kyprianos73 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, είμαι σε πρόγραμμα 4BUSINESS 1 από τον Αύγουστο του '21 με τιμή fixed 16E/μήνα και στον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε συμβαίνει το εξής παράδοξο. Μου έχουν χρεώσει μικρότερη τιμή fixed αλλά ταυτόχρονα και ρήτρα αναπροσαρμογής. Παραθέτω σχετική εικόνα,, συνέβη και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; Προσωπικά δεν είχα κάποια ενημέρωση, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε Προσωπικά δεν είχα κάποια ενημέρωση, τσέκαρε όλους τους λογαριασμους σου για ειδοποίηση , μιας και έχει καιρό που καταργήθηκε 13 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε συνέβη και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; χωρίς ειδοποίηση , όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε τσέκαρε όλους τους λογαριασμους σου για ειδοποίηση , μιας και έχει καιρό που καταργήθηκε χωρίς ειδοποίηση , όχι Ευχαριστώ πολύ, πράγματι στον λογ/σμό Δεκεμβρίου '21 ανέφερε στα ψιλά γράμματα κάτω για ενεργοποίηση ρήτρας, δεν το είχα προσέξει. Εξακολουθώ όμως να μην κατανοώ γιατί στον τελευταίο έναντι έχω χρεωθεί και fixed και ρήτρα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε Εξακολουθώ όμως να μην κατανοώ γιατί στον τελευταίο έναντι έχω χρεωθεί και fixed και ρήτρα μαζί. γιατί η περίοδος κατανάλωσης περιέχει μέρες που είχες το fixed και απο εκεί και μετά οι υπόλοιπες έχουν ρήτρα Απο τη στιγμή της ενημέρωσης πρέπει να περάσουν 60 μέρες μιας και είναι αλλαγή γενικών όρων αν το εφάρμοσαν σωστά , οκ , απλά κάνε αμφισβήτηση του λογαριασμού (στα χρήσιμα έγγραφα) , θα σου πούνε οτι είχες ειδοποίηση , θα πεις οτι δεν το είδες καν και ζήτα να φύγεις χωρίς ρήτρα αποχώρησης μπας και το δεχτούν χωρίς καταγγελίες όχι απο τηλέφωνο φυσικά Επισης την κάνεις άμεσα μιας και οι τιμές φτάσανε τα ~0,40€/kw (με τη ρήτρα) για επαγγελματικά φύγανε τα περισσότερα πακέτα ,δες το excel της υπογραφής μου μπορεί να σου προτείνουν ένα καταργημένο για Γ21 που έχει κυμαινόμενο πάγιο απο 18€ έως 50€ μήνα ανάλογα την κατανάλωση και 0,148€/kw , αλλά δε νομίζω να σε συμφέρει Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azafeiros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μολις μου ηρθε και μένα η ειδοποίηση για την διακοπή του fixed. Ο λογαριασμός εκδόθηκε 11/3/2022, τον ελαβα χθες 14/3, και η ημερομηνία τις μελλοντικης διακοπής του FIXED είναι 15/3/2022!!!! Μου έδωσαν δηλαδη 4 ολοκληρες μερες προειδοποίησης!!!!! ΕΙναι νομιμο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε γιατί η περίοδος κατανάλωσης περιέχει μέρες που είχες το fixed και απο εκεί και μετά οι υπόλοιπες έχουν ρήτρα Απο τη στιγμή της ενημέρωσης πρέπει να περάσουν 60 μέρες μιας και είναι αλλαγή γενικών όρων αν το εφάρμοσαν σωστά , οκ , απλά κάνε αμφισβήτηση του λογαριασμού (στα χρήσιμα έγγραφα) , θα σου πούνε οτι είχες ειδοποίηση , θα πεις οτι δεν το είδες καν και ζήτα να φύγεις χωρίς ρήτρα αποχώρησης μπας και το δεχτούν χωρίς καταγγελίες όχι απο τηλέφωνο φυσικά Επισης την κάνεις άμεσα μιας και οι τιμές φτάσανε τα ~0,40€/kw (με τη ρήτρα) για επαγγελματικά φύγανε τα περισσότερα πακέτα ,δες το excel της υπογραφής μου μπορεί να σου προτείνουν ένα καταργημένο για Γ21 που έχει κυμαινόμενο πάγιο απο 18€ έως 50€ μήνα ανάλογα την κατανάλωση και 0,148€/kw , αλλά δε νομίζω να σε συμφέρει Γειά και πάλι, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πολύ χρήσιμο το εξέλ. Δυστυχώς την πάτησα από ότι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε Γειά και πάλι, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πολύ χρήσιμο το εξέλ. Δυστυχώς την πάτησα από ότι φαίνεται... τι την πάτησες , ζάχαρη την έβγαλες τόσο καιρό 5 λεπτά πριν, azafeiros είπε Μου έδωσαν δηλαδη 4 ολοκληρες μερες προειδοποίησης!!!!! ΕΙναι νομιμο αυτό? όχι αλλά δες πρώτα προηγούμενους λογαριασμούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής; https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=59091631 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azafeiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, korakios είπε όχι αλλά δες πρώτα προηγούμενους λογαριασμούς ΚΑλημερα. Τους εχω τσεκαρει. Δεν υπήρχε καμμια ενημέρωση για διακοπή. Πρωτη και μοναδικη ενημερωση ειναι 11/3/2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, azafeiros είπε ΚΑλημερα. Τους εχω τσεκαρει. Δεν υπήρχε καμμια ενημέρωση για διακοπή. Πρωτη και μοναδικη ενημερωση ειναι 11/3/2022. πατάτα κάνανε , στείλε σήμερα email στην NRG και μετά αίτημα στο myrae αν και πλέον δεν είναι να κάθεσαι σε κυμαινόμενο ούτε μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azafeiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, korakios είπε πατάτα κάνανε , στείλε σήμερα email στην NRG και μετά αίτημα στο myrae αν και πλέον δεν είναι να κάθεσαι σε κυμαινόμενο ούτε μερα Η δική τους πατατα μαλλον ηταν οτι ετοίμασαν το λογαριασμο αρχές δεκεμβριου αλλά δεν μου τον στειλανε για κάποιο λόγο. Η δικη μου πατατα ήταν ότι ανυσηχησα που δεν επαιρνα λογαριασμούς και προχθες τους εστειλα εμαιλ να τους ρωτησω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.........και ξαφνικα με θυμηθηκαν αλλα προφανως δεν αλλαξαν την ημερομηνία λήξης του FIXED. ΑΝ ειχα κρατησει το στοματακι μου κλειστο ακόμα θα είμουν με το FIXED επ 'αόριστον.... Καλά να πάθω.. Αλλά με γαργαλούσε καιρό τωρα...... Φοβομουν μηπως με ειχαν πεταξει εξω από το FIXED χωρις να με ενημερώσουν και μου ερχόταν ο μπουναμας ξεγυρισμένος... Τουλαχιστον εβγαλα τον χειμώνα ζαχαρη... υπόψην εχω μια καταναλωση χειμώνα πάνω από 8000 Κιλοβατωρες.. Αγιο είχα φετος... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από azafeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, azafeiros είπε Αλλά με γαργαλούσε καιρό τωρα...... Φοβομουν μηπως με ειχαν πεταξει εξω από το FIXED χωρις να με ενημερώσουν και μου ερχόταν ο μπουναμας ξεγυρισμένος... Τουλαχιστον εβγαλα τον χειμώνα ζαχαρη... υπόψην εχω μια καταναλωση χειμώνα πάνω από 8000 Κιλοβατωρες.. Αγιο είχα φετος... είσαι άμεσα για σταθερό και αν σου βάλει ρήτρες η NRG κάνεις καταγγελία (για τη μη ειδοποίηση 60 ημερών πριν) Εκτός αν θες να πάρεις γραπτώς οτι θα εφαρμοστεί σε 60 μέρες και θα έχεις 1 μήνα ακόμα περιθώριο να φύγεις αζημίως , ωστε να ροκανίσεις κάποιες μέρες ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azafeiros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, korakios είπε είσαι άμεσα για σταθερό και αν σου βάλει ρήτρες η NRG κάνεις καταγγελία (για τη μη ειδοποίηση 60 ημερών πριν) Εκτός αν θες να πάρεις γραπτώς οτι θα εφαρμοστεί σε 60 μέρες και θα έχεις 1 μήνα ακόμα περιθώριο να φύγεις αζημίως , ωστε να ροκανίσεις κάποιες μέρες ακόμα Καλημερα, ευχαριστω για την συμβουλή. Εκανα την μεταβαση στο σταθερο της ΔΕΗ σημερα. Παλι θα με πονέσει γιατι ειναι 2.5 φορές ακριβότερο από αυτο που ημουν, αλλά δε νομιζω οτι υπήρχε καλύτερη λύση. Απο εδω και περά νομίζω στοχος πρεπει να ειναι ειτε η σοβαρη μειωση της καταναλωσης ειτε να γινουμε εμεις παραγωγοί. Χαιρετώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IBAGASA Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Eγώ πρόλαβα στο τσακ το Fixed 4Business1 λίγο πριν καταργηθεί (8 Μαρτίου ενεργοποιήθηκα). Λέτε να μην μου το κρατήσουν ούτε 6μηνο χωρίς Ρήτρα? Αρχίζουν και με ζώνουν τα φίδια... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από IBAGASA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις