμε τι σημαίνει το λήμμα «άμεσα» και ξέρουμε τι σημαίνει το λήμμα «διαθέσιμο». Εν ολίγοις, «άμεσα διαθέσιμο» σημαίνει «πάω από κει και το παίρνω επιτόπου». Είναι θέμα χρηστών ηθών και κοινής λογικής. Είναι σαν να ζητάς το νόμο που να λέει ότι 1 ΤΒ στην πραγματικότητα σημαίνει 931 GB. Το ότι έχουμε κάνει μια άγραφη σύμβαση όλοι μεταξύ μας για να συνεννοούμαστε δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και νόμος που να την επικυρώνει. Και σίγουρα δεν μας εξαπατούν όλα τα καταστήματα του πλανήτη όταν λένε «1 ΤΒ σκληρός δίσκος». Έχω πολύ συγκεκριμένο λόγο που το ζητάω, γιατι ο φίλος χρησιμοποιεί το Σκρουτζ ως παγκόσμια σταθερά, σε μια αγορά που δεν το υποστηρίζει. Σε ένα φυσικό κατάστημα το άμεσα διαθέσιμο σημαίνει πάω και το παίρνω, σε ένα Online Eshop το άμεσα διαθέσιμο, σημαίνει απο το "το έχω εδώ στην ποδιά μου" μέχρι το "είναι στην αποθήκη 30 χιλιόμετρα απο εδώ" Το Eshop.gr έχει άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, μπορείς να πας από εκεί να τα πάρεις; Ξέρεις που είναι η αποθήκη ενός καταστήματος; Ξέρεις πόσο συχνά και πότε περνάνε κούριερ απο εκεί; Δηλαδή αν κάποια θελήσει π.χ να κάνει Eshop σε ένα βουνό στην Κρήτη και να πουλάει τσάγια, θα πρέπει να του απαγορεύσουμε να θεωρεί ότι έχει άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, επειδή π.χ μαζεύει πακέτα κάθε 2 μέρες και τα πάει στην μεταφορική; Ο ορισμός του ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ στο Σκρουτζ, ισχύει στο σκρούτζ, αυτό λέω εγώ, τα περι ηθικής δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είπε και ξαναείπε με κεφαλαία και τονισμένα οτι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ Εγώ περιμένω απόδειξη για τέτοια δήλωση, αλλιώς είναι Wishful thinking. 27 λεπτά πριν, Malthador είπε Σόρι για το ύφος, αλλά είναι τουλάχιστον εξοργιστικό αυτό που περιγράφεις και το ακόμα εξοργιστικότερο είναι ότι ισχύει σε πλειάδα περιπτώσεων και φυσικά δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξει. Θέλετε τιμές πάτωμα με μηδενικά περιθώρια, ψωνίζετε απο μαγαζιά που ξεφυτρώνουν από το πουθενά (ο πληθυντικός δε αφορά εσένα, γενικά μιλάω) που πουλάνε 20% κάτω απο τον ανταγωνισμό, αλλα παρόλα αυτά θέλετε αυτό το μαγαζί να έχει αποθήκες, διαχείριση αυτών των αποθηκών, και άτομα να την διαχειρίζονται. Το Dropshipping και το να εκμεταλλεύονται τις αποθήκες του προμηθευτή είναι κανονικότατες εμπορικές πρακτικές. Αν δε σας αρέσουν μπορείτε να μην ξαναδώσετε ευρώ τσακιστό σε αυτά τα καταστήματα και να κλείσουν. Τι ρυθμιστικό πλαίσιο περιμένεις να καθορίσει το κράτος; Να απαγορεύσει τα καταστήματα χωρίς αποθήκη; Να αναγκάσει τους πάντες να πουλάνε ΜΟΝΟ οτι έχουν διαθέσιμο στην αποθήκη; Καλά σενάρια και τα δύο, αλλα πέρα για πέρα φανταστικά, και οι αλλαγές στις τιμές δε θα μας αρέσουν καθόλου. 1
papp0us Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ό,τι να 'ναι πραγματικά... Σταμάτα να προσθέτεις τόσες γνώσεις στο θέμα, θα γονατίσουμε 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papp0us είπε Έχω πολύ συγκεκριμένο λόγο που το ζητάω, γιατι ο φίλος χρησιμοποιεί το Σκρουτζ ως παγκόσμια σταθερά, σε μια αγορά που δεν το υποστηρίζει. Σε ένα φυσικό κατάστημα το άμεσα διαθέσιμο σημαίνει πάω και το παίρνω, σε ένα Online Eshop το άμεσα διαθέσιμο, σημαίνει απο το "το έχω εδώ στην ποδιά μου" μέχρι το "είναι στην αποθήκη 30 χιλιόμετρα απο εδώ" Το Eshop.gr έχει άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, μπορείς να πας από εκεί να τα πάρεις; Ξέρεις που είναι η αποθήκη ενός καταστήματος; Ξέρεις πόσο συχνά και πότε περνάνε κούριερ απο εκεί; Δηλαδή αν κάποια θελήσει π.χ να κάνει Eshop σε ένα βουνό στην Κρήτη και να πουλάει τσάγια, θα πρέπει να του απαγορεύσουμε να θεωρεί ότι έχει άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, επειδή π.χ μαζεύει πακέτα κάθε 2 μέρες και τα πάει στην μεταφορική; Ο ορισμός του ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ στο Σκρουτζ, ισχύει στο σκρούτζ, αυτό λέω εγώ, τα περι ηθικής δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είπε και ξαναείπε με κεφαλαία και τονισμένα οτι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ Εγώ περιμένω απόδειξη για τέτοια δήλωση, αλλιώς είναι Wishful thinking. Θέλετε τιμές πάτωμα με μηδενικά περιθώρια, ψωνίζετε απο μαγαζιά που ξεφυτρώνουν από το πουθενά (ο πληθυντικός δε αφορά εσένα, γενικά μιλάω) που πουλάνε 20% κάτω απο τον ανταγωνισμό, αλλα παρόλα αυτά θέλετε αυτό το μαγαζί να έχει αποθήκες, διαχείριση αυτών των αποθηκών, και άτομα να την διαχειρίζονται. Το Dropshipping και το να εκμεταλλεύονται τις αποθήκες του προμηθευτή είναι κανονικότατες εμπορικές πρακτικές. Αν δε σας αρέσουν μπορείτε να μην ξαναδώσετε ευρώ τσακιστό σε αυτά τα καταστήματα και να κλείσουν. Τι ρυθμιστικό πλαίσιο περιμένεις να καθορίσει το κράτος; Να απαγορεύσει τα καταστήματα χωρίς αποθήκη; Να αναγκάσει τους πάντες να πουλάνε ΜΟΝΟ οτι έχουν διαθέσιμο στην αποθήκη; Καλά σενάρια και τα δύο, αλλα πέρα για πέρα φανταστικά, και οι αλλαγές στις τιμές δε θα μας αρέσουν καθόλου. Τo αμεσα διαθεσιμο σε ενα e-shop σημαινει οτι το εχω στην κατοχή μου ειτε στα ποδια μου ειτε στην αποθήκη ΜΟΥ και δεν χρειαζεται να περιμενω να μου το φερει καποιος καθως τρίτος (προμηθευτης) και οτι η αποστολη του θα γινει άμμεσα Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από Spect~ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα