Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppmarkos είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι σε αυτούς που το έχουν στη τιμή των 4€ δεν θα το αυξήσουν αρκεί να μην το απενεργοποιήσεις και το ενεργοποιήσεις ξανά. Με λίγα λόγια κλειδώνεις την τιμή με την ενεργοποίηση του.

σε άλλους είπαν για 6μηνο και οτι μετά έχουν δικαίωμα αλλαγής. Το θέμα είναι οτι ο ΣτΚ μας έχει γράψει κανονικά :(

• Like 1
  • Απαντ. 737
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Ήμουν νέος στην NRG και πριν προλάβω να ενεργοποιήσω το fixed στα 4 €, ξεκίνησαν στο 2μηνο οι χρέωσεις ρήτρα Ο.Τ.Σ. Μετά από άκαρπες επικοινωνίες με NRG ,πριν περίπου 40 ημέρες μετακινήθηκα στην Protergia και έστειλα επιστολή στον ΣΤΚ με κοινοποίηση στην NRG ζητώντας επιστροφή των χρεώσεων ρήτρας και  μη χρέωση ποινής πρόωρης αποχώρησης.

Έως τώρα, η NRG μου έστειλε επιστολή για αποχρέωση της ρήτρας ΟΤΣ στους λογαριασμούς που χρεώθηκαν και περιμένω τον τελικό λογαριασμό τους. Ο ΣΤΚ δεν έχει κινηθεί ακόμη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apostolis276 είπε

Έως τώρα, η NRG μου έστειλε επιστολή για αποχρέωση της ρήτρας ΟΤΣ στους λογαριασμούς που χρεώθηκαν και περιμένω τον τελικό λογαριασμό τους

θύμισέ μου αν το είχες γραπτώς το τετράμηνο χάριτος ρήτρας.

Για την αύξηση του fixed ανέφεραν τίποτα ?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, korakios είπε

Δύσκολα να του το δώσουν γραπτώς. Εγώ ζήτησα πριν την υπογραφή του συμβολαίου να μου στείλουν γραπτώς ότι το 9,90 στο fixed δεν θα αυξηθεί. Μου απαντάει «μα το λέει στους όρους». Της λέω στους όρους έλεγε και για 4€ το fixed πριν λίγο καιρό και το ανεβάσατε στα 9.90. Ναι μου λέει αλλά αυτοί που το πήραν στα 4€ δεν άλλαξε κάτι. 
Τεσπα δεν ήθελα να το συνεχίσω άλλο γιατί ήθελα να φύγω αρων αρων από ΔΕΗ και ήταν η καλύτερη προσφορά στο excel που είχα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppmarkos είπε

Δύσκολα να του το δώσουν γραπτώς.

καταρχάς μιλάμε για όταν έκανε την αίτηση . Εγώ φυσικά το πήρα γραπτώς (αναφέρομαι πάντα στην 4μηνη περίοδο χάριτος απαλλαγής ρήτρας)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

καταρχάς μιλάμε για όταν έκανε την αίτηση . Εγώ φυσικά το πήρα γραπτώς (αναφέρομαι πάντα στην 4μηνη περίοδο χάριτος απαλλαγής ρήτρας)

Για όταν έκανε την αίτηση μιλάω κι εγώ. Είχες κάποιο θέμα εσυ με την 4μηνη περίοδο χαριτος ώστε να χρησιμοποιήσεις το γραπτό και αν ναι ποια η απάντηση της εταιρίας;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppmarkos είπε

Για όταν έκανε την αίτηση μιλάω κι εγώ. Είχες κάποιο θέμα εσυ με την 4μηνη περίοδο χαριτος ώστε να χρησιμοποιήσεις το γραπτό και αν ναι ποια η απάντηση της εταιρίας;

όχι σε μένα όλα καλά γενικότερα.

Η απάντηση ήταν κοινή για όλους ,εφάρμοσαν ρήτρα ούτως η άλλως . Διάβασε απο την αρχή , έχουν ψωμί οι απαντήσεις της εταιρίας .

Αλλά καλό είναι να μην κάνουμε γενική συζήτηση και να το κρατάμε για εξελίξεις . Φυσικά μιας και μπήκες στην εταιρία ,παρακολούθησέ το .

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Με μια ματιά που έριξα στο συμβόλαιο δεν το γράφει, για τα υπόλοιπα τίποτα. Δεν βγάζει νόημα η αντιμετώπισή τους...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Apostolis276 είπε

Με μια ματιά που έριξα στο συμβόλαιο δεν το γράφει, για τα υπόλοιπα τίποτα. Δεν βγάζει νόημα η αντιμετώπισή τους...

στο συμβόλαιο δεν το γράφει , είναι γνωστό , απλά αν το είχες γραπτώς απο τον πωλητή ή μέσω chat απο την εξυπηρέτηση

Πάντως είναι θετικό οτι σου επέστρεψαν τη ρήτρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

στο συμβόλαιο δεν το γράφει , είναι γνωστό , απλά αν το είχες γραπτώς απο τον πωλητή ή μέσω chat απο την εξυπηρέτηση

Πάντως είναι θετικό οτι σου επέστρεψαν τη ρήτρα

Δεν νομίζω, πάντως προς το παρόν  έχω γραπτώς τη διάθεσή τους για επιστροφή, ο τελικός λογαριασμός αναμένεται...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Apostolis276 είπε

Δεν νομίζω, πάντως προς το παρόν  έχω γραπτώς τη διάθεσή τους για επιστροφή, ο τελικός λογαριασμός αναμένεται...

Α υπόσχεση είναι ;

Καλά, κάτσε να βγει ο λογαριασμός…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2021 στις 6:15 ΜΜ, Apostolis276 είπε

Έως τώρα, η NRG μου έστειλε επιστολή για αποχρέωση της ρήτρας ΟΤΣ στους λογαριασμούς που χρεώθηκαν και περιμένω τον τελικό λογαριασμό τους. Ο ΣΤΚ δεν έχει κινηθεί ακόμη.

Μπορείς να μας προωθήσεις την επιστολή; 
και εγώ γραπτώς το είχα για τις 120 ημερες και έχουν περάσει 60 ημέρες χωρίς να μου απαντήσουν τίποτα. 
Οι χειριστές των καταγγελιών στη ΡΑΕ έχουν φθάσει στο μήνα Ιούνιο. Υποθέτω κοντεύουν να φθάσουν και στις δικές μας που γίνανε Ιούλιο.
Εμενα δεν με πειράζει για τα 20-30€ μα την Παναγία. 
μια ήθελα όμως πραγματικά να τους ξεσκίσουν στα πρόστιμα. Αυτή η εταιρία δεν αξιζει να υπάρχει.  

Επεξ/σία από fix1987
  • Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fix1987 είπε

Μπορείς να μας προωθήσεις την επιστολή; 
και εγώ γραπτώς το είχα για τις 120 ημερες και έχουν περάσει 60 ημέρες χωρίς να μου απαντήσουν τίποτα. 
Οι χειριστές των καταγγελιών στη ΡΑΕ έχουν φθάσει στο μήνα Ιούνιο. Υποθέτω κοντεύουν να φθάσουν και στις δικές μας που γίνανε Ιούλιο.
Εμενα δεν με πειράζει για τα 20-30€ μα την Παναγία. 
μια ήθελα όμως πραγματικά να τους ξεσκίσουν στα πρόστιμα. Αυτή η εταιρία δεν αξιζει να υπάρχει.  

"κατόπιν εξέτασης των ζητημάτων που μας αναφέρατε, θα προβούμε για λόγους ικανοποίησης σας σε αντιλογισμό της χρέωσης αναπροσαρμογής που χρεωθήκατε"

Δυστυχώς πολλές εταιρείες δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα και δεν υπολογίζουν τον καταναλωτή. Το πιο γραφικό πάντως που θυμάμαι είναι που εταιρεία διαφήμιζε πρόγραμμα χωρίς πάγια αλλά με "ετήσια συνδρομή". Αυτό και αν ήταν...

Δημοσ.

Τελικά έλαβα τον τελικό λογαριασμό με πίστωση της χρέωσης ρήτρας ΟΤΣ αλλά χρέωση ποινής για την πρόωρη αποχώρηση την οποία θα προσβάλλω μέσω του ΣΤΚ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια λυστε μου μια απορια. Ειναι φυσιολογικο αυτο το ποσο; το συνολο ειναι 257€ και ειμαι στο πρόγραμμα Electricity 4U - 35%. Πρεπει να ειναι τοσο μεγαλη η ρητρα; Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο το σύστημα... Αν καποιος το εχει ξε μπερδεψει καλυτερα ας βοηθήσει! 

nrg.jpg

Επεξ/σία από gorge18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...