lakistsiou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, korakios είπε Πάντως απο την ημέρα που έστειλες την αίτηση για το fixed μετράς 4 μήνες για να δεις ειδοποίηση οτι τον 6ο μήνα θα καταργηθεί Kαλησπέρα! Εγώ έκανα σύμβαση γύρω στις 10/9 fixed οπότε λογικά τον Ιανουάριο (4 μήνες)θα μου έρθει η ειδοποίηση.'Εχω δικαίωμα να αλλάξω πάροχο έως ένα μήνα από την ειδοποίηση(πεντάμηνο),ή έως το τέλος του εξαμήνου;
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lakistsiou είπε Εχω δικαίωμα να αλλάξω πάροχο έως ένα μήνα από την ειδοποίηση(πεντάμηνο),ή έως το τέλος του εξαμήνου; ένα μήνα 1
aesthe_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, korakios είπε συμφώνησε η NRG ή έστω έβγαλε πόρισμα ο ΣτΚ για χρέωση του fixed στην τιμή 4€ του συμβολαίου ? Ναι, δέχτηκαν να το χρεώσουν εκ των υστέρων στην τιμή των 4€ του συμβολαίου. 1
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, aesthe_ είπε Ναι, δέχτηκαν να το χρεώσουν εκ των υστέρων στην τιμή των 4€ του συμβολαίου. βασικά είσαι ο πρώτος που το αναφέρει , μάλιστα σε πολλούς δε δέχονται (ακόμα) και μου κάνει τρομερή εντύπωση , μπράβο πάντως , πολύ ευχάριστα
aesthe_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Κάτσε όμως γιατί δεν το έχω δει στην πράξη ακόμα... Πέρα από αυτά όμως, προτείνετε να την κάνω όσο είναι νωρίς ακόμα και χωρίς ειδοποίηση, μπας και προλάβω τη ΔΕΗ;
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aesthe_ είπε Κάτσε όμως γιατί δεν το έχω δει στην πράξη ακόμα... η χρέωση 4€ αντι για 9,9€ ,δεν ήταν πρόταση της NRG στη συμβιβαστική επίλυση μέσω ΣτΚ ? 2 λεπτά πριν, aesthe_ είπε Πέρα από αυτά όμως, είναι σημαντικά νέα γιαυτό ρωτάω λεπτομέρειες 2 λεπτά πριν, aesthe_ είπε προτείνετε να την κάνω όσο είναι νωρίς ακόμα και χωρίς ειδοποίηση, μπας και προλάβω τη ΔΕΗ; αυτό (αν θα παραμείνουν της ΔΕΗ) ,δεν το ξέρει κανένας Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από korakios
aesthe_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, korakios είπε η χρέωση 4€ αντι για 9,9€ ,δεν ήταν πρόταση της NRG στη συμβιβαστική επίλυση μέσω ΣτΚ ? Ναι ναι ήταν, απλά δεν το έχω δει ακόμα στην πράξη εν αντιθέσει με την πίστωση των ρητρών για τους 4 πρώτους μήνες...
Trikala_city Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 4:25 ΜΜ, jimakos234 είπε ωπ και εμενα το ιδιο γραφει, το ειδα στον νεο λογαριασμο, και δεν το ειχα παρατηρησει. Οποτε καταγγελια συμβασης και αποχωρηση προς ΔΕΗ? Και εγώ ίδια περίπτωση παίδες. Πελάτης nrg εδώ και 3-4 χρόνια χωρίς καμία καθυστέρηση ποτέ στην πληρωμή και με ενεργοποιημένο το fixed εδώ και κανένα χρόνο περίπου. Bye bye nrg... Να δούμε ποιος θα χάσει. Υπάρχει κάτι άλλο σε σταθερό τιμολόγιο εκτός από ΔΕΗ ή τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου να ψάχνω???
Trikala_city Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, korakios είπε το τζάμπα πέθανε Kαι εγώ αυτό κατάλαβα από το ψάξιμο που έκανα. Οπότε κάναμε αίτηση για ΔΕΗ, στο enter (είναι λίγο ακριβότερο, επειδή είμαστε συνεπείς η διαφορά θα είναι ελάχιστη και δεν θα έχουμε και την πάγια). Τα χαιρετίσματα μας στην nrg και στον Βαρδινογιάννη...
AristidisZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μου βγήκε χτες ο τελικός λογαριασμός, αλλά δεν είναι διαθέσιμος σε pdf να τον δω Βάσει κατανάλωσης υπολόγιζα να είναι περίπου στα 90-95 ευρώ, και μου ήρθε 76 Άρα θεωρώ πάρα πολύ πιθανόν να μην έχουν χρεώσει ρήτρα αποχώρησης, και να έχει αφαιρεθεί το 20ρικο της εγγύησης, αλλά κατά πασα πιθανότητα δεν έχουν αφαιρέσει τα 37-38€ που είχα φάει ρήτρα Έχω στείλει e-mail και περιμένω να μου ρθει το αναλυτικό να δούμε τι παίζει
korakios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μου βγήκε χτες ο τελικός λογαριασμός, νομίζεις , έχουμε να πάρουμε και την κρατική επιδότηση 😂
AristidisZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε νομίζεις , έχουμε να πάρουμε και την κρατική επιδότηση 😂 Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ήμουν, να τις κυνηγήσω και αυτές βρε σατανα ; 🤣
korakios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ήμουν, να τις κυνηγήσω και αυτές βρε σατανα ; 🤣 εννοείται με ΡΑΕ , αφού πλέον έχεις και τις ρήτρες αναπροσαρμογής (99,99%) θα στις επιστρέψουν , αλλά και το fixed που κακώς το άφησες . Ακόμα και να μη δεχόταν η NRG μέσω ΣτΚ για το fixed , ο ΣτΚ θα δημοσίευε πόρισμα επώνυμα (όχι τα δικά σου στοιχεία αλλά της εταιρίας) , "μη τήρηση 6μηνης δέσμευσης τιμών" το οποίο θα βοηθούσε για ΡΑΕ Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις