misskatiab Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Ειμαι χρονια συνδρομητής στην ΚΟΣΜΟΤΕ και πρόσφατα πήγα απο 50 στα 100 mbps., αλλα έχω καθημερινά αποσυνδέσεις 2,3,5 ανάλογα. Έχω βαρεθεί πια να τους παίρνω τηλ. όλο το λύνουν και σε 1-2 μέρες παλι τα ίδια !!! Λέω - σκευτωμαι -θελω να φύγω να πάω σε άλλο πάροχο !!! Σε ποιον να πάω ;;; Μοιλαγα με μια εκπρόσωπο της ΝΟΒΑ τα λέει ολα πολυ ωραία αλλα κατα ποσό ισχύουν στην πράξη ;;;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 16 hours ago, misskatiab said: Ειμαι χρονια συνδρομητής στην ΚΟΣΜΟΤΕ και πρόσφατα πήγα απο 50 στα 100 mbps., αλλα έχω καθημερινά αποσυνδέσεις 2,3,5 ανάλογα. Έχω βαρεθεί πια να τους παίρνω τηλ. όλο το λύνουν και σε 1-2 μέρες παλι τα ίδια !!! Λέω - σκευτωμαι -θελω να φύγω να πάω σε άλλο πάροχο !!! Σε ποιον να πάω ;;; Μοιλαγα με μια εκπρόσωπο της ΝΟΒΑ τα λέει ολα πολυ ωραία αλλα κατα ποσό ισχύουν στην πράξη ;;;!!! ιδιο χαλκο θα παρεις απο το ιδιο dslam(kv) θα παρεις.αλλαζει μονο ο εξοπλισμος. must οσο δεν παει το παρακατω https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα